Kupih danas ovu igru za 500 kinti u tempu, intalirah, napravih profil online u igri ali medjutim kad hocu da udjem sa mojim nikom dobijem poruku lost connections. Ne znam sta moze da bude na netu nista o tome, zna li neko u cemu je caka?
I jos jedno pitanje.... gde su pobogu advanced podesavanja za grafiku, imam samo osnovna za rezoluciju, sinhronizaciju sa monitorom i AA filtere, gde su ostala?
sad sam nasao na netu, pogasili su jos u junu prosle godine i ostavili samo za XBOX servere, koja sramota, jbg treba da prodaju i nove naslove igara pa su ovim postupkom prisilili kupce da kupe nove igre, znaci ostaje mi samo hamaci ili slican program da bi protiv nekog igrao, treba skupiti ljude za tako nesto i to max 2-3-4 igraca dok kad igra radi tj multi normalno uvek se lako mogu naci protivnici na netu, jbg dzaba kupih igru, zato je i jeftina
ocu malo da driftujem,a krivo mi bio sam medju 10 najboljih u freestyl driftu :Pali bi igro opet multi bas steta! Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
Game Ranger- fenomenalan programcic, sljaka mi sad sve u fulu, cak sam i probao da hostujem, sacekao par min i pojavise se jos 3-4 igraca i odigrasmo par staza , tnx bro za info o ovome!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.