S obzirom da je pes svake godine sve veci i veci shit,odigrao kod drugara nekoliko partija i video da je fifa 12 odlicna,resih danas da se vratim na fifu posle 10 godina. Elem,instaliram ja krekujem(znaci verzija provereno radi i crack je u redu)i kad pokrenem igru ono mi izleti na desktop i dize origin,tjst. konektuje se na njihov online servis,i dalje nece. Uz to posle toga origin prijavi gresku i prebaci se u offline mod,pa da bih posle igrao bf 3 online moram reset kompa,a fifa ne radi kako god.Znaci igra provereno radi na kompovima bez origina. Nadjem na netu nekoliko solucija,blokiram fifu 12 preko firewall-a,nishta. Nadjem ideju da se promeni hosts file u system 32/drviers/etc kao jedino resenje koje pomaze,meni jok.
Ima neko ideju?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
PES 2012 me ubi sa onim markiranjem igraca + kojesta drugo...
Resenje nemam posto sam probao FIFU za PS Vita...
Srecno u trazenju resenja...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: S obzirom da je pes svake godine sve veci i veci shit,odigrao kod drugara nekoliko partija i video da je fifa 12 odlicna,resih danas da se vratim na fifu posle 10 godina :: Elem,instaliram ja krekujem(znaci verzija provereno radi i crack je u redu)i kad pokrenem igru ono mi izleti na desktop i dize origin,tjst. konektuje se na njihov online servis,i dalje nece :: Uz to posle toga origin prijavi gresku i prebaci se u offline mod,pa da bih posle igrao bf 3 online moram reset kompa,a fifa ne radi kako god.Znaci igra provereno radi na kompovima bez origina :: Nadjem na netu nekoliko solucija,blokiram fifu 12 preko firewall-a,nishta :: Nadjem ideju da se promeni hosts file u system 32/drviers/etc kao jedino resenje koje pomaze,meni jok :: :: Ima neko ideju :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic ::
ne valja ti crack, meni radi normalno na xp-u, probaj da skines sa gamecopy-a
:: S obzirom da je pes svake godine sve veci i veci shit,odigrao kod drugara nekoliko partija i video da je fifa 12 odlicna,resih danas da se vratim na fifu posle 10 godina :: Elem,instaliram ja krekujem(znaci verzija provereno radi i crack je u redu)i kad pokrenem igru ono mi izleti na desktop i dize origin,tjst. konektuje se na njihov online servis,i dalje nece :: Uz to posle toga origin prijavi gresku i prebaci se u offline mod,pa da bih posle igrao bf 3 online moram reset kompa,a fifa ne radi kako god.Znaci igra provereno radi na kompovima bez origina :: Nadjem na netu nekoliko solucija,blokiram fifu 12 preko firewall-a,nishta :: Nadjem ideju da se promeni hosts file u system 32/drviers/etc kao jedino resenje koje pomaze,meni jok :: :: Ima neko ideju :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic ::
Djoko isto se meni desavalo kad sam je instalirao pre nekih 5 meseci.Kada sam google-ao da nadjem resenje vidim da ima puno ljudi sa ovim problemom,primenio sam sve savete iz tog vremena i nisam uspeo da resim problem. Pogledaj na stranim forumima neki su resili problem a neki su odustali kao ja.Ko zna mozda su nasli resenje za ovo vreme pa ako uspes javi ovde sta si uradio pa da i ja probam ponovo.
promeni narodni lek, ne treba da se konektuje uopste, tj trebalo bi da lek blokira konekciju, kod mene kao krene da se konektuje a onda pise unable to connect .) i onda krenes normalno da pikas sta god......
nema drugog resenja do leka ti je garant .)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
Imam bf 3 na originu,gde igram multi. I kad pustim fifu(znaci probao 5 razlicith crack-ova)digne mi origin pokusa da se konektuje i sve mi pojebe,em se ne konektuje i fifa ne radi,em sto moram restart da bi igrao bf 3.
Ali radi sugavo kao i pes. Nzm koji mu je kurac al na ovom novom kompu i pes i fifa kao da ima zastajkivanja i kasnjenja slike znaci stoji gore 60fps zakucano i sve,ali igra zastajkuje i slika kasni,znaci fluidno ne radi? Grafika je hd 6870.Isti shit me zajebavao kod pes-a.
Idi u folder igre fifa2012/game/fifasetup/fifaconfig i ukljuci ATI microstuttering(for ati video card users) ili instaliraj uefa euro 2012 dlc za fifu jer bolje radi od fife 2012. Nadam se da ce ti ovo pomoci.
hvala Sve sredjeno,trebalo i to i buffering u control centru da se iskljuci,onda da se u documentima doda jedan red... U svakom slucaju sad radi i to kako treba. hvala svima :)
Skinuo reloaded verziju sa pirata sa krekom,opet izbacuje,skinuo samo reloaded crack sa pirata,opet isto... Na kraju video ovo za gamecopyworld i odatle skinuo reloaded,nista nisam uspeo....posle dvoklika na ikonicu krene ucitavanje dobijem onaj prvi ekran i samo me posle 5 sec izbaci na desktop.
Problem je u tome sto..mi mnogo secka(kad izvodim aut...korner..ono kad se sprdam sa jednim igracem,,,kad izlaze na teren).Znaci sve je extra...dok se lopta ne pipne,Probao sam razne krekove..izkljucivao ono u opcijama ati..nesto na V...i ostale..o5 nece...sve zivo sam probao.
Ako neko zna nek u cemu je problem..nek mi rekne .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.