Polako mozemo da se spremamo za ovu majstoricu. Stigao nam je prvi trailer.>>> http://goo.gl/kweUD Najavljuju izlazak za 28.08 ali ne verujem da ce izaci igra pre septembra. http://goo.gl/kmSS4
Sto se mene tice, neka je ista kao FIFA12 uz neke sitne sitne promene, i bice dobro!
:: :: Kakva crna Fifa da nema Pesa ne bi ni igrao fudbal :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: ::
Kvalitet cega? Postavimo FIFA12 i PES12 jedan na jedan i tesko se pise PES-u. Ali opet, ja ne kazem, igram i ja PES, evo za vikend smo sa drustvom przili kao ludaci PES12. Ali kad je u pitanju solo igra, FIFA nudi interesantniju igru.
:: Neko voli Mercedes neko voli Pežo, oba su ok, ali kvalitet je na strani jednog.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Skauti su ocajni, napredovanje igraca je ocajno, da nemas da proberes jedan tim mladih talentovanih igraca koji ce da zamene ove matorce, tugaaa -.- bas mi je krivo sto je tako tupavo odradjen skauting i napredovanje igraca, primera radi CDM igraci koji mi trebaju uopste ne postoje WTF!?!? sve su neki matorci a ovi mladi blagi uzas, od nekoliko sezona koliko sma u Chelsea skaut ako mi je nasao 4 5 igraca koji mozda imaju dobar potencijal, ostali imaju 2 3 ocene 90 a ostale su zasu i strava -.- uopste mi se ne svidja dalji progres menadzment sezone.
Jos jedan ogroman BAG je taj sto kad igras kao player-manager, i promenis klub, tvoj Virtual PRO igrach ne prelazi u novi klub WTF!!?!?!? i ne moze da se kupi WTF!?!?!? a recimo napravio sma ga da igra na CDM poziciji, i igrac je dosta bolji od svih ostalih na toj i na CM pozicijama, nezamenljiv, mnogo me nervira ta stvar, kvari totalno igru..... nadam se da ce ispraviti ali sumnjam
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.