onda im idi na sajt pa će ti bude jasno... natpisi i cia i fbi i kurta i murta. Igrao sam ja, al su pogašeni. Sad peglam mw3 preko tunngle, a nešto nisam zadovoljan, al nešto se treba prangijati... I AM the God of war.. Nothing defies me!!
...sve sam probao ali ne daje mi spisak servera osim jednog gde se ganjaju samo sa snajperima,sto brzo dosadi...ubacio sam verziju 2.7.0.1,a sad nadjoh na sajtu da tecnogods vise ne radi sa piratskim verzijama igre. I sta sad,jel igra ovo neko,ima li jos nekih servera za rokanje za dž...kako to sad ide...? Dajte neki nas server,ako ga ima,hvala unapred.
Ma odakle ti bre to da ne radi vishe, pa peglamo kad god u najvece, ima 100ne servera, ja ionako igram sa 1.4 neka verzija, ono sto pise, kako sam ja skontao je da ne krekuju igre, ne radi sa piratskim verzijama igara, to ne znam sta znaci, zato sto je igra ista bilo da si je kupio u prodavnici u pakovanju vrednom 5000 dinara ili da si je `kupio` na netu......
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: ...sve sam probao ali ne daje mi spisak servera osim jednog gde se ganjaju samo sa snajperima,sto brzo dosadi...ubacio sam verziju 2.7.0.1,a sad nadjoh na sajtu da tecnogods vise ne radi sa piratskim verzijama igre. I sta sad,jel igra ovo neko,ima li jos nekih servera za rokanje za dž...kako to sad ide...? Dajte neki nas server,ako ga ima,hvala unapred :: :: :: ::
Igram povremeno, igram na serveru klan neshvaceni, poseti forum, probaj da se prijavis u klan, ali nemoj da kazes da sam te ja poslao :D zabrenjeno nam je da zovemo bilo koga u klan :)
AMD Phenom II 960T 3.5Ghz MSI 870S-C45 Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz WD3200AAKS 320GB WD10EARS 1TB Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 OCZ MXS-PRO 600W Windows 7 RTM 7600 64-bit
:: ...onda je kod mene neki zbrlj nastao,znaci rade normalno serveri. Gare87, jel igras preko teknogods :: :: ::
Ali nisque ovaj mw3 je cist shit,mw 2 i ajde,realno call of duty posle cetvorke i world at wara,u igrackom kvalitetu multiplayera(po meni)tone sve nize i nize,mw2 i ajde,al black ops i ovaj mw 3 sranja neopevana.
Ko moze da kupi(prodaju ljudi i za 1200 dinara)bf 3 kljuc i da peva.Ja sam recimo moj dobio u trampi za dota 2 beta key.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Ranije sam pikao normalno...sada ne mogu da instaliram..tj pri instalaciji mi izbaci > Read error in the file E:\ModernWarfare2.part11.rar..7 puta sam izbacio prvi disk..ubacio..drugi...pa treci..samo stoji tako,ne mrda se :S.Stvarno nzm sta da radim..a hteo sam da igram MP.
uspeo sam nekako da instaliram..skinuo onaj djavo..novi za mp3 IW4MP(kako vec)...uglavnom...update-uje..on sve,..pokrenem (sav srecan)...kad posle 5 sek..me izbaci..pet puta sam probao..nzm do cega je. Pomoc.......
Mene je Call of duty 5 tako zezao ovih dana, pa sam reinstalirao Win, nista drugo nije pomoglo. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x4GB DDR3-1600/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld450
:: uspeo sam nekako da instaliram..skinuo onaj djavo..novi za mp3 IW4MP(kako vec)...uglavnom...update-uje..on sve,..pokrenem (sav srecan)...kad posle 5 sek..me izbaci..pet puta sam probao..nzm do cega je :: Pomoc...... :: :: :: Hvala : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.