Ovako, potrebne su mi dve video igre starijeg datuma: Heroes of might and magic II i Heroes of might and magic III shadows of death. Ako neko zna link sa koga mogu sa svucem doticne igre bicu mu jako zahvalan. Ja sam na netu pronasao doticne medjutim mogu samo da se pazare. Hvala unapred
Preko puta Djeram pijace ima par likova koji prodaju nesto starije igre 6in1 na DVD-u. Ja sam kupio ceo serijal Age Of Empires na jednom DVD-u, samo ne znam da li je ovo dovoljno staro za tebe. Uostalom sto se ne raspitas kod drugara verovatno svako ima neku stariju igricu koju bi mogao da ti pozajmi.
Na netu verovatno imas da skines sve sto te interesuje, ako si pitao za sajt ne bih znao da ti kazem ali preko terenta imas da nadjes sve i svasta.
cuo sam za to jednom al sam mislio da je to ne postoji... Mislio sam da postoje samo Armageddon`s Blade i Shadow Of Death. Kakav je ITWOG? Jel izasao posle ove 2, ili pre?
@mrlja: postoji li nacin da se bilo koji od delova iz trojke, ili cetvorka, igra preko interneta, naravno sa piratskim cd-om? Mozda lokalno, ili tako nesto, moje drustvo nije uspelo nista po tom pitanju, a svasta smo probali... Nikolas
In the wake of Gods je skripta za heroje josh iz 2004-te posle Shadow of death i to prilichno posle ... pa dodaje svega i svachega... mozesh skinuti odavde
heroje 3 sam igrao u mrezi, ali nisam ni igrao sa piratskim cd-om... svi crackovi su mi noCD crackovi... probacu ovih dana kod mene na mrezi da se setim kako je to ishlo, pa cu da ti javim... a ako treba i bacim crackove na rapid pa postavim link ovde
heroji mrezno... najpre se jedan uloguje (onaj ko ce biti host)... multiplayer tcp/ip host izbaci hostov IP (ovo naravno svi ostali ukucavaju kod sebe) (tu je negde i odabir scenarija)
zatim se ostali kache na njega: multiplayer tcp/ip find game (ili tako nesto)... ukucash IP host-a
ono sto blokira vezu je windows firewall.. kada otvorish heroje i pokushash konekciju minimiziraj heroje i dozvoli izlazak i ulazak kroz firewall i to je sve...
verovatno tako moze i preko neta, a ne samo u lokalu itd... nisam probao .. posto je TCP/IP ne vidim zasto ne bi moglo ...
:: Ako hoćete da igrate na internetu možete da probate sa hamachi-jem.Ili da probate da nadjete neke piratske servere :: Black Wol
OK, ako želi da se olakša pristup uspostavljajući VPN, koristiti hamachi, ali piratski server??? čemu to služi, a uz to i ne radi ??? Stvar je u tome da onaj koji je HOST u heroes-ima jeste server!!! u herojima nema potrebe za hamachijem. ostali učesnici navedu samo IP onog ko je HOST. najlakši način da saznate vaš IP jeste internet stranica: https://www. whatismyip.com onaj ko je host javi ostalima pomoću bilo kog instant messengera koji mu je IP i svi kucaju njegov IP... problem jedino nastaje u slučaju rutera, posto kod rutera spoljnji IP nije isti kao i IP računara iza rutera, ali tada se radi port forward ... otprilike ovako - na ruteru se dodeljuje varijanta: Ako neko pristupi ruterovom portu (npr 446) prosledi signal na računar u mreži sa IP-jem 192.168.1.34 na port 446 (ovo je navedeno kao primer, cifre se moraju tačno znati na kojem portu radi igrica kako bi se mogao adekvatno podesiti ruter... podaci koje default portove igrica koristi obichno stoje u manualu)
ono sto zaista jeste neophodno je da svi imaju istu verziju heroja da ne bi bilo problema u igrici... :))))
Ako si pravi ljubitelj kupi bre original. Ja sam nasao kompletnu 3-ku za 700 kinti u Tehnomaxu. Mislim da dvojku nemaju. Z te pare uzmes bre komplet i miran si!!!!
:: Ako si pravi ljubitelj kupi bre original. Ja sam nasao kompletnu 3-ku za 700 kinti u Tehnomaxu. Mislim da dvojku nemaju. Z te pare uzmes bre komplet i miran si!!!
ako naletim na heroes 3 ću sigurno da ih kupim original za 700 ... ali do sada nisam naleteo, ebga...
...ja imam eunetov ruter ili modem, nisam siguran -sagem f@st 800 e4... Isao sam na cuveni sajt portforwarding.com vise puta i nema mog modema. Problem nastaje kod ukucavanja adrese modema u browser... Nije ista kod modela 1500 i 800... Jel treba uopste zbog heroja da uradim port forwarding sa ovim modemom/ruterom?...
imas ga univerzitetskoj knjizari u knezu( od cesme krenes ka platou i sa leve strana ) samo nisam siguran za cenu i da li jos ima . Video sam je pre nedelju dana.
:: ...ja imam eunetov ruter ili modem, nisam siguran -sagem f@st 800 e4... Isao sam na cuveni sajt portforwarding.com vise puta i nema mog modema. Problem nastaje kod ukucavanja adrese modema u browser... Nije ista kod modela 1500 i 800.. :: Jel treba uopste zbog heroja da uradim port forwarding sa ovim modemom/ruterom?.. ::
ili, ako ima problema neka neko drugi bude Host i sve OK :))))))
@temp Lepo je to, znam i koja je knjižara, ali ja sam u Novom Sadu. Jeste da često svraćam zbog posla, ali zbog istog baš nemam puno vremena za jurenje heroja...
:: Ovako, potrebne su mi dve video igre starijeg datuma: Heroes of might and magic II i Heroes of might and magic III shadows of death. Ako neko zna link sa koga mogu sa svucem doticne igre bicu mu jako zahvalan. Ja sam na netu pronasao doticne medjutim mogu samo da se pazare. Hvala unapre :: care,obe sam video 100% da ih skines na elit hubu preko sbb kablovskog interneta,ajd sad i ti meni pomozi da li znas neku foru za otvaranje novih bigg fish igara
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.