Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Need foe speed most wanted
STRANA 1 OD 1
markoin Need foe speed most wanted 16.08.2012. 22:56 T47144

status: user
broj poruka: 272
Imam problem pri instalaciji ove igre, imam windows 7 i kad pokrenem instalaciju trazi mi da skinem diretc 9.0c da bi mogao ponovo da je isntaliram. Odradim i to ali opet nece. da li je neko imao problema sa tim?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Need foe speed most wanted 17.08.2012. 10:15 #436300

broj poruka: 18996
probaj da pocistis skroz directX, pa stavi ponovo 9.0c, skini sa filehippo-a, a kako bi mogao da pocistis, mozda pomocu sweeper-a

:: Imam problem pri instalaciji ove igre, imam windows 7 i kad pokrenem instalaciju trazi mi da skinem diretc 9.0c da bi mogao ponovo da je isntaliram. Odradim i to ali opet nece. da li je neko imao problema sa tim
::
alrad Ili probaj ovo 17.08.2012. 15:49 #436357

broj poruka: 4829

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=8109
tortojed DirectX je moguce obrisati samo pomocu specijalizovane alatke... 21.08.2012. 01:35 #436914

broj poruka: 10997
poput ove:

http://goo.gl/sZiHr

Medjutim, nisam siguran da je ovo izvodljivo u Win7 (ja sam uspesno primenio DX eradicator u vreme dok je jos Win 98 bio aktuelan).
Uz pomoc DriverSweeper-a ili Driver Cleaner-a ovo NECES moci da izvedes...
- - - - - - - - - - -
Ako ti nista drugo ne bude pomoglo, raspitaj se i pronadji nekoga ko je vec uspesno instalisao pa snimi kompletan folder u kojem se igra nalazi i presnimi na svoj komp - trebalo bi da radi i tako)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs