Dobih kupon s kodom za Dirt 3, uz grafiku, ne treba mi pa sam ga stavio na oglas.
Al` sad gledam strane forume, neki se zali da je poslao kod a da mu nije stigao game key, a neko mu odgovori da je to mozda zato sto su kljucevi hakovani.
Da li neko zna jel` rade kodovi ili ne, ne bih da ispadne da valjam losu robu :p
Cekaj nekoliko dana ne odgovaraju bas odmah jer se to proverava na nekoliko nivoa... pmfrulez je tako dobio Dirt3 key, nije mogao da ga iskoristi pa je dobio od Emmija Bf3 key Serča...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: :: Jeste, uzeo sam 6870 jer si je nahvalio onako : :: :: A za rok ne znam gde da proverim, na kuponu nema nikakvog datuma.. :: :: :: El to sa grafickom. Pogle da nije isteko rok aktivacije :: :: :: :: :: ::
Ma uzeo sam za PC odakle mi XBOX, inace servis na kome sam igru aktivirao zove se Games for Windows LIVE. Za cenu ne znam sta da ti kazem, igra je oko nove godine kad sam hteo da je kupim kostala 1499 din u Delta sitiju, a pre jedno mesec i po nabasao sam na nju u tempu po ceni od 900 i nesto dinara i naravno kupio.
Uzeo sam na disku a sa njim sam dobio i kod za aktivaciju koji se isto moze i preko stima aktivirati ali nisam hteo posto bi onda igru morao da skidam preko stima i da cekam, ovako sam ubacio disk, instalirao igru za 5 min, registrovao je, sacekao da se updejtuje posle instalacije i odmah pikao, da sam preko stima, cekao bi ceo dan da se skine preko mog ubogog interneta od 2mb/256
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.