Kao shto naslov teme kaze potrebna mi je pomoc oko Race Driver GRID-a a problem je sledeci: skinuo sam sa torenta igru i instalirao zadnji 1.3 patch i stavio lek i igrao jedno 2 do 3 sata dok je nisam izgaso ( znaci sve je radilo kako treba ) medjutim ponovnim pokretanjem igre ( posle gasenja racunara tacnije stavljanja u sleep mod ) igru nemogu da podignem nikako. Pokusao sam da reinstaliram igru ali o5 nece i stavljao sam druge lekove al igra neradi. Kad pokrenem igru pokaze mi se GRID logo i pocrni mi ekran kao kad ulazi u igru i posle jedno 2 do 3 sekunde mi izbaci da se GRID.exe crashovao. Ako se neko susretao sa ovim i ako je naisao na resenje neka mi odgovori. PLZ
Unapred HVALA. POZZ
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.