skinuo sam za klinca NFS-world, tamo u nekom inf-u pse> idi registruj se , pocni da skidas..bla, bla, bla....sve to uradio i kad sam trebao da se ulogujem na moj verifikovani nalog....e nema....mi smo u rekonstrukciji..... ima li ko bilo kakav valjani link za ovo sr..e, da ne moram da igram ovolike pipirevke ....na pp ili javno.... hvala u napred
stid me torto jer je bajato, a nismo ga odigrali ( klinac i ja ) dzoni- pise lepo u postu da sam registrovan na sajtu, al oni, ebi ga ne rade....kao izvinte , mi se redovno odrzavamo...dodjite nam prekosutra, ili nikad...
Izvini, nisam skontao odmah. Ja sam se malo pre ulogovao tamo. Evo skidam upravo i pise mi da svi serveri rade i igra se dl. To sam uradio pre nego sto sam te pitao, posto meni odatle ide normalno. Probaj da promenis server, na EU neki mozda u launcheru.
:: :: Izvini, nisam skontao odmah. Ja sam se malo pre ulogovao tamo. Evo skidam upravo i pise mi da svi serveri rade i igra se dl. To sam uradio pre nego sto sam te pitao, posto meni odatle ide normalno :: Probaj da promenis server, na EU neki mozda u launcheru ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.