Izvinite ali nisam imao gde da postavim vise a zeleo bi da kupim ovu igru original. Samo sto igra mora da ima Hadbook na kojoj je kod ili bar da ima HandBook, User Manual i tako to. Dolaze u obriz i specijalne edicije neke u metalnoj kutiji i tako sl.
Znaci kupujem Original Assassin`s Creed 2007 za PC sa knjizicom unutra(User Manual) ne sa kodom samo nalepljenim i samo disk u kutiji.
Takodje me zanima i Tomb Raider Underworld za PC isto sa HandBookom unutra. Naravni i ako neko prodaje Tomb Raider Trylogy za PC.
Nije tacno da su sve bez Handooka. Ja sam kupio Crysis 2 sa Handookom za 1500din. I ostale koje kupim imaju Handbook,ceo Crysis Serial ima mi knjizice Crysis Warhead ima i Crysis Wars disk, kao Fallout 3 Game Of The Year Edition, Lost Planet 2, Resident Evil 5, ...itd,
Kako to mislis trazim u pogresnu prodavnicu. Postavio sam oglas. Ako neko zna gde ima ili porucuje za sebe preko Amazona moze da mi poruci. Zato sto imam Assassin`s Creed II sa knjizicom a sada ovog meseca kupujem sledeci po redu. Nisam ni probao da ih igram dok ne kupim original I deo i jos jednom polako odigram i sve nadjem zastavice, sve sve sve. Takve igre se kupuju originali.
Da li mozes da slikas molim te, nema veze sto je na Srpskom i neke moje igre su na Srspskom i na Engleskom kao i Crysis ali znam da Director Cut nema nista unutra. Tj trebao bi da ima i na netu ima ali sam ja kupio i rekli mi da ima pa sam video da nema poslao im video kako to izgleda na Engleskom i vratio i uzeo drugu igricu.
Daj mi sliku da vidim ako moze. Koliko strana ima uputstvo??? Ako je to ona knjizica sa opisom na Srpskom sve lepo na kojoj pise kod zanima me.
Zamislite kada sam propustio aukciju na Limundo neki lik iz Novog Sada za 1500din u metalnoj kutiji ona verzija. Mogli bi svi diskovi unutra da mi stanu. Poludeo sam. Da sam stiogao ranije rekao bi da prekine i ponudio pare i da mi proda.
a kako ces da je igras sa tim krsom od graficke i maticne... ? mislim samo pitam :P
:: Izvinite ali nisam imao gde da postavim vise a zeleo bi da kupim ovu igru original :: Samo sto igra mora da ima Hadbook na kojoj je kod ili bar da ima HandBook, User Manual i tako to. Dolaze u obriz i specijalne edicije neke u metalnoj kutiji i tako sl :: :: Znaci kupujem Original Assassin`s Creed 2007 za PC sa knjizicom unutra(User Manual) ne sa kodom samo nalepljenim i samo disk u kutiji :: :: Takodje me zanima i Tomb Raider Underworld za PC isto sa HandBookom unutra :: Naravni i ako neko prodaje Tomb Raider Trylogy za PC :: :: :: :: :: :: CORSAIR - EVGA - Elite Hardware
Ajde molim te kako igram i Crysis Warhead i Assassins Creed II probao najnormalnije mogu. Samo sada igram neke stare bas igrice koje sam propustio. Igre koje ne mogu da igram su Lost Planet 2, Crysis 2, Battlefield 3, koje ja znam a videcu jos koje od novih, ostalo ja igram bez problema kako treba. Mada bi mogao da imam 5fps vise u Crysis Warhead ali ekstremno klokovana graficka izvlaci me dosta jel je to granica. Video sam na EMMI sajtu dve vrste Director Cut pa sam ih pitao kakav je to Exclusive a kakav obican.
Kad sam kupio XFX u Svajcarskoj dobio sam u pakovanju i igricu. Pakovanje je bilo full i sve je bilo upakovano kako treba. Nikakve otiske prstiju nisam video [ gledao sam pod lupom ] Kad sam otvorio kutiju pipnuo sam disk i ostao je otisak prsta. Posle sam pokusavao da ocistim taj otisak ali se uvek pojavljivao novi. Zato nije na prodaju.
:: Kad sam kupio XFX u Svajcarskoj dobio sam u pakovanju i igricu :: Pakovanje je bilo full i sve je bilo upakovano kako treba :: Nikakve otiske prstiju nisam video [ gledao sam pod lupom :: Kad sam otvorio kutiju pipnuo sam disk i ostao je otisak prsta :: Posle sam pokusavao da ocistim taj otisak ali se uvek pojavljivao novi :: Zato nije na prodaju :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
hahahha vrhunac! brate, objasnio si mu definitivno
:: Kad sam kupio XFX u Svajcarskoj dobio sam u pakovanju i igricu :: Pakovanje je bilo full i sve je bilo upakovano kako treba :: Nikakve otiske prstiju nisam video [ gledao sam pod lupom :: Kad sam otvorio kutiju pipnuo sam disk i ostao je otisak prsta :: Posle sam pokusavao da ocistim taj otisak ali se uvek pojavljivao novi :: Zato nije na prodaju :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
@imarkovic Ko te placa da spamujes i da nabijas postove na Berzi :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: hahahha vrhunac! brate, objasnio si mu definitivno :: :: :: :: Kad sam kupio XFX u Svajcarskoj dobio sam u pakovanju i igricu :: :: Pakovanje je bilo full i sve je bilo upakovano kako treba :: :: Nikakve otiske prstiju nisam video [ gledao sam pod lupom :: :: Kad sam otvorio kutiju pipnuo sam disk i ostao je otisak prsta :: :: Posle sam pokusavao da ocistim taj otisak ali se uvek pojavljivao novi :: :: Zato nije na prodaju :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: ::
:: @imarkovi :: Ko te placa da spamujes i da nabijas postove na Berzi : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: hahahha vrhunac! brate, objasnio si mu definitivno :: :: :: :: :: :: :: Kad sam kupio XFX u Svajcarskoj dobio sam u pakovanju i igricu :: :: :: Pakovanje je bilo full i sve je bilo upakovano kako treba :: :: :: Nikakve otiske prstiju nisam video [ gledao sam pod lupom :: :: :: Kad sam otvorio kutiju pipnuo sam disk i ostao je otisak prsta :: :: :: Posle sam pokusavao da ocistim taj otisak ali se uvek pojavljivao novi :: :: :: Zato nije na prodaju :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ________________ :: :: :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: :: :: :: :: ::
:: Da li mozes da slikas molim te, nema veze sto je na Srpskom i neke moje igre su na Srspskom i na Engleskom kao i Crysis ali znam da Director Cut nema nista unutra. Tj trebao bi da ima i na netu ima ali sam ja kupio i rekli mi da ima pa sam video da nema poslao im video kako to izgleda na Engleskom i vratio i uzeo drugu igricu :: :: Daj mi sliku da vidim ako moze :: Koliko strana ima uputstvo?? :: Ako je to ona knjizica sa opisom na Srpskom sve lepo na kojoj pise kod zanima me :: :: Zamislite kada sam propustio aukciju na Limundo neki lik iz Novog Sada za 1500din u metalnoj kutiji ona verzija. Mogli bi svi diskovi unutra da mi stanu. Poludeo sam :: Da sam stiogao ranije rekao bi da prekine i ponudio pare i da mi proda :: :: :: CORSAIR - EVGA - Elite Hardwar :: ::
Kao prvo to nije handbook drozo, već manual. Handbook je priručnik, a uz igru nećeš dobiti priručnik da ti pokaže kako da predješ igru.
Drugo, imaš oglase gore levo, zamoli doktore da ti pomere ruku i kliknu ako ne vidiš.
Treće, Assassin`s Creed ne radi dobro na EVGA karticama jer nije optimizovan za low-tech proizvode zbog crkavanja. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.