Ja probao sam na brzaka. Za sada dobar utisak, kamera bolja a cini mi se da i radi malo tecnije. Inace ako neko nije do sada obavesten, ubacili su vise oruzja, vidim da se otkljucavaju `sanduci` koje nalazite tako sto sakupljate one `manuscript pages`. Pored toga vise valjda ne mora biti fix-ovan nisan za protivnika kada drzite desni klik.
Posle duze pauze mnogo mi je dobro legao. Jedino sto vise nije toliko horor koliko je postao pucacina, ali sve u svemu ok igra, ne moze da prisrmdi originalu ali dobar je Alan :)
Da li moze neko da mi baci link odakle je kupio igru posto sam kupovao iz skidrov prodavnice skidrowgames.net i sa piratebay.se i obe verzije nemogu da startujem tj ulazi u igru i prvi kli psece pa sve do menija do duse nisam ulazio u igru a stavio sam detalje na min.
Konfa mi je Intel Core 2 Duo 2.8GHz 4Gb ram Nvidia GTX260 i imam mesta na hdd u
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Mislim da se danasnje 10to gigabajtne igre formulisu i fokusiraju samo na grafiku,ne na dozivljaj samog igraca i volje da se nastavi dalje..Kada sam skidao Alan Wake prvo sam pomislio bice samo jaka grafika i nista vise..medjutim sama prica me je odvojila od grafike to znaci da je i grafika losa zavrsio bih igru...Dozivljaj je super,postavlja te u mnostvo situaciju u kojima mozes sam da se zadesis i situacije klasicne u filmovima :) te vam daje volje i imaginarnosti da nastavite dalje uz upaljeno svetlo u sobi :) Mogu reci da su vazvi i detalji i grafika ali samo kada je i prica dobra i zanimljiva,tada takvu igru prelazim najmanje po dva puta....
sto ti skidaju manje energije, ima mnogo vise flasha benga i flerova, a ono sto olaksava mnogo igru je manji broj protivnika odjednom i NE GADJAJU te neogranicenim brojem sekira sa 20 metara.
mozes mnogo duze da trcis pre nego ti se lik umori nakon 10 metara itd.
Sve u svemu meni se svideo 9/10 nista losiji od prvog dela/ osnove.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Skinuo..presao... obrisao :) Nije lose.. lepse radi..al deluje mnogoo lakse... naravno.. happy end
Vsync-om u igri, ne vredi ni u igri ni u catalistu kad namestim?? Jel imate istih problema, mislim nije strasno, nego me smara kad sam u zatvorenom prostoru onda se vise prelama....???
Meni se ovaj nastavak nije svideo toliko, bolji mi je bio dlc 1 i 2 od ovoga... presao sam za 3sata i gledao sve na tv sto je Mr.Skratch snimio za me A oruzja i svega koliko ti dusa hoce, kao da su samo se na rokanje usredsredili, i naravno ponavljanje onih radnji dosadi, barem meni, kapiram da je takva prica, al pametno su se setili da ne moraju praviti siru mapu...
Ovo je samo DLC , realno nije kratak , naravno mozes da protrcis ako nsita ne skupljas i slicno, ali treba oko 4-5 sati sto je skroz ok za stand alone dodatak.
Da je pretvoren jos vise u pucacinu to se slazem. Mada i prvi je bio takav smao je zamaskiran u kao horor survajval.
A igraj ako ti je kratak challenge mape, ima ih dosta uzmi po 3 zvezdice na svakoj.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Skupljao sam ceduljice, svega sam ih pet promasio... dijaloge sam sve maximalno odradio, msm ono kad ti pise E ako ces jos sto da priupitas likove, a jedino challenge mape mogu dodatno zaigrati, ali prica kao prica, kratka, i naravno, kad sam vidio prvi put da se vracam na `prvoj` misiji, znao sam kuda ce ici igra posto je 2.4gb teska igra...
* Fixed a rare startup crash on some systems * Fixed VSync enabling - in some cases it wasn'.t enabled even if it was set to ON in the menus * Fixed holding a flare when the user keeps the middle mouse button pressed * Fixed a typo in Italian translation * Improved loading times
Caps Lock ili TAB ne secam se tacno ali se pomera sa leve na desnu stranu to su jedine kontrole za kameru i promena FOV (bliza dalja kamera).
:: jel zna neko kako da se promeni usrana kamera koja gleda sa leve strane :: Stvarno je kamera retardirana :: :: Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.