mozda budem bolje srece. Pitanje glasi `Kako se u igri WoT kupuje zlato za `evrice` koriscenjem neke od platnih kartica, da li je to uopste pametno i koliko je sigurno (mogucnost zloupotrebe) posto koliko vidim kuca se i broj kartice i security code i daju se svi licni podaci?
Ja sam davno kupovao nesto slicno za drugu igru, nikada problema nisam imao, mada ipak za svaki slucaj, nemoj veliku svotu novca da drzis na toj kartici/racunu jer ti isti podaci ostaju u njihovoj bazi. Ja problema nisam imao ali nisam ni drzao vecu sumu na tom racunu. .) br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Dacu ti isti odgovor kao sto su nas ucili u ekonomsoj, koristi posebnu karticu i poseban racun koji je napravljen samo u svisi internet kupovine, a nikako svoj pravi racun (onaj preko koga primas platu i/ili bilo kakve prihode). Takodje, na tom racunu drzi onoliko para koliko je zaista potrebno za tu odedjenu transakciju, a ne nesto vise od toga. Neke banke kod nas nude bas takvo resenje za internet transakcije.
Kad budes imao karticu, a pre nego sto ukucas polja obavezno odradi skeniranje kompjutera od potencijalnih keylogera, a i proveri stranicu da li je https:\ a ne obican http:\.
Mali milion ljudi tako trguju svaki dan, a da li se isplati to zavisi od tebe i koliko ti znaci ta igra. Toliko od mene.
Izvadi Visa internet i ne beri brigu, uplatiš koliko ti treba (uvek malo više zbog rezervacije pre same naplate, za 19,95 ti treba otprilike 21-22 evra, dakle moraš uplatiti 25 tu je caka, najmanja uplata je na 5 eura) i kad dođeš kući uplatiš premijum i legne ti odmah.
WOT Nick: Vaske
:: mozda budem bolje srece. Pitanje glasi `Kako se u igri WoT kupuje zlato za `evrice` koriscenjem neke od platnih kartica, da li je to uopste pametno i koliko je sigurno (mogucnost zloupotrebe) posto koliko vidim kuca se i broj kartice i security code i daju se svi licni podaci :: ::
na njihovom sajtu,recimo igra Shaiya za koju sam ja kupovao zlato imala je i opciju putem mobilnog.Znaci imas 1000din kredita ,na sajtu izabers koliko hoces da kupis zlata,pa ti od te firme koja je omogucila servis stize poruka da uplatis recimao 500 pa opet 500 i to je to . https://www.onebip.com
Drugari, hvala puno na odgovorima. Totalni sam duduk za platne kartice. Nisam ih nikada koristio a pogotovo ne za transakcije preko interneta. Vise volim da radim sa kesom. Vaskev, druze, tvoj odgovor mi se cini kao najbolja i najjednostavnija prica pa cu da probam da je realizujem. Pozdrav
Postoji mogućnost plaćanja i putem mobilnog telefona, video sam u opcijama plaćanja. Ja sam klincu platio par puta Visa internet karticom i nikada nisam imao nikakvih problema sem što se uvek rezerviše nešto više para ali se sa računa uvek skine tačan iznos, dakle za 19,95 se uvek skine tačno toliko ali na računu moraš imati minimalno 1-2 evra više.
Inače ako ćeš plaćati telefonom ideš na opciju Get Gold, pa se uloguješ sa svojim podacima iz igre, zatim izabereš koliko želiš zlata da kupiš. U opcijama plaćanja ideš na More payment options, pa Continue, pa kad ti se otvori novi prozor izabereš - 3 more choices! i onda selektuj DAO Pay. Dalje ćeš se snaći. Inače ovi su ga zapetljali maksimalno... Jedino posle plaćanja na ovaj način ljudi se žalili da nikada zlata nisu videli. Ja lično nisam kupovao tako da nisam siguran ali bolje potraži na našem forumu iskustva drugih da ne uplatiš pa da posle imaš problema dok ti ne vrate pare ili proslede zlato.
WOT Nick: Vaske
:: Drugari, hvala puno na odgovorima. Totalni sam duduk za platne kartice. Nisam ih nikada koristio a pogotovo ne za transakcije preko interneta. Vise volim da radim sa kesom. :: Vaskev, druze, tvoj odgovor mi se cini kao najbolja i najjednostavnija prica pa cu da probam da je realizujem :: Pozdra :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.