Naime,uzeh da predjem sp posto nisam,cisto reda radi,posto svaki cod sam do sad presao. Ali igra radi na 35-40 fps ni gore ni dole,na phenom 955+hd 6870,znaci bug neki samo takav,bolje mi radi multi u bf 3 na high od ovoga. Naleteo sam na mw 3 forumu da dosta ljudi ima problem pre svega sa gtx 560 i gtx 560ti(sky kako objasnjavash ovo>? :) )a i sa hd 6850 i hd 6870.Slican problem sam imao i sa black ops multi pa sam skinuo neki file i sve je radilo ok,to za mw 3 nema.Sve ostale igre znaci njih brdo sto sam odigrao i igram na ovoj mahini rade kako bi trebalo. Naleteo neko na neshto ovako ?
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ja tih problama nisam imao Sve mi je radilo perfektno, cak drugar sa 6770 igra ovo bez problema !!!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Naime,uzeh da predjem sp posto nisam,cisto reda radi,posto svaki cod sam do sad presao :: Ali igra radi na 35-40 fps ni gore ni dole,na phenom 955+hd 6870,znaci bug neki samo takav,bolje mi radi multi u bf 3 na high od ovoga :: Naleteo sam na mw 3 forumu da dosta ljudi ima problem pre svega sa gtx 560 i gtx 560ti(sky kako objasnjavash ovo>? :) )a i sa hd 6850 i hd 6870.Slican problem sam imao i sa black ops multi pa sam skinuo neki file i sve je radilo ok,to za mw 3 nema.Sve ostale igre znaci njih brdo sto sam odigrao i igram na ovoj mahini rade kako bi trebalo :: Naleteo neko na neshto ovako :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic ::
:: Naime,uzeh da predjem sp posto nisam,cisto reda radi,posto svaki cod sam do sad presao :: Ali igra radi na 35-40 fps ni gore ni dole,na phenom 955+hd 6870,znaci bug neki samo takav,bolje mi radi multi u bf 3 na high od ovoga :: Naleteo sam na mw 3 forumu da dosta ljudi ima problem pre svega sa gtx 560 i gtx 560ti(sky kako objasnjavash ovo>? :) )a i sa hd 6850 i hd 6870.Slican problem sam imao i sa black ops multi pa sam skinuo neki file i sve je radilo ok,to za mw 3 nema.Sve ostale igre znaci njih brdo sto sam odigrao i igram na ovoj mahini rade kako bi trebalo :: Naleteo neko na neshto ovako :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic ::
Isti problem sam imao. Takodje imam konfu ko ti :). Samo uradi paste sa crackfix-om, i problem ce biti resen .).. pozz
ispod 60 nikad nista ne igram, uvek cu da zrtvujem besmislene efekte dim i 16x aasdfx neko da mi frejm rejt pada ispod 55-60. Ali mi ni ne treba 1 frejm vise od 60.
Jbg meni smeta kad mi radi musavo i sa mini lagom, nekome ne.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Jao majko moja, sto ste razmazeni :P Pa izmedju 40 i 60 fps-a ne mogu ni da vidim razliku. Filmska slika ima 25 fps-a pa ti to ne smeta kad gledas film. Al` aj dobro... Sta bi za onaj Flatout, nisi mi odgovorio na mejl?
Nisam rekao da brze nije bolje, ako se moze. Ali ako nesto vredi odigrao bih i sa 20, a kamoli sa 40... Kao sto sad gledam dobre tekme preko low-res strima. Ako vas mala tehnicka nesavrsenost odbije od necega, znaci da vam nije bas ni stalo.
U suprotnom ne bih trebao da gledam ni ligu sampiona na rts-u, jer sabiju neku tangu od slike na sredinu ekrana. Valjda genijalci emituju za bioskop, u 21:6 formatu, ne znam...
Niej bre u tome stvar nije problem da se nesto igra na 30 ili 40 frejmova ako vec masina ne moze bolje i ako je to maximum koji je izvucen.
ALI stvar je u tome sto njegova masina moze da tera i vise od 60 a gura jedva 35, neki bug / problem je u pitanju.
LA Noir je bila igra sa zakucanim 30 fremva pa se igrala, meni je malo smetalo za oko tako musavo ali moglo je da se odigra, da je moglo bilo kako da se stavi na 60 uradio bih to.
inace dobio si mejl sa linkovima sa rapida?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.