skinuo sam max payne 3 i imam problema pri inst igra, naime o cemu se radu, igra se nalazi u 4 iso. fajla, otvorim dvd1 fajl preko demonoida i krene unpack, kada treba da se ucita drugi iso fajl ne vidim ga, tu staje inst . igra ima oko 15 gb .
Unpack se obicno radi iz Winrara[ ili 7-zipa ],ja stvarno ne znam sta je demonoid ??? Ako nece iz Wina onda je DVD 2 ostecen,pa ces morati da ga skines ponovo.
otpakovat cu pa teram dalje da vidim da li radi, mada koliko ja znam daemon tools je virtualni drive i sluzi bas za ove svrhe, ako se ne varam....instalaciju igara, razbija zastitu i itd. : (Ovako, kada imas neki originalni cd npr. za igre, za koji imas legalnu sifru, grubo receno, ne mozes tek tako preko Neroa ili nekog drugog programa da narezes taj disk, tj kopiras jer ti zastita na disku to ne dozvoljava. Znaci morao bi sa nekim programom da kopiras sektor po sektor isto kao i na originalnom disku(clone cd, dvd) da bi imao takav disk ili mozes ceo taj disk kopirati u neki image fajl i onda taj image fajl ucitati u neki program koji od tog image fajla pravi virtuelni disk u memoriji koji se ponasa kao i pravi disk. Kada se program startuje ili ubacuje u taj virtuelni disk, program ne moze da detektuje da je to virtuelni disk. To radi Demon tools i drugi programi za virtuelne diskove. Znaci u pitanju je prevara operativnog sistema i kradja originalnog softvera, tj neovlasceno kopiranje softvera od strane pirata.)
Da li ti imas 4 dvd iso fajla ili rarovane fajlove ??
1.Ako su fajlovi rarovani onda prvo moras da ih slozis u Iso sa win raro-m pa tek onda ubacujes u daemon. 2.Ako imas vec slozena 4 iso fajla a daemon ih ne vidi onda je iso ostecen.
1.Skines gomilu rar fajlova 2.raspakujes sve fajlove (ako si dobro uradio, treba da dobijes 4 iso fajla posebna) 3. jedan po jedan iso (4 ukupno)ubacujes u deamon tools
gde tebi zapne tacno?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.