Treba mi mala pomoc, posto nikada nisam igrao ovu igru. Prvo, moze li se igrati udvoje i kako? A drugo, kako se uopste upravlja kolima? Znam da je glupo pitanje, ali ja sam poceo i mogu da igram samo levo-desno, a max brzina npr porshe carere 66km/h? Probao sam da podesim kontrole, medjutim nista se ne desava?!!!!!! Ne reaguje ni na jedan vise taster na tastaturi, misu, dzojstiku!!!!!!
I ja sam imao problema sa upravljanjem.Nisam mogao da podesim kontrole na WASD ili na strelice tj. moglo je samo levo desno.Uspeo sam nekako da podesim ali samo tastaturu dzjostik nece. Kad planiras da igras the run izvadi dzojstik namesti kontrole npr na IJKL ja sam jedino tako mogao da igram za nitro i ostalo moze sta god hoces.Za multiplayer neznam niti sam probao
Ja sam kontrole prebacio na numericki deo tastature i presao je bez problema jedino mi se nekad desavalo da vrati na defolt ali posle setovanja zapamti raspored. Settings-Gameplay-Controls-Input Device-Keyboard Acelerate:Num 5, Brake:Num 2, Steer Left:Num 1, Steer Right:Num 3, Nitrous:Num 0, ostalo ostavi kako jeste i pici!!!
Asus P5Q3DeLuxe Intel Q9550@3.9+CoolerMaster Hiper 212Plus+Dual Fan DDR3 GeilGU 2x2GB+KingstonT1 2x4GB Asus ENGTX570 DCII Seagate ST3250318AS+ST3500418AS x2 Leadtek WinFast PxDTV2300H CoolerMaster Stacker 832 Black+Chieftec APS850C
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.