Bice mozda i super igra, ali su trebali smisliti novu fransizu, Sam je pre Convictiona, MNOGO vise razmisljao a manje pucao, vise se trudio da bude ne primecen i to mi se svidjalo, isto kao i kod Hitmana, malo razmislis pa delas !
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Ona misija sa pljačkanjem banke. Pa moraš sa sobom da nosiš stražare jer se oni laseri gase kad oni prođu. Pa onda uhvatiš jednog sa leđa, malo ga propitaš `gradivo` i onda ga pošalješ na spavanje.
Ovo više nije Sima. Pola arsenala nema. Nemaš one sticky šokere, nemaš ono prstenje za ošamućivanje. Milion stvari nema. Što je najgore, nema više obijanja brava ni hakovanja.
ja sam se razocarao jos kad sam video opis conviction-a, ali doduse izgleda vrhunski grafika, bio sam skeptican dok nisam uzeo da igram, ima svoj smek, gameplay nije ostao isti kao u prethodnim delovima ali ne moze neko da kaze da je sranje.. . ali dobro, evo sad gledam ovaj deo i uopste nije toliko los i odstupajuci od prethodnih, nije bas pucacina i ako hoces sunjanje, ima neke spyops forice, i igra se po danu, pretpostavljam da ce biti i nocnih misija, ali koliko vidim preko ovog klipa uradili su ga i vise nego ok, ne preterujte.. pretpostavljam da vam se nije svidelo ovo kada treba u akciju `execution ready`, i ona crvenkasta pomagala pri ubijanju, ali pretpostavljam da je to samo opcija, tj da moze da se ugasi za entuzijaste..
:: Nema Michael Ironside-a da daje glas Sam Fischeru? :: :: Ma ćao, već znam šta je: konzolno govno za debile kojima je izazov i igranje na gamepadu ::
Izasla ps3 verzija,pa ko ima doticnu konzolu moze da krene u kupovinu :)
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Mislim da sam je dobio u paketu sa grafickom. 3DMark original i Splinter Cell. Mada uopste ne razmisljam o tome. Kada kupujem hardware ne znaci mi nista jedna igrica koja dolazi uz to. Ako bi bila opcija 10$ manje bez igrice uzeo bi to. Bilo bi dobro da nam u pakovanja sa grafickom pakuju 5 testova originalnih, Heaven, 3DMark11, Unigine Valley, 3D Mark...
Bilo bi dobro da piješ lekiće i potražiš pomoć... __________________ Scourge of PCBerza
:: Mislim da sam je dobio u paketu sa grafickom. 3DMark original i Splinter Cell. :: Mada uopste ne razmisljam o tome. Kada kupujem hardware ne znaci mi nista jedna igrica koja dolazi uz to. Ako bi bila opcija 10$ manje bez igrice uzeo bi to :: Bilo bi dobro da nam u pakovanja sa grafickom pakuju 5 testova originalnih, Heaven, 3DMark11, Unigine Valley, 3D Mark.. :: ::
Igra je haos,mnogo bolja nego conviction.Uglavnom je akcenat stavljen na stealth gameplay sto je odlicno.Ima cak i misija koje moras da predjas a da te uopste protivnik ne uoci.Doduse jesu kratke te dodatne misije,ali ako zajebes kreces od pocetka misije.Stvarno je ubisoft uradio dobar posao sa blacklist-om.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
ako si skinuo reloaded ne treba ti akcioni kod, imas krek folder i kopiraj ga samo na pravu lokaciju... tamo gde si instalirao tj nesto slicno ovome... ubisoft/splintercell/src/system e tu kopiraj... trebalo bi da je dovoljno...
Osim sto Mr. Ironside vise ne daje glas glavnom liku, meni je ovo u potpunosti Splinter Cell. Presao sam igru i uzivao sam. Jeste da su neke stvari izbacene, ali valjda je to tako zbog evolucije same fransize i zbog onoga sto vecina gamera-potrosaca zeli (ipak je zarada na prvom mestu). Inace, totalno mi je ok sto ima i dnevnih i nocnih misija, kao i misija i na otvorenom i u zatvorenom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.