Video sam 2 teme o ovoj igri ali niko je ne opisa, pa ovako igra vredi paznje a i para.
Ko voli silent hill, knjige i filmove Stivena Kinga i seriju `Zona sumraka` svidece mu se i igra, srz same igre nije u pucnjavi vec u prici koja se prica tokom cele igre i skupljanju stranica od knige ( nije smor sama igra te tera da is skupljas jer otkriva pricu a i narator je super ).
Pricu necu da otkrivam ali je dobro napisana i prosto vuce igraca sve dublje i dublje u igru, sam gameplay nije nesto narocit, pobijes 2-3 moba i to je to, ali je zato prica odradjena perfektno.Ja sam cak pojurio odmah na netu da nadjem seriju ili film ali na zalost osim knjige u PDF formatu u folderu igre nema nicega na netu.Knjiga se nalazi u folderu: \Remedy Entertainment\Alan Wake\alan_wake_files\AlanWakeFilesBook_EN.pdf
Igra ima dva dela, original sa 2 DLC-a ( skidrow ) koji se zove Alan Wake i drugi deo koji je kraci i zove se Alan Wakes American Nightmare ( Reloaded ).
Ko skine prvi deo neka skine obavezno update ( Alan Wake v1 05 16 5341 update SKIDROW ), koji resava sve probleme oko izletanja igre, kocenja a i popravlja FPS, posebno na AMD procesorima.
Preporucujem prvo original da se odigra pa onda American Nighmare posto se price skoro nadovezuju, posebno u ove kisovite dane kada je sve mirno i tiho da moze zvuk lepo da se cuje.
P.S. One fluorescentne poruke po zidovima koje daju usmerenja Alanu pise Sintija Wiever,koja je zaljubljena u Tomasa Zejna... Alanu su namestili radnju da bi pobedio iskonsko zlo u obliku barbare jagger[ devojke tomasa zejna ] Klasicno su ga iskoristili...
ete jos malo informacija o prici da si dao upropastio bi mi igru, nemoj o prici u igri na kraju cu sve da saznam a ako i treba prokopam neke linkove.Igra je ok uradjena za novac za koji se prodaje, usustini bolje je odradjeno od the walking dead epizode 1.
:: Povuce me za jezik :: Radnja igre je veoma kompleksna,postoje mnoge stvari koje sami autori igre nisu zavrsili... :: :: Za prave ljubitelje ove igre kao sto sam ja i da biste provalili sve do kraja,potrebno je objasnjenje.. :: :: Link > http://alanwake.wikia.com/wiki/Alan_Wake_Wik :: Procitajte detaljno sve o glavnim likovima.. :: :: 1.Tomas Zej :: 2.Sintija Vive :: 3.Barbara jagge :: 4.Alan Wake..... :: :: P.S :: One fluorescentne poruke po zidovima koje daju usmerenja Alanu pise Sintija Wiever,koja je zaljubljena u Tomasa Zejna.. :: Alanu su namestili radnju da bi pobedio iskonsko zlo u obliku barbare jagger[ devojke tomasa zejna :: Klasicno su ga iskoristili.. :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Obrati paznju na Emila Hartmana i Mr.skratcha... Jedina moja nedoumica je u tome zasto ?? je Tomas Zejn stvorio Mr.Skratcha a u tome mu pomogao Emil ??? Na to pitanje ni Remedy nije dao odgovor....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.