Samo odrasli i policajac mogu da voze camac majka i sin ne smeju da ostanu sami, bez da je tata tu otac i cerka ne smeju da ostanu sami, sem da je mama tu lopov ne sme da ostne sam sa bilo kim, sem ako je tu policajac
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
nisam merio vreme, ali preko 5 min sigurno, nisam bas ni skonto sva pravila Jedno vreme sam bio navucen na te japanske igrice, flash, ali ti si zatvoren u sobi pa treba da izadjes, ili iz nekih pecina, ili u vozu.. Dosta ih je bilo dobrih, a neke su bile i nelogicne, ilu su podrazumevale da znas raspored tipki na pijanu ili neku melodiju... Odrzavas mozak u formi ! .-)
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Jedno 5 minuta sam otkrivao sta se trazi od mene, a onda u sledecih par minuta resio :) Kome da padne na pamet da ce mama da bije sina, tata cerku itd...
Edit: Sad videh posto sam zavrsio da si ti na pocetku napisao ko sa kim sme tj ne sme :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.