Izaslo ovo. Ako je ovo vec neko igrao nek javi utiske..ako nije..eto premijere . ) The Harley Quinn’s Revenge mission sends players back into Arkham City to face their final challenge as they interchange between playing as both Batman and Robin,” reads the description. “Gamers must utilise each of the characters’ unique combat and investigative skills to uncover Harley’s vengeful plan and shut the gates on the urban mega-prison forever. In addition to experiencing a new storyline, fans can explore new environments and face-off against Harley’s all new gang of thugs. http://www.youtube.com/watch?v=vOec9XppZpw http://www.skidrowgames.net/batman-arkham-city-harley-quinns-revenge-dlc.html
Ma opusteno , salim se ja, ako si jos bolje. Aj nek javlja neko radi li ovo cudo, ja javim cim skinem i probam. Samo me kolje sto je igra copy paste a ne instalirana (osnova) pa da ne bude problema...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Puj bem ti lebac, pazi kazu treba neki update 2 pa onda neki update 3 pa ce kao onda da radi, a ja nemam pojma da li nasa igra ima uopste bilo koji update...
Vidim kod skidrowa pise update 3 u uputstvu na njihovom sajtu, a gde nam je 2?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ja znam da na areni nikad nisam video cesce izbacivanje apdejtova od Alan Wake, mislim da je izaslo do sada jedno 50
:: Puj bem ti lebac, pazi kazu treba neki update 2 pa onda neki update :: pa ce kao onda da radi, a ja nemam pojma da li nasa igra ima uopste bilo koji update.. :: :: Vidim kod skidrowa pise update 3 u uputstvu na njihovom sajtu, a gde nam je 2 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Daj ovo cudo ko je uspeo da startuje i da mu radi, da se ne smaram celo vece do kasno u noc pokusavajuci da ovo nateram da proradi, a sutra rano se ustaje za posao...
Imao sam samo update 1 (onaj koji je smanjio vreme ucitavanja igre i iskljucio Daemon)skinem update 2 i 3 i DLC i nece.Sve zive kombinacije sam probao,sad cekam da neko pametniji sredi situaciju.Mada nesto mi je bilo sumljivo kod update 2 i 3(bio bih zahvalan za proverene linkove).
:: Ma jebes alana on mi radi kao i onaj prosli.. :: :: Daj ovo cudo ko je uspeo da startuje i da mu radi, :: da se ne smaram celo vece do kasno u noc pokusavajuci da ovo nateram da proradi, :: a sutra rano se ustaje za posao.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Odradio sam update 2 tj samo copy paste i radi, pojavili su mi se svi zivi skinovi kad idem na new game + i u chanelnge mapama imam robina i night wing kao i sve zive njihove skinove, dakle dlc2 radi, ali kad kliknem na instaler za update 3 kaze:
C:\users\ja\AppData\Local|Microsoft\GFWLive\Instal\Logs\titleupdate.log for details
a kad otvorim taj fajl u njemu pise:
aunching Title update: `D:\Program Files (x86)\Batman Arkham City\setup.exe` /selflaunch Could not get ARPINSTALLLOCATION property from MSI with product code {57520FA0-AC56-469B-9983-FF1000008300}. This property must have been set using a custom action. HR:0x00000000 Could not find game install folder To manually set folder, run: `D:\Program Files (x86)\Batman Arkham City\setup.exe` /f ``
Probao sam da ga kopiram na 100 mesta ali uvek isto...
Neko uspeo?
Ovo sam sad procitao i kao radi (nisam probao i necu) kopirati sve tri datoteke (BmGame,unins000.dat,unins000.exe)u folder gdje je igra instalirana update 2(prekopirati Binaries i BmGame) load stari save(pojavi se opcija za igranje)
Mislim da ovo definitivno nije za nasu verziju igre.Od jutros pokusavam da pokrenem Harley Quinn`s Revenge ali nista.Riddler`s Revenge radi bez problema.Ova dva fajla bin1 i bin2 uopste nemaju kod nas u igri (i nisu takvi update 2 i 3).Valjda ce se pojaviti DLC i za ovu nasu verziju.
Definitivno nije , ja sam do 12 pokusavao i nista , ne vredi...
Moja ideja je
skine se full iso regularna instlacija nista se ne krekuje skine se oficijalni update 1 skine se oficijalni update 2 skine se oficijalni update 3
onda ide harli kvin dlc i tek se onda leci igra,
tako ce garant da radi.
@Daum odigraj, odlicna je igra, probaj sto veci kombo da opravis ili druge razne strategije u predator delovima igre, vredi odigrati bar 2x. cak i bez svih side kvestova na 100%.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.