Bice zahtevno ali ukoliko bude podrzavalo fxaa a verovatno hoce onda smo spaseni :)) HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580
Mislim da nece biti mnogo zahtevnija od prvog dela. Malo su ubacili neke novitete(detalje), ali graficki ce ostati ista igra. Prica je to sto treba da bude interesantno. :) A ova igra obecava itekako...
Igra zvanicno izlazi 14. Maja, tako da ako je neko odradio preorder i moguci download, onda je vrlo moguce da je u pitanju zaista komplet igra, samo ce se verovatno saceka na lek.
:: Igra zvanicno izlazi 14. Maja, tako da ako je neko odradio preorder i moguci download, onda je vrlo moguce da je u pitanju zaista komplet igra, samo ce se verovatno saceka na lek :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://hacker-id.com/metro-last-light-pc-game-skidrow-crack-torrent/ Neznam da li je fake,ili :: :: radi.
Metro je meni fenomenalna igra, pogotovu sto nije monotona, a kao i prototype 1 i 2 mislim da nece biti razlika u grafickom okruzenju i ako je bude nece biti mnogo drugacija, za razliku od GTA
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.