Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Quake 3 arena neki on nasih fragova AVI
STRANA 1 OD 2  
Dexter013 Quake 3 arena neki on nasih fragova AVI 27.06.2012. 12:21 T46418

status: user
broj poruka: 17093
Nasi fragovi od pre oj ha godina - > http://goo.gl/avT27

sve zvukove sam lepio rucno u premijeru, sve vadjeno iz baseq3... uzas.

Eh kad se samo setim, turnir tamo , turnir vamo, a najbolje od svega je bilo sto nije bilo retardirane dece niti debila, jer quake 3 nije bio za svakoga,

skill + pametno razmisljanje + preciznost jedino tako mozes da si dobar,
jer se ne isplati da se stoji u mestu i cuci kao u cs-u ili bilo kojem cod-u i slicnim sranjima gde svako umre od 3 metka iz bilo cega (jak skil...)

kao kad igras quake i imas 20 hp-a sa 10 armora i svi imate obicne masinke, naravno da svako moze svakoga da ubije, ali kad se tu doda

roket
pa struja
pa rejl gun
pa 200 hp-a pa 200 armora kad se nakupi,
pa tajmanje za sponove armora i mege
exelent kad igras 1vs1

eh lepi dani, setio sam se da sam napravio davno davno avi iz od nasih fragova iz igraonice i sa nekih turnira kad ono javlja mi ortak ima vec na youtubu ali je krsh snimak , mada moze da se gleda.

Nije trebala zver masina, mada ko je igrao malo ozbiljnije znao je da se stavljaju ultra low detalji, picmip recimo 5 i enemy model skroz zelen uglavnom keel.

Neko ovde peglo malo profi quake 3?
Neko satario bota na nightmare sa minusom i slicno?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: 27.06.2012. 12:35 #427693

broj poruka: 1872
Secam se da mi nikad nije posebno imponovao, kljucna stvar je bilo to `tajmanje za sponove armora i mege` sto si pomenuo, mozes da nisanis kao epilepticar sve dok imas dobar tajming i uvek si napucan 100%. Nije slucajno sto su ovakve igre stvar proslosti.

Mozda bi ti se dopao gungame mode za cod, igra se prilicno oldskul. Kreces od pistolja ili noza i dobijas sledece oruzje sa liste kad ubijes nekoga, nema perkova, nema killstreakova, kamp se ne isplati i svi dobijaju iste stvari. Pobedi onaj ko prvi stigne do poslednjeg oruzja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @tristam 27.06.2012. 12:42 #427694

Sta je problem tajmingu?

Mada evo ja nisam igrao godinama ali posle dva dana vezbanja stavim hendikep 75% i ne uzimam npr crveni armor i megu na pro-q3dm6 mapi
a ti tajmaj koiko hoces pa ces garant da izgubis partiju.

Cela poenta kvejka je da je potrebno SVE da bi bio dobar,

Preciznost
Brzina
Pametno razmisljanje
Tajmining za iteme

Ako bilo sta od toga zakazuje tesko da ce da se nadoknadi bez problema sa necim drugim ako su oba igraca tu negde.

Dok su danasnje igre fps multiplayer naklonjene debilima i deci sa napucanom grafikom, gde svako svakoga ubije iz 3 metka ,
ne drzi rafal nego po metak dva... Jak skil.

Ja iskreno ne vidm razliku izmedju mohe coda bf itd , sem grafike i okruzenja.

Dell 22

DmasteRNo1 Joj sad ću morati da instaliram Q3 27.06.2012. 12:47 #427696

broj poruka: 6101
da se prisetim svega.

http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jpg

Dexter013 @tristam 27.06.2012. 12:49 #427697

Vidm da si igrao sa ko zna kime i da su te silovali u q3 :)

Kad su oba igraca jednaka (1vs1)
nikad se ne desi da neko ima 200-200

http://goo.gl/lnvmK ubrzajt na 4:00 gubi lik na 3 minuta do kraja sa velikom razlikom i onda krece mega preokret, ovo smo gledali live tada.

Niko nikada maltene nema vise od 100-100.

@dream
Ne instaliraj imas quakelive, sve je isto skines par mega i igras u bowseru online za dz. http://www.quakelive.com/#!home

registruj se i udri a mogao bih i ja da otvorim opet profil posle 100 godina.

Dell 22

tortojed @Tristram: to sto ti ``nije posebno imponovao``, stvar je licna. Ono... 27.06.2012. 12:58 #427699

broj poruka: 10997
sto nije stvar licnih afiniteta to je cinjenica da su Q3 i Unreal Tournament GODINAMA bili POJAM u ``shoot`n`run`` kategoriji. Quake3 je, usput (ha, ha: usput!) doneo i neke novine kada se radi o grafici - napredak u 3D prikazu slike (pojacani ``efekat dubine`` itd.), efekat rasprsnuca pogodjenog protivnika pracen krvavom flekom, izuzetno kvalitetno (cak i za danasnje standarde) uradjenim fps-testovima... Jednom recju, bese to ``milestone`` na putu razvoja tehnologije kompjuterskih igara...

Tristram Re: 27.06.2012. 13:04 #427701

broj poruka: 1872
::Ja iskreno ne vidm razliku izmedju mohe coda bf itd , sem grafike i okruzenja

Ako nisi cobanin sve ovce su ti iste, igraj par meseci svaku i videces da su sve to veoma razlicite stvari i nema nekog poredjenja osim ako bi da ispadnes povrsan.

Od kvake me odbijalo sto i donekle od countera, previse je sablonski i najvise gresaka pravis ti, random faktor je na minimumu i to nije dobro za zanr, prevelika je razlika izmedju losih i odlicnih igraca pa mora da se drzi svako svog servera. Battlefield je verovatno ono na sta mislis pod `konstruktivan kamp i par metaka iz prikrajka`, nisam ni ja osobit fan ali ima ko ljubi i taj aspekt realizma. Cod je opet svakakav, ima najvise modova igre i igra se razlicito, negde ti je u interesu da kampujes, kao recimo u search&destroy a negde je kontraproduktivno kao u gungame sto sam naveo.

Pazi, nikad se nisam zanosio da sam neki pro za kvaku, ko sto nisam ni za counter, cod, bf i preradjevine, igram za svoj gust, onako vikendaski al sam igrao svasta dok god mi je bilo zanimljivo. Sto pomenu tortojed, UT mi je recimo bio dosta zanimljiviji od kvejka i vise sam ga igrao, sve je do licnog utiska.
Mirko78 re 27.06.2012. 13:09 #427702

broj poruka: 419
Ja sam jedan od retkih koji nikad nije igrao counter strike, ali smo se razbijali od quake 3, CS je bio nekako deciji a ovo je pravi hard core.

toothless Meni leži COD4 MP...mada je Quake ipak skroz drugačiji tip igre... 27.06.2012. 13:12 #427703

broj poruka: 3241
Za sada pikam samo COD4, ali obavezno HC.Mrzim pucačine u kojima moraš 10000 puta da pogodiš nekoga da bi ga ubio.
I takođe mrzim likove koji igraju pucačine u multiplayer-u tako što stalno skakuću kao majmuni da ih ne bi pogodili.Moj ortak sa kojim često igram online COD4 večito skače kao kengur i jedno vreme mi je išao na živce, dok mu nisam doakao pa ga sačekam ili sa pumparicom ili sa nožem, pa onda nek skakuće sa olovom u lobanji. :)
Po meni bi COD i slične igre trebalo da budu realne, i bez onih sranja `nema ovoga ili onoga`... i bez skakutanja.Zamisli kad bi u ratu neko zabranio zolje ili tromblonske mine, ili kad bi svi u ratu skakali kao mentoli.... :)
Iako ne koristim ni RPG ni GL i slično, ne smetaju mi ni kamperi ni dijabole koje samo rokaju rakete.
Za sve tipove igrača ima `leka`.Kamperu se prišunjam i zakoljem ga par puta na istom mestu gde kampuje, i onda odustane, a dijabole sa GL-om čuješ na kilometar i kad pucaju i kad trče, pa ih je najlakše skinuti.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Dexter013 @bezubi 27.06.2012. 13:25 #427704

Pa da 2 metka i ubio si bilo koga, kao i taj tebe i tako u krug, nema skila, maltene ko koga prvi vidi to je to,

jebes i cod i mohu cs i bf, jedino bf malo strci jer ima vozila avione itd...

Dell 22

ilicstefan U vreme kada se igrao Quake 3 27.06.2012. 13:26 #427705

broj poruka: 1577
Ja sam pičio Age of Mythology i Generals sa Zero Hour ekspanzijom. Meni je to bilo daleko zanimljivije. Napravi lik more tenkova, ja se ukopam dobro u bazu i nateram ga na usko grlo, i onda kreće krkljanac.

CS mi je bio ubitačno dosadan jer je svaka partija bila donekle ista. Bilo je čitera koliko ti duša želi. Posle sam malo igrao Sacred i onda sam dobio posle toga i svoju mašinu.

Ali za to vreme su mi strategije bile neprikosnovene. Najviše se kajem što onda nisam imao Titan Quest.

Sećam se doduše jedne provale. Lik igra sa onom očnom jabučicom. Ucmekaju ovog lika sa tim okcetom i to sa railgunom preko pola terena. Lik onda kaže: Pogodio sam te u zenicu oka tvoga :)

I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao`.

http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded#!

Daum ... 27.06.2012. 13:26 #427706

broj poruka: 12794
Sećam se starih dana kad sam pikao regularno protiv botova na nightmare jer me smaralo da idem u igraonicu. Šteta što nisam išao na takmičenja, mada i evo dan danas mogu da odradim match na nightmare i pobedim.

Nemojte Battlefield da mi dirate, previše je raznolika igra da bi se okarakterisala kao još jedan CS. Šteta što ne postoji demo, ne biste tako pričali a opet ko nije probao neće ni dati 30 evra za jednu od najboljih MP i akcionih igara.

Grosnica Пар речи 27.06.2012. 13:41 #427708

broj poruka: 71
Декс не пореди каунтер са квејком јер игрице не деле баш ишта сем мотора. Каунтер је тимска игра код које без јаког осећаја целине нема селамета. Тактика је оно што добија меч, а не камповање па чак ни лаки шот, ни невероватни ејм. Без једног играча, цела стратегија се руши. Невероватно је колико је бистрих умова изродила ова игра, што се тиче тактике и предвиђања потеза противника. То нека потврђује user Valheru, јер он једини ову игру још увек игра на високом нивоу. Причам то јер помињеш турнире у квејку, а овамо прштиш по паблику у каунтеру. Небо и земља.
Са друге стране квејк је шоу једног играча, 1вс1. Скил је плафониран неупоредиво више него у каунтеру, због чега је та игра данас, између осталог, дефакто мртва. Незанимљива клинцима, јер кретање, тајминзи споновања, квод демиџ, мега хелта и кретања противника захтевају од играча да прати далеко више параметара од играча каунтера. А за то треба времена и труда.
Трудио сам се да будем реалан, иако је каунтер једина игра коју сам стварно играо.
И будите уверени да ниједан фпс осим ова два, није ни пришао еволуционом степенику до кога су они доскакутали. Плитак поток.
И да...у каунтеру се и дан данас најбољима деси да падну покошени глупим, хистеричним трзајем из рафала. То се никада неће десити у квејку, јер ће играч већег скила увак драти оног испод. Али се зато меч у каунтеру игра 15 рунди на једној страни, 15 на другој, и места за рендом шотове у пракси, нема.
Статика је неумољива

toothless Kako nema skila? 27.06.2012. 13:48 #427709

broj poruka: 3241
Ako ja i kolega ovde sa berze pod nick-om Pera Detlić sami igramo tablu protiv 18 likova koji imaju rank-ove od najmanjeg do najvećeg, i pritom imamo svaki preko 100 ubistava, a samo 18-20 deaths, kako nema skill-a?

Treba da znaš kako da se krećeš i kuda, kada da usporiš i da se šunjaš, da bi čuo korake likova koji dolaze u tvom pravcu, gde da postaviš klejmore, koje oružje koristiš u kojoj prilici, možeš ti mene da vidiš prvi, ali ne mora da znači da ćeš me ubiti... ima tu brate skill-a samo tako.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Pa da 2 metka i ubio si bilo koga, kao i taj tebe i tako u krug, nema skila, maltene ko koga prvi vidi to je to,
::
:: jebes i cod i mohu cs i bf, jedino bf malo strci jer ima vozila avione itd..
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
Dexter013 Ok 27.06.2012. 13:50 #427711

Klan u kvejku kad smo se spojili Pancevci nam se zvao CSS

Counter Strike Sucks :)

I kvejk ima 2vs2 3vs3 itd...
Opet dupe i oko sto se tice skila koji je potreban da bi stvarno bio dobar
u odnosu na te 3 metka i ubio sam nekoga igre.

Strategija i te fore pa kvejk ima 7 TOTALNO razlicitih oruzija gde u zavisnosti od pozicije razdaljine itd mozes da imas ogromnu prednost ili da si u losijoj poziciji, dok je u kaMperu sta, ti idi tamo gledaj onaj hodnik,bacamo flesh na 1 2 3 SAD ti gledaj tamo ja vamo i to je to?

Dell 22

Daum ... 27.06.2012. 13:54 #427712

broj poruka: 12794
Battlefield takodje nije igra kampovanja, već timske igre. Pošto postoje 4 klase može da se uzme sniperista, da se čučne na kraj mape i da se puca, ali to nikako neće doneti dobro timu jer svako ko je vidljiv drugom igraču može da se spotuje i tako otkrije drugim igračima da bi ga dalje skinuli, pa sem što se kamperi lako srede nema im ni vajde mnogo.

U celokupnu strategiju tu ulaze i vozila pa tako jedan tim od par ljudi koji trče pored tenka mogu svašta da naprave. Glava bi me zabolela da počnem da nabrajam koliko stvari ulazi u mehaniku igre i na koliko načina može da se igra, to je ono što me i privuklo najviše.

Ajde to što ima različitih klasa za različite stilove igranja, nego što i postoje modovi igranja pa tako ako neko ne voli da zauzima pointove može i regularan team deathmatch ili regularan deathmatch da igra, a tu je i Assault mod gde se pointovi uništavaju sa C4 slično kao u Counteru: po dve tačke su vidljive na mapi i na svakoj se postavlja exploziv koji će za minut da detonira, dok suprotna strana može da ga demontira, i kad se 2 pointa unište pojavljuju se druga dva pointa dalje niz mapu.

Kažem, baš šteta što ne postoji demo ili trial, stvarno je unikatna igra.

Dexter013 @Daum 27.06.2012. 13:56 #427713

Ja sam i rekao da iz tih klonova gomile jedino strci bf
jer ima vozila avione kamione itd,

ovo ostalo sve copy paste klonovi posednjih 10 godnina sa sve boljom i boljom grafikom.

@SVI

Ko je bio pravi quake igrac ili mu se igra sad
aj nek se javi u ovoj temi da se nadjemo na quake live opravimo profile i da se podsetimo malo, neko za?

Dell 22

gliga79 ... 27.06.2012. 14:00 #427714

broj poruka: 4641
CS je i dalje neprevazidjen.
Igra se i dan danas.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

Mirko78 re 27.06.2012. 14:05 #427715

@daum ja sam za, cim skinem igru javljam se

Grosnica ... 27.06.2012. 14:06 #427717

broj poruka: 71
Квејк никада није заживео на турнирима у било чему другом сем 1вс1. Невероватно је неизбалансиран у варијантама више од 2 човека, чак и у модовима попут Ухвати ми заставу.
Остатак текста као да ниси ни прочитао. Остао си изгледа заслепљен тим дечачким црно-бело фазонима, јер име клана штошта говори. Ја квејк нисам волео, али сам се својски потрудио да га упознам. Овако за тебе је каунтер остао на екрану неке играонице.
Опет кажем, трудим се да будем реалан, а да не напишем квејк-3-га-дува и чекам реакцију других. Пут од детенцета до играчине у квејку је неупоредиво дужи, зато кажем да је скил плафон високо. Али каунтер је тимска игра, где гинеш да би тим добио рунду, а не тенис где забављаш публику и коментаторе 360-спином.
Дупе и глава од та два-три метка које помињеш, јер је данас каунтер предалеко у односу на то како га ти памтиш. Још кроз наочаре особа које овде на берзи волиш да назовеш једним именом.
Статика је неумољива

Erestun re 27.06.2012. 14:10 #427719

broj poruka: 1797
Ah Quake, prelepog li detinjstva xD
quakelive picim s vremena na vreme

Mirko78 re 27.06.2012. 14:12 #427720

hteo sam reci @dexter :)

Dexter013 @Grosnica 27.06.2012. 14:15 #427722

E jbg kad ne znas celu pricu...

Sub Space igaonica u Pancevu,
Pre cora i svih ostalih u Pancevu, radio tamo imali smo ekipu za kanter,
cak i kod nas je bila LIGA u kaMperu od 12 ekipa od cega je 6 bilo iz Beograda, bili smo 4 na kraju te lige

a pazi ovo gazda je jedini bio pro kanteras, ostala 4 clana su bila pro quake igraci koji su kaMper igrali iz totalne zajebacije i eto bili smo 4,
a zamisli tek da smo kao vezbali i lozili se?

A zamisli tek obrnutu situaciju da ti kaMperasi igraju quake
1vs1 ili 2vs2, silovanje ne sa 0 nego sa minusom...

Sto opet govori o skilu koji je potreban da bi bio dobar u quake-u,
a cim ti ide quake, kaMper mu dodje ko uporeni snimak quake-a
i sve kao da stavis na easy...

@Mirko78
Baci oko na mejl

Dell 22

markozutic re 27.06.2012. 16:57 #427740

broj poruka: 1463
Uh, kvake3 je po meni i dalje jedna od najboljih fps igrica, slazem se sa gore navedenim sto je dexter rekao za igricu, znaci potrebno je da budes dobar u svim segmentima igre da bi bio dobar,
samo se ne bih slozio da npr za cod4 i ostale fpsove moze svaki debil da igra profesionalno, igrao sam cod4 ozbiljno par godina i rafali, kampovanje i ostalo tu ne pomaze mnogo ukoliko nabasas na iskusnijeg i boljeg igraca od sebe .-)

ja npr uopste ne gotivim cs serijal. od `novih fpsova` samo cod4 i bf2,a bf3 za razbribrigu

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

imarkovic Re: re 27.06.2012. 17:03 #427741

broj poruka: 18996
sta uradi ti s onim nesrecnim kablom?

:: Uh, kvake3 je po meni i dalje jedna od najboljih fps igrica, slazem se sa gore navedenim sto je dexter rekao za igricu, znaci potrebno je da budes dobar u svim segmentima igre da bi bio dobar
:: samo se ne bih slozio da npr za cod4 i ostale fpsove moze svaki debil da igra profesionalno, igrao sam cod4 ozbiljno par godina i rafali, kampovanje i ostalo tu ne pomaze mnogo ukoliko nabasas na iskusnijeg i boljeg igraca od sebe .-
:: ja npr uopste ne gotivim cs serijal. od `novih fpsova` samo cod4 i bf2,a bf3 za razbribrig
:: Asus K53S
:: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo
:: HM6
:: 8GB DDR3 1333MH
:: 500GB 5200rp
:: 15.6 LED HD (1366x768
:: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300
:: N1030 WiFi+BT3.
:: Altec Lansing® stereo speaker
:: W7Pr
Antilohije momci ja i dan danas kad god stignem... 27.06.2012. 22:36 #427790

broj poruka: 688
..cepnem pola sata Q3. Do duse u pitanju je CTF i excessive plus mod. Na nekom HIZSY serveru... To vam je ono brzinski kad smanje gravitaciju pa letis i odbijas se o zidove i pod... Pri toj brzini gauntlet je jednako ubistven kao i rail gun... Skoro da i ne pucam, samo koljem i kradem zastavice ili asistiram...

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs