Prvo, MS je ne tako davno rekao da ce za PC izlaziti igre koje izlaze i za box jer PC nije platforma za zanemarivanje. Zato je izasao Darksiders II, zato ce izaci ovo. To se znalo i ranije.
Drugo, moram malo da vas razocaram, LoS bas i nije Bog zna kakva igra, a sigurno nije kao God of War. Ne kazem da je lose, ali...
I mozda cete malo manje da pljujete po konzolama sad kad ste se odusevili sto na PC-u izlazi konzolaska igra. Heh.
Darksiders1 je izlazio za PC, tako da meni to uopste nije bilo nesto vanserijski da izlazi i dvojka. A Konami je poznat da nesto ne gotivi PC, da jedino pes bez problema. Eto MG Rising je bio najavljen za PC, pa su ipak odlucili da ga ne izbace za PC... a ukusi su razliciti, meni je LoS rame uz rame sa GoW... samo sto je GoW bombasticnija, napucanija, prska krv na sve strane, i sl. sto meni nije primarno, gameplay mi je najbitniji...
Dobar je Gamespot i prilično realan, među retkima koji su se usudili objektivno da ocene Diablo 3.
Ovo izbacivanje koječega za PC je dobar trend, Street Fighter 4, sad će Dark Souls (e to je već do jaja) pa onda ovo. Mislim, zašto i ne bi, uz malo dodatnog truda mogu da uzmu pare i od onih koji ne bi kupili konzolu pa ne znam kakve ekskluzive da imaju. A naknadno izbačene igre za PC obično imaju ispravljene bagove, dodatni sadržaj ili kao u TLR recimo značajno prerađen gameplay.
Pa i ocene igraca su u korist GOW-a, 9.3 : 8.4. Mislim nije neka razlika, al` ono... Nije bitno, nek svako igra sta mu odgovara.
@Tristram E to za DS, sto jes`, jes. Toliko je teska da je jedini nacin da joj se vidi kraj, mala pomoc trenera :) Koji inace ne praktikujem, ali ova je bas bolesno teska.
Pa 8.6 je za XboX zbog malo bolje grafike valjda... al eto neka je 8.5 prosek... iza GoW stoji veliki marketing, jaca prica, mitologija, sto je puno primamljivije nego kod Castlevnie, tako da je za mene LoS bilo totalno iznenadjenje, i mene je kupila... al to nije bitno, bitno je da ce da izadje za PC, i da nas sve cesce ovako obraduju...
djoko, ok je to za licno iskustvo, al` da ti kazem nesto za potpis. Cenim Radovica ali u ovom slucaju nije bio bas originalan. Naime, mnogo je starija izreka: `Za Real i Barselonu se navija, Atletiko se voli. A i ima i ona `Zvezda se voli, za druge se navija` :P
djoko, ok je to za licno iskustvo, al` da ti kazem nesto za potpis. Cenim Radovica ali u ovom slucaju nije bio bas originalan. Naime, mnogo je starija izreka: `Za Real i Barselonu se navija, Atletiko se voli. A i ima i ona `Zvezda se voli, za druge se navija` :P
Odlican H&S dolazi (meni puno bolji od GoW 3) na PC ko nije imao prilike na konzoli da ga odigra, evo prilike uskoro. Igra dolazi u Ultimate izdanju, tj. sa oba dlc-a tj. 2 nova poglavlja. Igra ce izaci 27-og avgusta u digitalnom izdanju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.