Sta kupiti od ove dve igre nisam pametan...Sta vi uzimate i zasto ako vas ne mrzi da pisete..Inace mislim da je cena ista oko 6000din,mislim da obe nemaju pretplatu.Jel moze negde da se nadje jeftinije i kad izlaze ove igre,mislim dan pustanja se stalno menja?!Pozdrav drugari i hvala unapred.
Ja sam kupio Diabla cim se pojavio u srbiji za 6000 Din .Igra je fenomenalna svaki dinar vredi i tek ce vredeti kad ubace PVP arenu i naravno dodate misije kroz DLC.Guild Wars po meni juri WoW ali po zanru nemaju veze jedna sa drugom.Ako mene pitas uzmi Diabla ovo kad izadje za 2 meseca 3 skupices valjda kintu : ) .Sala na stranu koji zanr vise volis to uzmi.Ovo je jedini orginal koji imam pored Wowa i moder warfer 2 :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
Pljuju oni koji je nisu probali i oni koji ne mogu da je probaju.Te price traje CELA 8 sati je smejurija za dva acta sam odvio 15 sati a ima ih 4.U ostalom da ne valja igra zasto kradu naloge ko ludi ? Zasto Serveri padaju ? sto je malo ljudi uzelo ?Batali se tih prica nego nabavi guest pass key od nekog i probaj Guild wars ponavljam nema veze sa Diablom
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: ako bih morao da biram licno bih isao na gw :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Pola igre si prešao za 15 sati, i tebi to nije kratka igra?
Jel znaš koliko dugo se igrao Diablo 2? Bez 80-100 sati nema ništa. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Pljuju oni koji je nisu probali i oni koji ne mogu da je probaju.Te price traje CELA 8 sati je smejurija za dva acta sam odvio 15 sati a ima ih 4.U ostalom da ne valja igra zasto kradu naloge ko ludi ? Zasto Serveri padaju ? sto je malo ljudi uzelo ?Batali se tih prica nego nabavi guest pass key od nekog i probaj :: Guild wars ponavljam nema veze sa Diablo :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: :: :: ako bih morao da biram licno bih isao na gw :: :: :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: :: Case:CoolerMasterElite43 :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: CpuCooler:TitanVanes :: :: Mis: Mx51 :: :: Dell 22 :: :: :: ::
Pa ja imam 150 sati igranja samo sa jednim likom u Titan Questu i još nisam prešao celu igru, čak iako radiš samo glavne misije trebaće ti mnogo vremena.
Meni Diablo 3 nekako deluje previše nahajpovano. Nekako su mnogo ljudi bili naloženi na igru iako nisu ni drugi deo probali a kamoli prvi i sad oni nešto pričaju kako je igra super (ne mislim da tebe Dejzane naravno, ima nekih likova koje sam sretao i koji ni nemaju pojma kako izgleda Diablo 2).
Takođe onaj sistem za kupovanje opreme putem pravog novca je samo još jedan potez da se napravi wow profitabilni klon, jednostavno napravi igru koja će bockati igrače da daju još para za igru i umesto da samo jednom dobiješ pare od igrača, dobićeš ih više puta od jednog istog. To je i jedan od razloga zašto su napravili onaj server only način igranja, jer bi se neko silno obogatio od dupliranih i hakovanih predmeta.
Dejzan je verovatno klinac koji nije ni igrao D2 Opustite se ljudi, dugacke igre vise ne donose novce. Pustite decu da uzivaju na djubristu igara... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Prijatelju igrao sam Diablo od prvog dela sa expanzijom pa drugi i sad treci deo.Drugi deo je naj gori diablo ikada...Save and Quit ? to je tebi super ? pa naravno da si igrao 100 sati kad se sponuju non stop posle svakog izlaska.Diablo 2 se kotra kao naslednik pvgo dela koji NISTA nije doneoa jos ga unazadio sa glupim save sistemom. @ Dexter to sto ti se ne dopada tvoj problem nemocan si dalje da komentarises jer taj zanr ne volis .Zamisli sad ja da ti popujem o Simulacijama letenja npr koje ti volis kako su sve iste ????Ne pije vodu... @ Daum kad predjes normal nivo tezine krece Nightmare ili ti konacno prava igra pa potom hell.Igra traje ne sekiraj se @ilcstefan brate mojne mi pominjes lose kopije diabla molim te ljubite brat..Pritom ja igram sa JEDNIM karakterom jer svaki purza nesto novo. @ Sto se sistema tice kupovine Fenomenalan ko oce pravu lovu iz igre ,Diablo mu i tu daje mogucnost ..Reci mi koja je igra to ponudila ? @Erstum Mnogo se pravis pametan a lupetas samo tako.Nisi ti ni proso pored kutije (igre ) a kamoli probao vazno je da kenjas i pljujes .Prvo porbaj i donesi sud ovako nisi kompetetan za diskusiju.
:: Dejzan je verovatno klinac koji nije ni igrao D :: Opustite se ljudi, dugacke igre vise ne donose novce :: Pustite decu da uzivaju na djubristu igara.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
:: Prijatelju igrao sam Diablo od prvog dela sa expanzijom pa drugi i sad treci deo.Drugi deo je naj gori diablo ikada...Save and Quit ? to je tebi super ? pa naravno da si igrao 100 sati kad se sponuju non stop posle svakog izlaska.Diablo 2 se kotra kao naslednik pvgo dela koji NISTA nije doneoa jos ga unazadio sa glupim save sistemom
Prde kokoske, isti taj save sistem kad se protivnici respawnuju kad izadjes iz igre ima i diablo 3 i jos gomila igara tog tipa, u nekima se cak respawnuju dok si jos u igri. Izuzetak je od novijih jedino Torchlight 1 i 2, kad ocistis level ocistio si ga, bar je tako u beti funkcionisalo.
:: @ Daum kad predjes normal nivo tezine krece Nightmare ili ti konacno prava igra pa potom hell.Igra traje ne sekiraj se
To je oduvek bio vestacki nacin produzivanja igre, i realno sranje je. Titan Quest traje kao normal, nightmare i hell zajedno a dok istrazis celu mapu u Sacred 2 i zavrsis bas sve questove mozes bar tri puta da obrnes Titan Quest
:: @ilcstefan brate mojne mi pominjes lose kopije diabla molim te ljubite brat..Pritom ja igram sa JEDNIM karakterom jer svaki purza nesto novo
Te kopije su u mnogo cemu ostavile originalna ostvarnja daleko iza, da prva dva diabla izadju ovih dana sa savremenom grafikom a istim konceptom sumnjam da bi prosli osobito zapazeno, jednostavno onda nismo znali za bolje pa smo se odvaljivali od tog sto ima.
:: @ Sto se sistema tice kupovine Fenomenalan ko oce pravu lovu iz igre ,Diablo mu i tu daje mogucnost ..Reci mi koja je igra to ponudila
Tu lovu koju dobijes mozes da trosis samo na Blizardove proizvode, ne mozes da je podignes s racuna, ako te ne zanima nista drugo od blizarda osim diabla, ne koristi ti mnogo. Trgovina na crno je nespretna i nesigurna i treba ti paypal za to. Da ne pominjemo da je drop rate za stvarno dobre stvari koje bi i mogao da prodas necuveno nizak sto blizardu omogucava da plasira svoje iteme na aukciju i uzima dodatnu lovu. Da bi imao neke opipljive vajde od aukcije moras da budes debeo, beo kao sir i da zivis kod roditelja u podrumu.
:: @Erstum Mnogo se pravis pametan a lupetas samo tako.Nisi ti ni proso pored kutije (igre ) a kamoli probao vazno je da kenjas i pljujes .Prvo porbaj i donesi sud ovako nisi kompetetan za diskusiju ::
Eto ja sam probao i nisam odusevljen, nema atmosferu, loot koji nalazis je predvidljiv i dosadan a potencijal za razvoj lika maksimalno osiromasen, ziveli casual gejmeri. Najnoviji diablo je klon samog sebe i bar meni ne vredi tolike pare.
:: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 ::
Istina je, od minimalnih 1$ pa do maksimalnih 15% vrednosti, ono gore sto sam napisao da ne mozes pare od stvari koje si prodao da prebacis na paypal ili nesto slicno i nije bas istina ali za prebacivanje novca od transakcije uzimaju dodatnih 15%. Malo ko je lud da prodaje stvari ako ce da mu drpaju tursku trecinu, zato sam i pominjao crno trziste.
:: Da će od skoro da uvedu da možeš da kupuješ iteme sa aukicije za pravi novac :: Da se Blizard ugrađuje 15% :: :: Ima li tu istine :: ::
6-7 sati za jedan Act u Diablo3... Titan Quest: Immortal Throne (ekspanzija ga je produzila za oko 10-15 sati) traje oko 40 sati za Act 1, a ovo posle... No comment...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Već vidim otvaranje firme za igranje igrica. Stave 10 `magareta` aka Lepi Sale za igranje 24/7. Goal: Find all epic items!
Posle prodaja.
:: Istina je, od minimalnih 1$ pa do maksimalnih 15% vrednosti, ono gore sto sam napisao da ne mozes pare od stvari koje si prodao da prebacis na paypal ili nesto slicno i nije bas istina ali za prebacivanje novca od transakcije uzimaju dodatnih 15%. Malo ko je lud da prodaje stvari ako ce da mu drpaju tursku trecinu, zato sam i pominjao crno trziste :: :: :: :: Da će od skoro da uvedu da možeš da kupuješ iteme sa aukicije za pravi novac :: :: Da se Blizard ugrađuje 15% :: :: :: :: Ima li tu istine :: :: :: :: ::
Slažem se potpuno. Već 2 dana isprobavam starter edition i igra nije ništa posebno, nema dušu koju su imala prva dva dela. Muzika i atmosfera nemaju veze sa prethodnim delovima.
@Dejzan, ti si otprilike jedan jedini čovek kome je D2 loša igra. D3 je komedija stvarno za D2, samo bolju grafiku ima.
D3 se predje za par dana, to da li ima drugih težina ne znači da je igra duža. Kratka je jednostavno a ponavljanje questova ne bih nazvao produžetkom.
Na igri nije radio niko iz originalnog Diablo tima i zato igra jednostavno nema osećaj koji imaju prethodni delovi. Odigraj Torchlight 2 sad kad se pojavi da vidiš o kom osećaju ti pričam. Ako si stvarno odigrao stare delove Diabla dobićeš nostalgičan kick kad čuješ muziku i kreneš malo da igraš jer je delo originalnog Diablo Blizzard tima.
Titan Quest je takodje delo drugog dela Diablo tima koji se odcepio od Blizzarda pa je zato i toliko fenomenalan. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Eto ja sam probao i nisam odusevljen, nema atmosferu, loot koji nalazis je predvidljiv i dosadan a potencijal za razvoj lika maksimalno osiromasen, ziveli casual gejmeri. Najnoviji diablo je klon samog sebe i bar meni ne vredi tolike pare.
Legendo ti mozes Wow isto tako da predjes ali neces osetiti cari instanci ,raida,pvp i mnogih drugih zezancija.Tako je u diablu isto.ti igru zavrsavas sa 30 i nekim lvl a max je 60.Sto znaci novi itemi jaca oruzija mnogo zeznutiji protivnici.Tamo gde sam protrcao na normal na nightmare uveliko stucam.Protivnici nisu tako tupavi kao na normal.. Diablo dva je odlicna igra samo zato sto je nastavak inace promasaj totalni.To sto ga ti volis i moji ortaci isto to je drugo ali ralno nista diablo 2 nije bolji od jedinice osim po grafici i realtivno malo duzoj igrivosti.Tourchlight sam igrao i u odnosu na diabla 2 je zmaj.Jedva cekam drugi deo :) Kazem ti odigraj diabla pa kazi sta imas a od analiza nemas nista.La Noir su rekli da je igra koja traje ortak je na sony 3 razvalio za 7 dana i lepo kaze slatko ali kratko,dok ostali naslovi kazu a kritike da ne pricam tipa duga igra igraci gube vreme u slucajevima u razgovorima itd.Sve to zavisi od osobe.Kazem lepo ljudi kupite igru nece te se pokajati ja sam hteo da uzmem modern warfer 3 ili starcraft 2 ali kad sam cuo da izlazi diablo bilo je stekanje jos 2 meseca :D
:: Slažem se potpuno. Već 2 dana isprobavam starter edition i igra nije ništa posebno, nema dušu koju su imala prva dva dela. Muzika i atmosfera nemaju veze sa prethodnim delovima :: :: @Dejzan, ti si otprilike jedan jedini čovek kome je D2 loša igra. D3 je komedija stvarno za D2, samo bolju grafiku ima. :: :: D3 se predje za par dana, to da li ima drugih težina ne znači da je igra duža. Kratka je jednostavno a ponavljanje questova ne bih nazvao produžetkom :: :: Na igri nije radio niko iz originalnog Diablo tima i zato igra jednostavno nema osećaj koji imaju prethodni delovi. Odigraj Torchlight 2 sad kad se pojavi da vidiš o kom osećaju ti pričam. Ako si stvarno odigrao stare delove Diabla dobićeš nostalgičan kick kad čuješ muziku i kreneš malo da igraš jer je delo originalnog Diablo Blizzard tima :: :: Titan Quest je takodje delo drugog dela Diablo tima koji se odcepio od Blizzarda pa je zato i toliko fenomenalan :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Eto ja sam probao i nisam odusevljen, nema atmosferu, loot koji nalazis je predvidljiv i dosadan a potencijal za razvoj lika maksimalno osiromasen, ziveli casual gejmeri. Najnoviji diablo je klon samog sebe i bar meni ne vredi tolike pare.
Ljubitelj sam diabla 1 i 2 ali mi ne pada napamet da kupim trojku.Da dam 6000 za singleplayer igru i da igram preko neta ne dolazi u obzir.Pa jos da razmisljam dal ce da mi ape nalog ili loot i da se zbog toga nerviram...pih...
Ako se pojavi mogucnost da je probam offline ili slicno instaliracu je,ako ne igracu titan quest dok mi nesto (bolje) ne zagolica interesovanje.
Verovatno da sam podlozan pomodarstvu i da mi se beje za 6000din mozda bi je kupio.
Sto se diabla tice, sadasnja igra nije kompletna vec je cekaju DLC-ovi sa kojima ce da mlate pare, ovo lici na wow sistem izbace igru pa onda dodatak, pa dodatak i tako u krug a svaki dodatak kosta, znaci iscepkali su igru na vise delova i svaki ce za sebe da prodaju.
Sto se tice GW2 nece cepati nista ali ce sigurno za 1 god ili 2 da izbace ekspanziju, gw2 ima druge igrace u igri i tera te na saradjnju i udruzivanje dok diablo mozes i nemoras, moj savet je da uzmes GW2, vise sati igranja, jednom platis i nikad vise, imas item shop za koji ti ne treba pravi kes (mozes i za kes ako neces da skupljas pare kroz igru), sve korisne stvari se vrte na Aukciskoj kuci.Dok ce diablo da krene da dere sa pravom lovom za iteme, kinezi ce biti zadovoljni sa lovom jer ce farmati iteme ko ludi i prodavati lenjim amerima.
Zakljucak Diablo 3 ce biti veoma pohlepna igra, a da oko 60e bacis na single player samo da bi odigrao igru ne isplati se i njega ce da piratizuju kad dodje vreme za to.
Ja stvarno neverujem sta napisa covece... Pa Diablo je singl i multyplayer si cuo za co op sistem?. Pritom stize pvp arena uskoro. Ukusi su razliciti ali imaj u vidu da je prodato do sad 6.5 mil primeraka. Na zapadu cene svoj novac i vreme za razliku od nas(ima retkih ovde). Ko igra zna ko ne igra nije kompetetan da prica kako je losa igra. Tu prelistate prikaze i pametujete to je jadno i bedno
:: Ljubitelj sam diabla 1 i 2 ali mi ne pada napamet da kupim trojku.Da dam 6000 za singleplayer igru i da igram preko neta ne dolazi u obzir.Pa jos da razmisljam dal ce da mi ape nalog ili loot i da se zbog toga nerviram...pih.. :: :: Ako se pojavi mogucnost da je probam offline ili slicno instaliracu je,ako ne igracu titan quest dok mi nesto (bolje) ne zagolica interesovanje :: :: Verovatno da sam podlozan pomodarstvu i da mi se beje za 6000din mozda bi je kupio :: :: ::
Nadji nekoga ko je već kupio igru, može da ti da Guest Pass sa kojim možeš do jednog dela da igraš, ili ga kupi online za 3-5 evra, što je mala cifra ali dobićeš generalnu ideju kakva je igra.
:: Ljubitelj sam diabla 1 i 2 ali mi ne pada napamet da kupim trojku.Da dam 6000 za singleplayer igru i da igram preko neta ne dolazi u obzir.Pa jos da razmisljam dal ce da mi ape nalog ili loot i da se zbog toga nerviram...pih.. :: :: Ako se pojavi mogucnost da je probam offline ili slicno instaliracu je,ako ne igracu titan quest dok mi nesto (bolje) ne zagolica interesovanje :: :: Verovatno da sam podlozan pomodarstvu i da mi se beje za 6000din mozda bi je kupio :: :: ::
uzeh godisnji kad je izasao diablo :) Uzmi, neces zazaliti ni jednog sekunda! I ne slusaj ove sto ga pljuju. Verovatno ga nikad nisu ni igrali nego kopiraju postove neke retardirane dece hejtera... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Prosto sam morao da se ubacim u raspravu :) @Dejzan Gledam sa kolikim zarom branis ovu igru, odgovaras cak i na postove koji nisu upuceni tebi vec su necije misljenje koje cak nema veze sa gameplay-om igre... Sve to vreme mi pada na pamet jedan `strucan` internet izraz za takve ljude :) Nemam nista protiv toga sto volis ovu igru i drago mi je da uzivas u njoj, ali moras da shvatis da ne razmisljaju svi kao ti.... Ja recimo nikad be bih uzeo Diablo 3 iz razloga koje je dellimicno pokrio markisha.... Da dam pare za singleplayer igricu koju moram da igram online ne pada mi na pamet. Kao sto je neko vec spomenuo napravili su WoW sistem kome ce se organizovani farmeri najvise obradovati. Jeste ovo igra koju treba igrati i u multiplayeru ali za to su mogli da naprave lan opciju, nije da nisu imali izbora... ali sto bi rekao Nikola Simic dupe im zinulo za pare. Odbijam da budem deo toga, ali nazalost ima mnogo fanova koji moraju da imaju igru po svaku cenu, tako da moj protest nece mnogo da ih pogodi.. Moj glas ide GW2 definitivno, koji cu i probati. Bice i ovde expension-a ali po meni nije toliki ripoff kao Diablo 3.
Mislim da ce Diablo III postati dosledan naslednik dvojke tek onda kad izadje prva ekspanzija za doticni.Sad i ja mislim da trenutna cifra od 6000k nije primerena ali vremenom mozda i opravda svoju cenu.Secam se da je i dvojka porosto krenula da kida kada je izasla ekspanzija a bilo je i onda dosta problema...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.