E fala qrcu da su se dozvali pameti... Tek kad je izašla igra, čitao sam na netu da su se ljudi bunili za ending, al nisam hteo da čitam detaljnije zbog spoiler-a... Al kad sam došao do kraja, toliko sam se iznervirao, ni EA me nikad nije toliko iznervirao ko Bioware sa završetkom Mass Effect-a 3...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Prešao sam igru pre 3 dana, razočarao se do bola sa krajem i pobrisao sve tri igre odjednom.
Moguća su tri kraja u Mass effect 3, u 2 kraja Shepard biva ucmekan a u trećem dođe neka mutljavina koja vas razočara do bola.
Tačno sam predosetio, pre zadnje misije svi hoće da se oproste od reda sa tobom, rekoh onda u sebi: To je to, Šeparda će nešto da ucmeka, ima da bude bezveze.
Onaj Illusive man na kraju ne uradi ništa, apsolutno ništa.
Takođe moj savet, onaj galactic readiness se može podići samo ako igrate multiplayer. Međutim to može da se zaobiđe ako koristite cheat engine. Idite na njihov forum i potražite temu Mass Effect 3, tu ima kako da to podignete na 100%
Takođe ima i jedan tweak koji povećava radijus za skeniranje vašeg broda koji će vam daleko skratiti muke oko dosadnog skeniranja. Taj tweak ima na mass effect wiki.
Takođe imam sejv od infiltratora 31 nivo, paragon je skroz do kraja i svi su živi, jedino je Kaidan Alenko i kecu poginuo (bio je ili cmizdravi on ili dosadna Ashley). Kome treba, mogu da pošaljem na mejl.
Šta bre ne može 100%? Kakvi bre čitovi, kakvi tuđi sejvovi? Imam sejvove od prvog dela, koje sam koristio za drugi, a sejvove iz drugog za treći deo i podigao sam spremnost jedinica 100% bez problema. Multi plejer nema potrebe da se igra. A ti ako igraš pomoću čitova i tuđih sejvova izem ti igranje.
Zar je BioWare-u bilo toliko tesko da ovo ubaci u originalnu igru? Sramota, kada su vec jeli govna sa originalnim zavrsetkom i kukali kako je to tako od pocetka bilo zamisljeno, trebalo je da ostanu pri tome do kraja.
Elem, koga zanima sta se desilo a nema sejvove\mrzi ga da igra\nesto trece moze da pogleda nove zavrsetke na YT.
ja ovo nalazim samo za xbox, dajte link za download :)
:: http://www.bbc.com/news/technology-1857836 :: :: http://www.masseffect.com/about/extended_cut :: :: E fala qrcu da su se dozvali pameti... Tek kad je izašla igra, čitao sam na netu da su se ljudi bunili za ending, al nisam hteo da čitam detaljnije zbog spoiler-a... Al kad sam došao do kraja, toliko sam se iznervirao, ni EA me nikad nije toliko iznervirao ko Bioware sa završetkom Mass Effect-a 3.. :: :: Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston 96GB V100+, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: Šta bre ne može 100%? Kakvi bre čitovi, kakvi tuđi sejvovi :: Imam sejvove od prvog dela, koje sam koristio za drugi, a sejvove iz drugog za treći deo i podigao sam spremnost jedinica 100% bez problema. Multi plejer nema potrebe da se igra :: A ti ako igraš pomoću čitova i tuđih sejvova izem ti igranje :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
U pravu si za galactic readiness. Jeste 50%. Proverio sam večeras. Pomešao sam ga sa `snagom jedinica` (ili kako se već zove). Nisam jedno dva meseca igrao ME3, peglao sam Kingdoms of Amalur (isto odličan RPG), pa otuda greška.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.