1.Instalirao sam pre mesec ipo dana win 7 64-bit i do sada je sve radilo super. Problemi su se pojavili tek posle instalacije mp3 jer nisam instalirao service pack 1 i update-ovao win. Bsod iskoci cim udjem u cetvrti dvd mp3 pa se posle par sekudni komp sam resetuje. Nemam iskustva sa sedmicom jer sam do skoro koristio xp. Hocu li zeznuti sistem ili dobiti neko upozorenje ako update-ujem win ili skinem skinem sp1 na win koji nije cr - kovan?
2.Gde u Beogradu mogu jeftino i kvalitetno da odstampam sliku na solju? Koje rezolucije treba da bude slika da bi se kvalitetno videla na solji?
Hvala vam obojci na brzim odgovorima. @Daum Skoro si imao slicnih problema sa bsod-om posle instalacije mp3. Kako si resio problem? Meni je prestao da se resetuje komp posle uninstaliranja mp3?
@ICEsd Da li je uopste potrebno kre____ win ako je radio normalno preko mesec dana? Imam dosta `vaznih` podataka na c: pa ne bih voleo da moram posle update-a da reinstaliram win.
Sebi sam vratio page file u windowsu i samo je jedan dan prestao da se restartuje, još nisam izbrisao Max Payne-a čini mi se. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Za XP se ne secam, Win7 Enterprise edicija ima trial na 30 dana, kad oni isteknu uskrati ti desktop i neke mgucnosti rada, ali uvek mozes da odradis trial reset, radice ti normalno update kao i da imas original, jedino moras da pazis da ne skines Genium proveru to je neki KB update sad trenutno ne mogu da nadjem fajl nisam u kuci, i ako njega skines nije strasno opet ce win normalno da radi samo ce da te smara da nije Genium.
Sa torrenta skineš Loader by DAZ, poslednju verziju i iskoristiš ga za aktivaciju windowsa. update onda radi bez problema. Praktično imaš original windows koji nisi platio.
Za Max Paynea skini drugu verziju, drugi krek.
2) Rezolucija treba da bude minimum 300dpi. Za detalje vidi sa ovima što Daum preporučio.
EDIT: Ako hoćeš samo da updateuješ taj tvoj win, pre svega, aktiviraj ga poslednjom verzijom Loader by DAZ.
@ICEsd Prosao je trial period jer koristim sedmicu preko mesec dana. @peki22 Necu da updateujem win nego cu samo da skinem sp1 sa sajta @Neba Nije mi sada do reinstaliranja windowsa zbog jedne igre. Mislim da se komp resetovao jer nisam instalirao sp1 a ne zbog relo__ed igre i kreka. Mozda gresim ali siguran sam da je sp1 neophodan za pokretanje igre.
Poceo sam da skidam windows6.1-KB976932-X64.exe pa cemo videti sta ce biti.
Nemoj da se zezneš, znači prvo daz loader, pa onda SP1, ako ti je wondows već `aktiviran`.
:: @ICEsd Prosao je trial period jer koristim sedmicu preko mesec dana. :: @peki22 Necu da updateujem win nego cu samo da skinem sp1 sa sajt :: @Neba Nije mi sada do reinstaliranja windowsa zbog jedne igre. Mislim da se komp resetovao jer nisam instalirao sp1 a ne zbog relo__ed igre i kreka. Mozda gresim ali siguran sam da je sp1 neophodan za pokretanje igre. :: :: Poceo sam da skidam windows6.1-KB976932-X64.exe pa cemo videti sta ce biti :: :: Hvala svima na trudu i odgovorim ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.