Dajte neku dobru voznju da je dobra grafika i da je izaslo bar u zadnje 3 godine, igrao sam dirt3 i nfs the run poslednje?! Jel ima nesto za komp tipa forza motorsport 4? Hvala
Need for Speed Shift 2 Unleashed, fenomenalna igra, pogotovo ako imas forcefeedback volan.
I obrati paznju na Test Drive Ferrari Legends, izlazi danas na trziste, trebalo bi da bude mnogo dobra, radili su je ljudi koji stoje iza gorepomenutog Shifta.
da li zhelish neku arkadicu da se provozash, poubijash sve ostale oko sebe i to shto ide sa tim... ili zhelish neku ozbiljnu simulaciju bez zajebancije i to...? koji volan imas?
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Nemam volan al mi se igraju trke i volim da igram, igrao sam malo i ridge racer unbounded, al igra mi se ozbiljnije nesto, mislim u svakom slucaju cu igrati na dzojpadu... skidam shift 2 mislim da ce mi to biti ok...
Pa covek je dobio predloge za neke kao simulacije itd. Sad ima sta god mu dusa pozeli iz svih zanrova,
inace flat out je tezi od bilo kog nfs-a jer ne mozes da samo drzis gas i levo desno bez kocenja da se deres po ivicama krivina i izadjes brze iz iste krivine gde je neko kocio i prosao bez da pipne ivicu. (dacica)
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
u tom slucaju ti nisam od pomoci.. hteo sam ti predloziti najbolju simulaciju ikada napravljenu koju i ja vozim svaki dan, ali to ne mozes ni probati bez volana.. Jedina uteha ti onda ostaje u ovim smeshnim arkadicama, uzivaj!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
a znam da je odlična igra, i prilično realna medjutim sad problem skinuo sam i kako je iso fajl instalirao sam ga preko win rar programa, tj preko njega sam pokrenuo setup fajl, i sve je prošlo ok, igra instalirana ali sad traži da ubacim cd, a ja na kompu prvo nemam cd rom. Mislim da je nešto vezano za virtualni cd da tu trebam kopati ali nisam baš siguran niti imam predstavu kako da to odradim. može malo uputstvo gdje sam zapeo :)
Re: evo ja četri dana skidam grid jer sam ga izbrisao
03.07.2012. 20:20
status: user broj poruka: 12794
Trebao si ISO da nakačiš kroz image program, tipa PowerISO i da instaliraš, ne znam kako si uspeo da instaliraš igru otvarajući ISO kroz winrar, ali na kraju moraš i crack da iskopiraš jer igra nije original. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: :: a znam da je odlična igra, i prilično realna medjutim sad problem skinuo sam i kako je iso fajl instalirao sam ga preko win rar programa, tj preko njega sam pokrenuo setup fajl, i sve je prošlo ok, igra instalirana ali sad traži da ubacim cd, a ja na kompu prvo nemam cd rom :: Mislim da je nešto vezano za virtualni cd da tu trebam kopati ali nisam baš siguran niti imam predstavu kako da to odradim :: može malo uputstvo gdje sam zapeo : :: ::
Re: Re: evo ja četri dana skidam grid jer sam ga izbrisao
03.07.2012. 21:06
status: user broj poruka: 18996
jos bolje daemon-tools
:: Trebao si ISO da nakačiš kroz image program, tipa PowerISO i da instaliraš, ne znam kako si uspeo da instaliraš igru otvarajući ISO kroz winrar, ali na kraju moraš i crack da iskopiraš jer igra nije original :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: :: :: a znam da je odlična igra, i prilično realna medjutim sad problem skinuo sam i kako je iso fajl instalirao sam ga preko win rar programa, tj preko njega sam pokrenuo setup fajl, i sve je prošlo ok, igra instalirana ali sad traži da ubacim cd, a ja na kompu prvo nemam cd rom :: :: Mislim da je nešto vezano za virtualni cd da tu trebam kopati ali nisam baš siguran niti imam predstavu kako da to odradim :: :: može malo uputstvo gdje sam zapeo : :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.