Шта је са новим ЦС-ом? Најављен, бета верзија одавно у маркетима, лозинке РАР-а само пљуште, нигде да се купи нормално и изврши један квалитетни `ревју`. Нико чак ни овде ЦС ГБО не помиње?
Nije lose, mada ja dam previse navikao na 1.6 i ne mogu da skontam skroz novi recoil na puskama u csgo. Kada bih se posvetio tome verovatno bih i to igrao kao 1.6 po 933 minuta dnevno :)
Probajte igru nekako. Evo sada ce biti esl lige i esea turniri sa csgo, vec ima manijaka.
Не знам ни сам колико сам пута већ скидао разне верзије. Све су биле с лозинком а добијање ње иде преко сурвеј сајтова, након којих не добијеш ништа, осим изгубљеног времена. Нисам видео загуљеније игре у овом смислу. Ајд, ако неко има сигуран линк, и да иде класично, преко торента, без регистрације и сл. нека бачи. А Ми ћемо се молити за њега. :)
Pa nema be full igra, kao sto reco aco, ima samo beta u skidrow prodavnici, ali probao i nece da mi se pokrene, tj pokrene ali nece da udje u nikakav menu samo se tako ukoci u ucitavanju.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: :: Не знам ни сам колико сам пута већ скидао разне верзије. Све су биле с лозинком а добијање ње иде преко сурвеј сајтова, након којих не добијеш ништа, осим изгубљеног времена. Нисам видео загуљеније игре у овом смислу. Ајд, ако неко има сигуран линк, и да иде класично, преко торента, без регистрације и сл. нека бачи. А Ми ћемо се молити за њега. : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.