Ovako drugari igrao bi opet igru Bulletstorm,pazario sam je od fairlight-a .-) i kad hocu da prekopiram cr@ck NOD 32 izbaci da je fajl xlive.dll virus i ne da mi.pitanje je da li je taj fajl virus i da li je pametno da iskljucim antivirus dok igram igru.googlo sam i ne mogu da nadjem nista,a prosli put valjda nisam ni imao AV,pojma nemam HVALA
Prvo isključi AV pa kopiraj krek u igru,pa zatim sve te fajlove stavi u exclusions to ti se nalazi na advanced setup - computers - exclusions i zatim upali AV i radiće ti bez problema...
ne moze tako,mora da ga stavi u exclusions,jer u slucaju da ga ne stavi u exsclusions,nod ce ga prilikom nekih njegovih pozadinskih skeniranja naci na hardu u instalacionom direktorijumu igre i obrisati bez pitanja....i onda igra jednostavno nece raditi.... inace taj fajl NIJE VIRUS,a to je false positive....
PS -igra je brutalna,davno se nisam tako nauzivao igrajuci neku igricu....
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: ili jednostavno ugasi AV dok igras pa upali kad zavrsis :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
bez obzira dal je igra neka kopija neke druge igre,ako je odradjena kako treba i svidi mi se....ja igram dok ne predjem sve:))) a bulletstorm mi je bas onako ``legla`` igrica,dinamicna akcija,rokanje raznim oruzjima... to je ono sto volim kod igrice:))))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.