skinoh odigrah par utakmica i moram reci da mi se svidja,nije mi bitna grafika koliko gameplay,igraci sada bolje utrcavaju u prazan prostor,to sam odmah iz aviona video,a ima i malih grafickih poboljsanja sta se tice statistike posle meca :) u svakom slucaju izgleda super :)
ASUS P5Q SE Intel Dual Core E7400 2.8 GHz DDR2 3 GB Kingston Xyper 1066 GTS 250 512MB 256bit 19` Asus
ove godine pes ce verovatno biti bolji od fife,jer se u startu vidi da su se dosta potrudili da srede gameplay :) nema vishe trcanja ko babe,pogubljenih golmana,dosadne igre,sve je nekako lepse :) iako sa ljubitelj fife,moram da priznam da me je ovo iznenadilo pozitivno :)
Pitanju koliko je Fifa dobra,nego koliko je su usrali pes od sestice pa na vamo,bar je tako u zadnjih 10 godina. Probao sam tu cuvenu fifu 2012 koja je kao najbolji fudbal za pc posle pes 6 ikada i samocu reci,sranje bilo arkada,sranje ostalo arkada.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ima uzasavajuce losu odbranu igrac bez lopte se ponsa kao da se krece po ledu u starkama kada menjas pravac dok ovaj sa loptom se mnogo lakse kontrolise i bolje slusa sto nema logike...
2013 se upravo downloaduje pa ce da vidimo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Pitanje za vlasnike novijih amd karti znaci hd 6000/hd 7000.
Znaci bilo pes 2011,pes 2012 i sad ovaj demo 2013,koci kod amd karti,ok to je poznato,stiklira se dole ona opcija za vlasnike amd karti i sve je ok.Znaci ne koci vishe,ALI :)
Dzabe znaci svaki pes,bilo koji driver,slike kao malcice da kasni slike i oseca se stucanje i zastajkivanje??? Bar je tako kod mene
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
To se i meni desilo ali kad sam stavio driver 12.6 .Nemam pojma zasto ,se sve to desava a ortaku na 5870 nista??? ne kapiram verovatno ce da izbace nove drivere pa ce to da srede. Pes je institucija za fudbal kao sto rekoh davno mislim fudbal igram Pes Fifa je kod mene zavrsila pricu jos 2000...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400 Iphone 3GS 32 GB
:: Pitanje za vlasnike novijih amd karti znaci hd 6000/hd 7000 :: :: Znaci bilo pes 2011,pes 2012 i sad ovaj demo 2013,koci kod amd karti,ok to je poznato,stiklira se dole ona opcija za vlasnike amd karti i sve je ok.Znaci ne koci vishe,ALI : :: :: Dzabe znaci svaki pes,bilo koji driver,slike kao malcice da kasni slike i oseca se stucanje i zastajkivanje?? :: Bar je tako kod men :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
mada sam se odvikao od kontrola na PES-u pa mi nezgodno :) videcemo kada izadje full igra, kako su uradili karijeru, i da li ima da napreduju igraci, ako ne onda cu i dalje fifu da igram(samo ako su sredili karijeru)....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Cekam da skinem demo pa da probam sutra kad se vratim sa posla.. Kao sto kaze djokosrb, PES nije bio dobar od 6 ali mislim da je probao losu FIFU. FIFU sam igrao do 2001,onda sam presao na PES. Probaj FIFU11,bolja je od 12.
odbrambeni igrac se krece lepo i imas punu kontrolu u svakom trenutku, dakle izbacili su ono kao po ledu kretanje bez lopte i ogromnu inerciju,
ne moze da se divlja sa brzim igracima trcanje uz aut liniju i cao, smanjili su razliku i dobro izbalansirali mega dobre napadace sa odbrambenim igracima, nisu vise pojam za njih.
Golman mi deluje ok, ne retardira se,
nijedan gol nisam dao iz odbitka.
Za sad ok. Samo da ne useru finalnu verziju.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
krlanje igraca bez lopte u trenutku kada drugi igrac ima loptu se ne sankcionise prekrsajem,zatim uopste nema kao u fifi da sudija pusti prednost pa onda da karton,vec mogu da krljam do mile volje dok sudija ne svira prekrsaj :D
Nema onog idiotluka sa stalnim visokim loptama tzv. bunarenje koje su igrali Mihajlovic, Stankovic i Mancini dok su igrali zajedno u Interu...
Tecno je igraci nisu grupisani na sredini ko klinci fizickom, dodavanje ide tecnije treba se navici na punu kontrolu pravca dodavanja... Cak se lako upuca autogol (ja uspeo) sto je bilo prosto nezamislivo u PES2012 gde si mogao da das autogol samo ako se usetas sa loptom u mrezu...
Dobar je cekam da vidim kakava ce biti kompletna igra a ne samo DEMO...
ma ebes to, cekam full igru da oprobam, sta prvo izadje to cu :D
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: kazu oficijalni demo 2 se pojavio za pc :: :: Nego to iskopao :: :: Ako jeste moze link ili torent na mejl :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.