Instalirao sam ovu igru i upočetku nije bilo lagovanja tj u prvom nivou u drugom katastrofa zapucava se ko blesav uključim Fraps da vidim kolko ima fps on mi pokaže 60 pa padne na 8 nznm zbog čega? Imam GF GTS 450 2 gb rama i intel c2d e6550.
Ako i dalje budes imao problema, stavku ``power management mode`` podesi na ``prefer max performance``.
-U MW2 video settings, advanced, podesi ``sync every frame=yes``. -Novi drajver (odlican!)=305.53 beta (postovao sam) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Pretpostavljam da ti konekcija sa Internetom nije aktivna dok igras bilo sta u ``single player mode-u``... -Privremeno disejbluj av ili ga prebaci u ``silent/gaming mode`` (tako je to u Avast-u).
Krajzis 2 sam igrao na advanced i sa rezolucijom 1680 x 1050 i lepo je radio neverujem da je cod zahtevniji od krajziza? Stavio sam u rezoluciju 640x480 i tamo koči nznm koji mu je moj u početku je lepo radio sad preskače,da nije do kreka?
je verovatno neka sitnica,ja bi prvo proverio temperture procesora ili grafike,ako su previsoke onda oni sami da bi se zastitili od crkavanja obore taktove,i igra ima pad frejmova koji varira,a druga opcija ako su temperature ok,jeste cra.k,pokusaj drugi. Crack zna da pravi brdo problema,setite se `pijanog playera` pa kokosaka umesto metaka,i jos puno toga,medju cime ume da bude i pad frejmova.). NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
Sto ne overklokujes taj CPU oni su lepo raspolozeni za OC. Vidi kod mene http://bit.ly/MAg426 preko godinu dana sa CM TX2 ma ne oseca OC, a radi osetno bolje. Verovatno ti ovo nece pomoci u ovom tvom problemu ali ce da ti ostalo radi brze. Inace takvi bagovi su uglavnom zbog kreka. Od kako sam poceo da koristim Steam i rasprodaje da do 1000din kupim neki naslov nemam tih problema.
Pozzz,
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
A iskreno 2.33Ghz radice ali vidi da izvuces bar oko 3Ghz, sta da ti kazem imao sam E4300 i njega sam OC na 2.4Ghz , a potom sam nabavio E6500 i koknuo na 3.4Ghz , nema sta ma vidi se. A vidi veoma bitno je da instalras peceve od igrice od istog lekara koji je dao i glavnu pilulu, takodje stavi u drajverima AA i AF na `off` ili pak u igri vidi kako stoji. Najverovatnije nesto nije u redu kada padne sa 60fps na 8fps. Cackaj sve, instaliraj 3dmark06 na primer i vidi koji score, eto to je korisno u takvim slucajevima da vidis jel GPU radi kako treba i da li ima rezultate u rangu kao svaki prosecan gts450
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.