Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
SBK Generations
STRANA 1 OD 1
mkukic SBK Generations 31.05.2012. 17:02 T45990

status: user
broj poruka: 2591
Igra se pojavila u prodaji, pa ko voli nek izvoli... :)
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mkukic Paznja! 31.05.2012. 19:41 #421076

Skinuo sam verziju od 2.98 GB sa PB i napasao viruscinu, tako da pazite i ako nadjete neku proverenu verziju javite.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

imarkovic >> 31.05.2012. 19:56 #421077

broj poruka: 18996
skini `SBK.Generations-RELOADED` sa arene.. ili ima vec valjda na thepb

alrad 31.05.2012. 20:06 #421079

broj poruka: 4829

Sve su 2.98, i Rel*****. To mora da je false positive.
Samo izgleda da je igra palac dole.

misafloyd Re: 31.05.2012. 21:14 #421090

broj poruka: 321
Ma igra je KRS , ali jbga , volimo motore ...
Imam problem za ovom i predhodnom verzijom , puca mi igra kad treba da krenem da vozim ...
Promenio sam od tad i Windows i Konfiguraciju ... Jel ima neko slican problem ?

ASUS SABERTOOTH P67
Intel® Core™ i7-2600
Corsair H70
Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz
ATI HD 6970 1GB GDDR5
Patriot Pyro SSD 120GB
Dell UltraSharp U2311H
ANTEC P182
Thermaltake Toughpower 1000w
Windows 7 Ultimate x64 SP1
mkukic ... 31.05.2012. 21:59 #421098

Ne znam da li je false positive, ali nod je poludeo... Kako ukljucim koji program tako iskace upozorenje o razlicitim virusima koje ce kao da obrise posle restrta, ali ne uspeva nikako. Format je morao da padne... Mnogo brze nego da se mlatim sa virusima, a zakacio se za sve zivo.

Sto se tice pucanja igre... Da, i mene je to nerviralo sa prethodnim verzijama! Za ovu ne znam... Nisam je probao... Na zalost.

mkukic ... 01.06.2012. 12:08 #421243

Da li je neko uspesno instalirao igru, a da ima ESET Smart Security 5? Bio bih zahalan na informaciji jer je meni prijavio virus cim sam pokrenuo set up i vise nije bilo spasa - morao je da padne format... Da znam da li da skidam sa neke druge adrese, mozda je samo ovaj torent sa PB bio zarazen... Ne bih ponovo da radim format...

Southwind Ja imam ESET SS5 01.06.2012. 12:52 #421262

broj poruka: 260
Javljam jel radi cim zavrsim skidanje
Southwind Iskljuci eset 01.06.2012. 14:16 #421294

I meni javlja lazne viruse, samo iskljuci eset, prekopiraj crack i dodaj folder gde si instalirao igru u exclusions.
mkukic ... 01.06.2012. 19:16 #421417

A znaci pustio te je da instaliras igru normalno? Meni vise nije da pokrenem set up igre...

Southwind Normalno 01.06.2012. 19:26 #421419

Instalirao sam je dok je eset bio ukljucen, tek kad sam usao u folder Crack poceo je da brljavi.
Onda sam ga iskljucio i radilo je super.
mkukic ... 01.06.2012. 19:30 #421421

Onda je onaj torrent sto sam skinuo bio pun virusa. Cim sam pokrenuo set up eset se javio, ali se virus infiltrirao u sistem sve je pocelo da brljavi, a ponove set up kada sam hteo da pokrenem davao je neku gresku.

Mikishon89 Re ..... 01.06.2012. 20:49 #421437

broj poruka: 2416
To se dešava sa onim dll fajlovima,samo stavi te fajlove u exclusions u ESET-u...

http://www.speedtest.net/result/1805517734.png
http://www.pingtest.net/result/58304946.png
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2124106

Mikishon

mkukic ... 01.06.2012. 20:54 #421440

Ja sam skinuo igru sa torrenta. Mountovao image i pri pokretanju set up-a oglasio se ESET kako ima gomila virusa i vise set up nije hteo da se pokrene, a virus se definitivno uvukao u sistem jer koji god program da sam pokrenuo ESET se javljao kako je pronasao taj virus i nije uspeo da ga se otarasi iako je rekao da hoce posle restarta...

mkukic ... 02.06.2012. 14:09 #421585

Ipak je onaj torrent bio zarazen nekim pravim virusom... Skinuo sam sa rapida novu kopiju, malo se teglilo, ali sam upseo da instaliram i izlecim igru normalno.

Pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs