Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
ljudi pomozite,molim vas...???
STRANA 1 OD 1
budrak ljudi pomozite,molim vas...??? 25.05.2012. 23:20 T45885

status: user
broj poruka: 250

pozdrav!
ne znam sta sam zajebao...??? kad startujem neke igre pocrni ekran,nema nista na ekranu a u pozadini se cuje zvuk i igra radi ali nema slike i sto je cudno izadjem iz igre na control-alt-delete ali slike nema cak ni tad,nista ne mogu osim da ugasim komp i ponovo ga startujem...znaci sve radi normalno osim sto nema slike...naprimer u igrama Alan Wake ili Call of duty modern warfare 3... a sa nekim drugim igrama nemam problem,sve radi normalno i slika...naprimer Sniper elite v2...ne znam sta da radim...ne secam se da sam nesto cackao...pomozite molim vas...ne znam na sta da sumnjam pa da reinstaliram...???? bezveze...i
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Milunka uzmi 25.05.2012. 23:26 #419708

broj poruka: 1624
skini najnovije drajvere za tvoju kartu sa zvanicnog sajta i instaliraj ga

pre nego sto ga instaliras ocisti stari drajver pa ubaci novi.

inace koju grafu imas ? koji drajver ?

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
budrak @milunka 25.05.2012. 23:34 #419714

sve sam to uradio...uvek tako radim...imam lap top i u njemu geforce 540m...koristim ga vec 6 meseci i mnogo puta sam instalirao uvek najnovije drajvere ali ovo mi se nikad nije desilo...i sada su instalirani najnoviji oficijelni whql drajveri za nvidiu 301.42...naravno za mobilnu gt540m...

maky Backup pa format C 25.05.2012. 23:47 #419719

broj poruka: 12
Ako imas particiju D uradi backup particije C pa je izbrisi skroz i instaliraj svez Windows sa nekim drajverom sa kojim ti je radila ta neka igrica koja sad nece,ne instaliraj nista drugo nego posle instalacije sistema i grafickog drajvera probaj da je pokrenes,ako i tako nece uvek mozes da vratis particiju C iz bekapa i nastavis da radis gde si stao,ovo ti sve pricam da probas da bi bio siguran da nema neko djubre na C-u koje pravi problem,ako nece ni tako onda imas neki problem sa grafickom karticom ...

VMARC Aninstaliraj nVidia drajver iz Kontrolne table 25.05.2012. 23:53 #419720

broj poruka: 9420
Restarutuj kompjuter, instaliraj drajvere za chipset pa onda drajvere za diskretnu grafiku i tek onda za 540m. Koristi drajvere ISKLjUCIVO sa sajta proizvodhaca laptopa za taj model ili jos bolje sa CDa ako si ga dobio. Vidi sta se desava pa javi.
F650GS Dakar

budrak @vmarc 26.05.2012. 00:09 #419728

evo reinstalirao sam drajver za diskretnu grafiku gt540m koji su radili super a sada imam ovaj spomenuti problem i sa njima...imam neki osecaj da nije do drajvera...pokusao sam iste te i gre da igram sa integrisanom intel hd3000 grafikom posto imam i5 procesor koji ima tu grafiku integrisanu u sebi ali ista situacija...
budrak resenje... 26.05.2012. 02:25 #419772

bezveze...morao sam da vratim starije tj. prosle drajvere za intelovu integrisanu hd3000 da bi radilo kako treba jer sa najnovijim pravi one probleme koje sam naveo...glupost...u svakom slucaju hvala vam...znaci ipak je bilo do drajvera...ali do glupih intelovih za integrisanu...ko bi rekao....pozdrav!
Pisko Ma otkazao ti je mozak... 27.05.2012. 10:57 #419963

broj poruka: 6645
Nešto nisi dobro skapirao. Intel-nvidija rulez, tako da nije do toga. Probaj da razbiješ ekran monitora čekičem, pa ako pukne, do njega je....

Budale veruju u sreću.

Fi011 f650 27.05.2012. 13:41 #420011

broj poruka: 137

ma kakav f650... samo fazer 600 :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs