U pitanju je Diablo 3,... Pitah vec na benchu jer je mnogo veci broj igraca ove igre, ali da vidimo sta ce te mi vi reci :), mozda pitanje izgleda debilno, predstavicu svoju situaciju :).
Ovako imam dobar prosek na faksu (9,9 - jedna devetka, da ne ispadne da se hvalim itd. od tog anemam nista), to sam postigao zahvaljujuci tome sto nemam pristup netu i ne mogu da drndam nijednu zivu igru i tako gubim vreme. E sada sam na raspustu (iako sam sve ocistio tu su neki sertifikati za ucenje), ali uvek se nadje barem 5+ sati slobodnog vremena :D.
Sada od igara imam instlairano samo Dota 2 i Starcraft 2 (na bnetu) i nista vise. Prva je dobra igra, ali smara, Starcraft 2 kada udjem samo pocnem da se nerviram i izbegavam da je pokrecem, samo se nerviram zbog gluposti :(,... Obozavan neki MMORPG (WoW), planirao da igram na privatnom serveru, ali smorice, tako da sam se okrenuo ideji da igram Diablo 3 koji forsira PVE (Player vs Environment) koji obozvam. E sada Diablo 3 je igra koja zahteva mnogo mnogo mnogo utrosenog vremena, da bih stigao do Inferna po mnogima treba oko ~200h, a to je previse vremena u mojoj situaciji, ta tek od tada krece pravi farm :D. Sinuo sam onih 15 free lvl-ova po launchu i jako dobro znam kakva je igra i sve njene aspekte. Takodje igra navlaci samo tako koliko vidim, isto kao WoW :).
Dakle pitanje pre svega za one koji poseduju igru da li da kesiram ili ne?
Ja ti lepo rekoh Ne,jer skola i gaming ne idu zajedno,idu,ide al da ti prosek bude oko 7 kao ja+da ne dash sve ispite,a ti cesh pre da skocish u bunar nego to.
Elem,nek kazu ostali,ali ono sto ti ja kazem jer te znam skoro 15 godina ,po peti put :
NE :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: U pitanju je Diablo 3,... Pitah vec na benchu jer je mnogo veci broj igraca ove igre, ali da vidimo sta ce te mi vi reci :), mozda pitanje izgleda debilno, predstavicu svoju situaciju :) :: :: Ovako imam dobar prosek na faksu (9,9 - jedna devetka, da ne ispadne da se hvalim itd. od tog anemam nista), to sam postigao zahvaljujuci tome sto nemam pristup netu i ne mogu da drndam nijednu zivu igru i tako gubim vreme. E sada sam na raspustu (iako sam sve ocistio tu su neki sertifikati za ucenje), ali uvek se nadje barem 5+ sati slobodnog vremena :D :: :: Sada od igara imam instlairano samo Dota 2 i Starcraft 2 (na bnetu) i nista vise. Prva je dobra igra, ali smara, Starcraft 2 kada udjem samo pocnem da se nerviram i izbegavam da je pokrecem, samo se nerviram zbog gluposti :(,... Obozavan neki MMORPG (WoW), planirao da igram na privatnom serveru, ali smorice, tako da sam se okrenuo ideji da igram Diablo 3 koji forsira PVE (Player vs Environment) koji obozvam. E sada Diablo 3 je igra koja zahteva mnogo mnogo mnogo utrosenog vremena, da bih stigao do Inferna po mnogima treba oko ~200h, a to je previse vremena u mojoj situaciji, ta tek od tada krece pravi farm :D. Sinuo sam onih 15 free lvl-ova po launchu i jako dobro znam kakva je igra i sve njene aspekte. Takodje igra navlaci samo tako koliko vidim, isto kao WoW :) :: :: Dakle pitanje pre svega za one koji poseduju igru da li da kesiram ili ne :: :: Mozda ce ovo vecini izgledati po fazonu :: :: http://goo.gl/LwNL :: :: ali ozbiljno sam napisao i oszbiljno pitao :) :: :: Unapred zahvalan :) :: :: Pozdrav!
Ako ces biti no lajfer, slobodno cepaj... Tako je i kolegin ortak krenuo da igra WoW pa ga nije video 6 meseci posle... Ako ces ovo lepo vreme zameniti nekom igrom, onda sam bez komentara. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ne, zato što vreme potrošeno na igru, ne može da se meri sa preostalim vremenom. Ako je igra stvarno zanimljiva (a što bi inače igrao), potrošiće tvoje resurse, ali ne samo vremenske, nego i energiju, koncentraciju, strpljivost itd. Smoriće mozak. To ne može zajedno, jedino, u pauzama, neka od mnoštva glupavih igara kojima se čovek MALO bavi skroz-naskroz ispražnjena mozga (tipa Serious Sam i slično idi-skoči-pucaj ajd` ponovo). Ali, ponavljam, uz strogo ograničeno vreme. Ostatak - fizičke aktivnosti.
pa pazi, ja sam okoreli wowash i evo preshao sam u sim racing, ali sam ipak uzeo i diablo da ispratim celu tu pricu... meni se diablo kao takav uopste ne svidja... daleko daleko milijardama milja svetlosnih godina je slozheniji wow i isto toliko (po meni - subjektivno mishljenje naravno) bolji od diabla. Nemash doticaja sa drugim ljudima, kao sto si imao u wow-u recimo sto je meni najgori minus ove igre.. zatim moze samo 4 playera da shiba zajedno.. gde su raidovi gde je sve to od ovoga kontash me.. ovo je bash hack and slash, i tako dok ne promenish 552 misha i 335 tastatura.. Sta ja znam.. nemam nesto ni vremena pa razmisljam mozda da prodam, ali jos nisam siguran :) nisam igrao zadnjih mesec i po dana a ni nemam neku preteranu zelju niti previse vremena sad za to.. Uglavnom nije tacno da ti treba 200h+ da bi dosao do inferna.. za 4-5-6 dana igranja si na 60 i ulazish u inferno vrlo brzo.. naravno da su 3. i 4. act stvarno teshki, ali sve se to farmovanjem gear-a da ochistiti :) Ne mogu ti reci sta da radis u tvojoj situaciji ali eto nesto sazeto od mene.. ako treba sta jos od info-a pitaj..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Ако си провео лепе тренутке у прошлости играјући Diablo (са Hellfire експанзијом) и Diablo 2 (са Lord of Destruction експанзијом) и уколико си окорели заљубљеник у жанр поменутих игара моја препорука је да уколико имаш довољно новца не губиш времена на размишљање и набавиш Diablo 3. Имајући у виду да игра захтева да будеш константно online, оног тренутка када почну студије, вежбе и испити опет можеш да ограничиш себи приступ интернету и одложиш играње D3 кад буде времена за то.
Најбоља опција би била да слободно време током одмора искористиш за спортске активности, купање на базену и шетњу са цурицом а навече 2-3 сата одвојиш за D3.
И допуна. WoW и Diablo 3 не треба поредити због чињенице да је првопоменута ткз. open end тип игре док D3 има крај. Међутим и тај такозвани крај може да се мери годинама имајући у виду снагу farminga опреме коју D3 пружа.
Iskreno,D3 takodje ne treba porediti sa D1 i D2 jer sem fonta nemaju ama bas nikakve veze.Vise Torchlight i Titan Quest lice originalnom Diablu nego D3.
Imam obe igre. Diablo sam igrao 20 dana i posle toga ga nisam ni jednom upalio obrnuo sam sve nivoe tezine i postalo je dosadno, a BF3 svaki dan opikam rundu dve i nikada nije dosadno.
Pozdrav svima.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Kupi BF3, duže ćeš se zabavljati :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Svi znaju da ja ne volim te farmam, drzim jedno dugme, ispadaju stvari iz protivnika, svugde brojevi iznad svacijih glava, pa onda svaki item ima spisak od 10 strana +2 na ono + 6 na ono itd.
Ako ti je takva vec situacija odigraj neke singleplayer igre koje traju 10-15 sati, igras dva tri dana jednu igru, zavrsis, pa ako imas jos slobodnpog vremena instaliras drugu i to je to. posle krece ucenje i resn problem.
A te nolajferske igre tipa wow zajebi ako ces da stvarno stuidiras a lako se navuces na gubljenje vremena.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ajde olabavite malo, nije decko dosao po savete oko organizacije slobodnog vermena, verovatno je vec odlucio da ga utuce na igre, njegova stvar koliko mu je to pametno ili ne.
Sto se tice predloga utucavaca vremena Diablo 3 ti je odlican savet ako bi da nabavis nesto sto ce brzo da te smori jer realno nije u pitanju igra koja moze da te drzi mesecima, od WoW-a i slicnog begaj ko od kuge jer postoji opasnost da se navuces a onda si najebo jer za to treba mnogo vise vremena nego za diablo. Za neobaveznu zanimaciju najbolje su bas stvari tipa BF ili CoD ili bilo sta izdeljeno u runde, odigras nekoliko partija i dosta ti a izmedju svake mozes da se protegnes i pogledas na sat koliko si igrao, a za WoW kad zasednes ne znas vise je li dan ili noc.
Gledam trpas u isti kos farming igre i one koje to nisu, nije to poenta svih izometrijskih akcionih rpg-jeva.
- WoW je farming igra, kaoi vecina onlajn igara koje imaju neki oblik pvp-a, treba da uklopis svaki deo opreme da bi imao prednost u odnosu na one koji to jos nisu uradili. Mozes da igras i na non-pvp realmu ali to je zabavno otprilike koliko i umakanje noge u lavor s hladnom vodom. - Diablo 1 je bio donekle farming igra jer je Hell difficulty bio vrlo zajeban i trebala ti je dobra oprema. - Diablo 2 je bio farming igra samo ako igras pvp, inace nije bilo potrebe za tim. - Titan quest nije farming igra, veci deo snage lika ti je dobar odabir skilova, oprema ne znaci mnogo, menjas je non-stop. - Torchlight nije farming igra, ne moze ni da bude kad se protivnici ne respawn-uju, kad ih ubijes to ti je to. - Sacred 1 i 2 si nekad morao da se bavis farmingom ako igras jace tezine, platinum ili niobium. E sad koliko zavisi od lika, za neke jake buildove nisi morao uopste. - Nox slicno kao i torchlight je imao non-respawn protivnike, realno igra je bila prilicno zajebana i trebalo ti je dosta napora i jednom da je obrnes. Kad se setim igranja s warriorom kad dodjes u mage tower, brutalno, ovi trce na sve strane gadjaju te svim i svacim, pogode te dvaput i cao, nije ko danas. A i to su bila neka druga vremena kad jos nije bilo rasprostranjeno da carobnjaci imaju reumu od sedenja nad knjigom tako da su trcali kao husein bolt, ne moz da ih stignes.
I tako dalje
:: Svi znaju da ja ne volim te farmam, drzim jedno dugme, ispadaju stvari iz protivnika, svugde brojevi iznad svacijih glava, :: pa onda svaki item ima spisak od 10 strana +2 na ono + 6 na ono itd :: :: Ako ti je takva vec situacija odigraj neke singleplayer igre koje traju 10-15 sati, igras dva tri dana jednu igru, zavrsis, :: pa ako imas jos slobodnpog vremena instaliras drugu i to je to. posle krece ucenje i resn problem :: :: A te nolajferske igre tipa wow zajebi ako ces da stvarno stuidiras a lako se navuces na gubljenje vremena :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Jasno. Bolje da uzme da igra Betmena gde samo bije po levom kliku i xp mu se povecava x3,x4,x5...x146...
PS
Kako si propustio priliku da i ovde izhejtujes Assassins creed, ostaje misterija za mene...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Svi znaju da ja ne volim te farmam, drzim jedno dugme, ispadaju stvari iz protivnika, svugde brojevi iznad svacijih glava, :: pa onda svaki item ima spisak od 10 strana +2 na ono + 6 na ono itd :: :: Ako ti je takva vec situacija odigraj neke singleplayer igre koje traju 10-15 sati, igras dva tri dana jednu igru, zavrsis, :: pa ako imas jos slobodnpog vremena instaliras drugu i to je to. posle krece ucenje i resn problem :: :: A te nolajferske igre tipa wow zajebi ako ces da stvarno stuidiras a lako se navuces na gubljenje vremena :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ako ti napravis kombo veci od 15 ja se obesim ali nije ni bitno, poenta je bila da covek odigra neke single player igre , niko nije spomenuo betmena ili asasina, ne kapiram te...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Igra je po meni totalno smeće. Moje mišljenje je da nije vredna para. Igra je repetitivna i nema nelinearnog gejmpleja i priča ide samo u jednom pravcu. Očajna grafika i muzika koja nije nešto specijalna. Ako već hoćeš dobru zabavu i kvalitetan sadržaj odigraj sve ono što si propustio tokom studiranja. Ima dosta igara koje su izašle u skorije vreme i koje su dobre.
@ostatak Što su odjednom svi počeli da kritikuju igre? Svi odjednom krenuli da postavljaju linkove kako su igre štetne, loše i kako ne idu zajedno uz učenje.
Hvala svima na savetima :). Nameno nisam odgovarao jer sam zeleo da cujem sto vise vasih misljenja :). Nije bas da sam sve zive igre preskocio, odigrao sam one koje su me najvise interesovale - MW 3, BF 3,...
Sto se tice klinki to je gore od WoW-a, Diabla 3 i Starcraft-a 2 zajedno. Verovatno igru necu uzeti videcu da obrnem neku single play igru i da gledam neke filmove :).
Ja betmena i necu da igram jer sam mortal kombat i Street Fighter prevazisao jos u 2-3 razredu osnovne...i meni je ideja umnozavanja Xp putem neprekidnog broja premlacenih protivnika bezveze... Nisi ukapirao? Ti si upao u ovu temu gde se diskutuje o necemu sto ti ne volis i sa cim nemas blage veze (sto i sam na kraju krajeva priznajes) ali te nista nije sprecilo da das svoje misljenje koje ni po kom osnovu nije relelavantno ali je zato vrlo iskljucivo jet ti si Dexter ti sve moras da prokomentarises, ti imas svoje misljenje, ti mrzis Assassins Creed, tvoja Dunjica prelazi AC kako hoce na Athlonu X4 i 9600Gt/460gtx/6870 (Dunjica je valjda glupa, pa ako ona nesto prelazi lako...Betmen je zato tezak u pi^&u materinu) Assassine uvek nadjes za shodno da izhejtujes u bilo kojoj temi (iako nemaju nikakve veze sa njom) zato kazem da je iznenadjenje sto nas nisi ponovo obradovao svojim cenjenim misljenjem...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: Ako ti napravis kombo veci od 15 ja se obesim ali nije ni bitno, :: poenta je bila da covek odigra neke single player igre , niko nije spomenuo betmena ili asasina, ne kapiram te.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.