ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone
Polako prvo je bilo igra je sranje, pa nista posebno , e onda krece masovno igranje slanje pozivnica i sl. E sad nazalost i zrtva ali ne Diablo 3 nije nista posebno... Niste vi citali sta se sve desava zbog diabla ocito... Mada realno ovo je samo jedna zrtva a se secate lika koji je oponasao lika iz GTA ? pobio zgazio polomio vozila to se zaboravlja...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
Ovakvi ga bolidi ovih dana pretežno i igraju, sve sam neiživljen balavac il konvertit sa WoW-a.
Ipak, i dalje mi je gori onaj što je prodao bubreg za ipad, ovaj nije mogao ni da sanja da će da pandrkne a onaj je svesno išao na to da ostane bez bubrega zbog igračke.
Da nije tajvanac bio bi koreanac ili kinez...vec vidjeno. U americi izadju pa oponasaju betmene, u evropi uzmu igraju COD pa onda izresetaju omanji studentski centar. Svakom svoje
One godine kada su se pojavili piratski serveri za COD4 multi...
11.08.2012. 05:48
status: user broj poruka: 10997
tokom prvih mesec dana igranja, dva puta sam ``sastavio`` 24h (ali mi je ``kucna pomocnica`` dodavala Nes-kafu sa mlekom i sendvice i povremeno mi lizala vrat). Zbog vremenskih zona morao sam da menjam servere (malo Nemci, malo Rusi ili vec ko je bio)...
Dali neko zna dokle se odmaklo sa narodnom verzijom D3? Bilo pre nekih 2 meseca neka varzija po netu koja je bagovala i nije bila igriva jel to popravljeno?
Dali neko zna dokle se odmaklo sa narodnom verzijom D3? Bilo pre nekih 2 meseca neka varzija po netu koja je bagovala i nije bila igriva jel to popravljeno?
:: Da nije tajvanac bio bi koreanac ili kinez...vec vidjeno. U americi izadju pa oponasaju betmene, u evropi uzmu igraju COD pa onda izresetaju omanji studentski centar. Svakom svoj
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.