Kupljeno preko partisa i svaki put pri ekstraktovanju javlja za par fajlovo -the volume is corrupt,ali ne za isti volume,vec uvek izbaci neki razlicit,tj.par njih. Javite kako je kod vas,da znam dal da skidam opet ako mi se sjebalo pri skidanju nesto.
pa extractuj sve i stavi ignore broken files, pa probas da li radi iso, ili kako vec izgleda instalacija.....
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: Kupljeno preko partisa i svaki put pri ekstraktovanju javlja za par fajlovo -the volume is corrupt,ali ne za isti volume,vec uvek izbaci neki razlicit,tj.par njih :: Javite kako je kod vas,da znam dal da skidam opet ako mi se sjebalo pri skidanju nesto :: ::
pa dobice tako ostecen fajl, ne treba mu to u zivotu @srm, da li si extract-ovao najpre kako treba? ako jesi onda skidaj ponovo, samo ostecene arhive, ne moras sve ako nisu osteceni
:: pa extractuj sve i stavi ignore broken files, pa probas da li radi iso, ili kako vec izgleda instalacija.... :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: Kupljeno preko partisa i svaki put pri ekstraktovanju javlja za par fajlovo -the volume is corrupt,ali ne za isti volume,vec uvek izbaci neki razlicit,tj.par njih :: :: Javite kako je kod vas,da znam dal da skidam opet ako mi se sjebalo pri skidanju nesto :: :: :: ::
@Srdjanl Takodje, samo da ne bude da su ga previse assassin creed-ovali, kao sto su uradili sa Watch Dogs. Mada dobio je pristojne review-e
@srm81 pokusaj da extractujes 7zip-om ili ako njega koristis, WinRar-om meni se nekada desavalo da jedan program brljavi a drugi radi kako treba na odredjenim arhivama.
UFFF Ajmo redom Prvi put extraktovao i napravio ISO fajl,ja umesto ignore kliknuo cansel Probao sam za 7zip,nece ni da krene,odmah izbacuje,probao sa iskljucenim antivirusom i nista,probao opet preko winrar-a i sad na kraju izbaci za neki fajl Faild. Je... li ga ,nisam pametan a da skidam te pokvarene arhive,probacu ali mi uvek izbaci Corupt za neku razlicitu
more suggestions
:: pa dobice tako ostecen fajl, ne treba mu to u zivot :: @srm, da li si extract-ovao najpre kako treba? ako jesi onda skidaj ponovo, samo ostecene arhive, ne moras sve ako nisu ostecen :: :: :: :: pa extractuj sve i stavi ignore broken files, pa probas da li radi iso, ili kako vec izgleda instalacija.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAKS 320G :: :: WD10EARS 1T :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: Kupljeno preko partisa i svaki put pri ekstraktovanju javlja za par fajlovo -the volume is corrupt,ali ne za isti volume,vec uvek izbaci neki razlicit,tj.par njih :: :: :: Javite kako je kod vas,da znam dal da skidam opet ako mi se sjebalo pri skidanju nesto :: :: :: :: :: ::
kako mislis nece 7-zip-om? da li znas da sa 7-zip ne mozes bas klasicno da extract- ujes, ako imas recimo fajlove sa .00x formatom i samo jedan .rar fajl, onda moras extract na taj jedan fajl.. imas i varijantu preko total commandera, on isto ima extractor.. jel skidas skidrow?
:: UFF :: Ajmo redo :: Prvi put extraktovao i napravio ISO fajl,ja umesto ignore kliknuo canse :: Probao sam za 7zip,nece ni da krene,odmah izbacuje,probao sa iskljucenim antivirusom i nista,probao opet preko winrar-a i sad na kraju izbaci za neki fajl Faild :: Je... li ga ,nisam pametan a da skidam te pokvarene arhive,probacu ali mi uvek izbaci Corupt za neku razlicit :: :: more suggestion :: :: :: :: pa dobice tako ostecen fajl, ne treba mu to u zivot :: :: @srm, da li si extract-ovao najpre kako treba? ako jesi onda skidaj ponovo, samo ostecene arhive, ne moras sve ako nisu ostecen :: :: :: :: :: :: :: pa extractuj sve i stavi ignore broken files, pa probas da li radi iso, ili kako vec izgleda instalacija.... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: :: :: MSI 870S-C4 :: :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: :: WD3200AAKS 320G :: :: :: WD10EARS 1T :: :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: :: :: Kupljeno preko partisa i svaki put pri ekstraktovanju javlja za par fajlovo -the volume is corrupt,ali ne za isti volume,vec uvek izbaci neki razlicit,tj.par njih :: :: :: :: Javite kako je kod vas,da znam dal da skidam opet ako mi se sjebalo pri skidanju nesto :: :: :: :: :: :: :: ::
Tamo sam pazario,kupovina je prosla full speed-om :) radi kao doksa :D
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Nisam brisao predhodno skinutu Skidrow verziju,samo sam pustio sa drugog torenta isto Skidrow i skinulo je samo par MB fajlova,onih koji su se sjebali ili se nisu skinuli uopste,posle sam raspakovao bez problema.
Neznam kako kod vas,ali kod mene sa dx11,ukljucenim physics-om i teselacijom na GTX460 870/1050 radi ocajno,jedva preko 20fps,sto ne bi bas znacilo da je zahtevna kao BF3 jer on kod mene radi na ultra sa 2xAA i 8xAF na oko 45fps u proseku-ovo se vuce sa duplo manje fps a izgleda,pa sad znate kako izgleda-uglavnom ni blizu kao BF3
:: Ako te zeza samo jedan rar(ili par), mozes ih posebno skinuti, da se ne hebes da svlacis celu igru :: :: Lala 4ever! :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Sve sam probao,i preko 7-zipa dodje do kraja i izbaci gresku,stavljam veceras opet da se skida i to je to,ali ne preko partis-a
Kod mene ce oko 22h kupovina biti gotova pa cu da vidim da li cu i ja imati problem,jer je isto sa partis
:: RESENO : :: :: Nisam brisao predhodno skinutu Skidrow verziju,samo sam pustio sa drugog torenta isto Skidrow i skinulo je samo par MB fajlova,onih koji su se sjebali ili se nisu skinuli uopste,posle sam raspakovao bez problema :: :: Neznam kako kod vas,ali kod mene sa dx11,ukljucenim physics-om i teselacijom na GTX460 870/1050 radi ocajno,jedva preko 20fps,sto ne bi bas znacilo da je zahtevna kao BF3 jer on kod mene radi na ultra sa 2xAA i 8xAF na oko 45fps u proseku-ovo se vuce sa duplo manje fps a izgleda,pa sad znate kako izgleda-uglavnom ni blizu kao BF3 :: :: :: Ako te zeza samo jedan rar(ili par), mozes ih posebno skinuti, da se ne hebes da svlacis celu igru :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: Sve sam probao,i preko 7-zipa dodje do kraja i izbaci gresku,stavljam veceras opet da se skida i to je to,ali ne preko partis-a
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.