10 evra mesečno da se igra ko čovek, u početku do klase 4 - 5 pa i eventualno 6 ako je bar solidan igrač može se napredovati i bez premijuma koji iznosi 10 evra mesečno, posle toga je jako teško imati zaradu u igri kako bi mogao da ispratiš istražene tenkove sa ostvarenom zaradom.
Što se samog hardvera tiče igra je jako loše optimizovana, ne koristi ni drugo jezgro procesora pa joj je bitna brzina jednog jezgra i grafičke kartice. U principu sa smanjivanjem detalja može lepo da radi i na slabijim mašinama. Meni je radila, doduše sa malim padom fps-a i na laptopu Dual Core T7700 i Ati HD2600, moglo je da se igra...
Inače Sempron nije previše bitan, bitnije je ono itd... (grafika)
WOT Nick: Vaske
:: :: Koliko je potrebno za wot .. pitam za strica a ima stari semprom itd :P
Da vidis kolko imam unapred uplacen premium! :) Sad se kajem, posto me nervira polako igra! :D Da se vratimo na temu, probajte sa tim sempronom, mozda malo da ga klokujete kolko tolko, i sto bolja graficka je potrebna. Drug je igra na 8600GT dosta dugo, radilo mu je sasvim dobro naravno sa smanjenim detaljima.
:: kako je vama dobro, placate mesecno kao ja internet ove tenkic :: :: ::
Procesor je dosta bitan, dok sam imao athlon x2 4200+ igrao sam sa low/med detaljima i sa smanjenom rezolucijom i imao oko 30-ak fps. Sa core i3 2130 i istom grafickom (GTS 250) u 1680x1050 i high detaljima oko 50-60 fps (naravno zavisi i od mape)
Pa ne kažem da ja plaćam, ja sam uzimao premijum za zlato koje sam nakupio sa raznim kodovima dok je moglo, cca za nekih >300 eura. Sada je postalo nemoguće nakupiti neku značajniju količinu na taj način jer su uveli ograničenje broja kodova po jednom nalogu. Naravno sve to se može postići i bez premijuma i plaćanja ako imaš život da posvetiš WOT-u, ja nemam... i bez premijuma nemoj da se nadaš nekim preteranim uspesima u nekom smislenom vremenskom periodu.
:: kako je vama dobro, placate mesecno kao ja internet ove tenkic :: :: ::
Bez premiuma sam dosao do Tier VII, (T29), sad skupljam za T32. Za vikend daju 3 dana premijuma za 300 zlata ili tako nesto, (nisam pogledao detaljno). Eto prilike da se kupi dobar tenk. Mada pocinje Evropsko u Fudbalu, sa druge strane lepo vreme....
Kod mene igra radi odlicno, mada sam detalje smanjio zbog same igre, nervira me trava zato sto smeta. FPS na nekim mapama ide preko 100.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Witcher to sto tamo pise nema veze sa zivotom.Kod mene Phenom II X4 na 3.5ghz 8 gb ram i nvidia gtx 460 768mb ne mogu da izvuku max na full hd rezoluciji.Radi to ali na pojedinim mapama pada frejm dosta.Inace ati karte dosta imaju problema sa igricom.A ko ima slabiju konfiguraciju moze da skine kompresovane teksture.Znaci obavezno skini te kompresovane teksture,malo ubrzaj proc. ako mozes, i stavi sto jacu graficku koju proc. moze da isprati.Poz
Ja mislim da nema vise kodova za gold,mozda povremeno opet bude 24h free premium. Inace sam bez premiuma dosao do IS-7, dok je moglo da se dobro zaradjuje sa kv-om
Dobar je T29 a T32 pa hmm, mene je razočarao jer je ubedljivo najgori T8 teškaš. Jedini tier 8 koji sa najboljim topom ne probija 200mm oklop, žalosno al istinito.
Inače niko nije rekao da ne može da se stigne do T10 tenka bez premijuma, ali je sa njim duplo lakše. Ono što sam postigao sa 5000 partija bez premijuma bi mi trebalo minimum 10000, ako računamo da jedna partija u proseku traje 10 minuta, računajte sami...
Ja toliko vremena nemam niti želim da žrtvujem.
2-ga stvar je što sam i u beti imao 5K partija i istražio T10 tenkove i malo bi mi bilo mnogo da sam sve morao ispočetka bez premijuma.
Zlato se zarađuje i u klanskim bitkama ali treba imati tenkove za njih i ostvariti rezultate u bitkama i imati osvojene teritorije.
:: Bez premiuma sam dosao do Tier VII, (T29), sad skupljam za T32. Za vikend daju 3 dana premijuma za 300 zlata ili tako nesto, (nisam pogledao detaljno). Eto prilike da se kupi dobar tenk. Mada pocinje Evropsko u Fudbalu, sa druge strane lepo vreme... :: :: Kod mene igra radi odlicno, mada sam detalje smanjio zbog same igre, nervira me trava zato sto smeta. FPS na nekim mapama ide preko 100 :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.