Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Diablo 3
STRANA 1 OD 2  
Dejzan Diablo 3 18.05.2012. 01:06 T45750

status: user
broj poruka: 3730
Jel neko pazario igiru ? Jel vam se dopada ?

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
LOGITECH G400
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
trogdor He... 18.05.2012. 06:41 #418280

broj poruka: 373
Ja sam samo zinuo kada sam shvatio da ljudi govore ovo treba kupiti, a igra traje 6-8h, za nekoga ko nije bas skilovan za taj zanr.
Dobra reklama ili daj sta das, kada smo toliko cekali, nisam siguran, evo citaj sta kazu ljudi, da ne bude klasicna forumska prepirka, te ljude niko ne zna, a pisali su svakakve detalje, kao da si igrao igricu ce ti docarati...
http://www.gamespot.com/diablo-iii/user-reviews/platform/pc/
Meni je jako zao sto je tako ispalo, ali nisam se nicemu ni nadao iskreno...

Go Go Go !!!
imarkovic Re: He... 18.05.2012. 08:36 #418284

broj poruka: 18996
jbg, nista nije vecno...

:: Ja sam samo zinuo kada sam shvatio da ljudi govore ovo treba kupiti, a igra traje 6-8h, za nekoga ko nije bas skilovan za taj zanr.
:: Dobra reklama ili daj sta das, kada smo toliko cekali, nisam siguran, evo citaj sta kazu ljudi, da ne bude klasicna forumska prepirka, te ljude niko ne zna, a pisali su svakakve detalje, kao da si igrao igricu ce ti docarati..
:: http://www.gamespot.com/diablo-iii/user-reviews/platform/pc
:: Meni je jako zao sto je tako ispalo, ali nisam se nicemu ni nadao iskreno..
::
:: Go Go Go !!
Miskonius Simptomaticno je to... 18.05.2012. 09:41 #418294

broj poruka: 4420
...sto se nijedan sajt dosad nije odvazio da igru oceni.
A mogli su za ovih nekoliko dana da steknu nekakav adekvatan utidak...
Kao da se plase reakcije (Blizzarda, fanova) ako igri daju nisku ocenu...
Neki user rece da je nemoguce pisati lose o igri po forumima, jer se teme odmah brisu
a useri banuju.
Ja licno nista nisam ni ocekivao, tako da mi dodje svejedno...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

alrad E jbg 18.05.2012. 09:43 #418295

broj poruka: 4829

Ima sve ocene od 1 do 10. Ukusi.
Licno, Hack and Slash igre su mi debilne.
imarkovic Re: Simptomaticno je to... 18.05.2012. 09:47 #418296

pa bre nije se cekalo s razlogom vise od 10 godina na nesto.. tako i Starcraft.. doduse nije los ali ono./.

:: ...sto se nijedan sajt dosad nije odvazio da igru oceni
:: A mogli su za ovih nekoliko dana da steknu nekakav adekvatan utidak..
:: Kao da se plase reakcije (Blizzarda, fanova) ako igri daju nisku ocenu..
:: Neki user rece da je nemoguce pisati lose o igri po forumima, jer se teme odmah bris
:: a useri banuju
:: Ja licno nista nisam ni ocekivao, tako da mi dodje svejedno...
:: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Mixx ... 18.05.2012. 10:24 #418300

broj poruka: 2931
obratitie paznju na user rating http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-iii

bstaletic Re: ... 18.05.2012. 10:38 #418303

broj poruka: 1889
A pojedinachne ocene?

If wants and needs divide me
Then I might as well be gone...

:: obratitie paznju na user rating http://www.metacritic.com/game/pc/diablo-ii
:: __________________________________________________
:: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg
Gare87 SC 2 je odlicna igra 18.05.2012. 11:04 #418308

broj poruka: 4700
a ovaj diablo 3 sad cu da probam, nego nesto me zajebava kupovina sa jumbofiles, nisu obrisani fajlovi, ali nesto se `zapusio` server i nece pokrene kupovinu -.-

Inace nisam do sada igrao predhodne delove(niti cu jer je to praistorija), a ako je ovaj 3ci stvarno toliko kratak onda da ga jbm :/

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

alrad Re: SC 2 je odlicna igra 18.05.2012. 11:13 #418309

broj poruka: 4829

Aj` bas javi kako je. Ja ne umem da je krekujem.

:: a ovaj diablo 3 sad cu da probam, nego nesto me zajebava kupovina sa jumbofiles, nisu obrisani fajlovi, ali nesto se `zapusio` server i nece pokrene kupovinu -.
:: Inace nisam do sada igrao predhodne delove(niti cu jer je to praistorija), a ako je ovaj 3ci stvarno toliko kratak onda da ga jbm :
:: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: MSI 870S-C4
:: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: WD3200AAKS 320G
:: WD10EARS 1T
:: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
:: OCZ MXS-PRO 600
:: Windows 7 RTM 7600 64-bit
imarkovic Re: Re: SC 2 je odlicna igra 18.05.2012. 11:17 #418310

trebali ste da sacekate kao i ja sve utiske i na kraju skidrow ako je vredno skidanja:)

:: Aj` bas javi kako je. Ja ne umem da je krekujem
:: :: a ovaj diablo 3 sad cu da probam, nego nesto me zajebava kupovina sa jumbofiles, nisu obrisani fajlovi, ali nesto se `zapusio` server i nece pokrene kupovinu -.
:: ::
:: :: Inace nisam do sada igrao predhodne delove(niti cu jer je to praistorija), a ako je ovaj 3ci stvarno toliko kratak onda da ga jbm :
:: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh
:: :: MSI 870S-C4
:: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH
:: :: WD3200AAKS 320G
:: :: WD10EARS 1T
:: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
:: :: OCZ MXS-PRO 600
:: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit
djokosrb 6-8 SATI? 18.05.2012. 11:19 #418311

broj poruka: 6875
Mozda za onog koji igra samo da predje,ja licno obozavam hack and slash igre,i cilj mi je sve da istrazim i otkrijem.Evo ostao mi jedan quest prvog(najkraceg)akta,a ima ih 4,a igrao sam 3 sata.Ocekivao sam i ja da bude malo duze,al te price 5,6,7,8 sati su mi debilne,fora sa diablom 3 je :
1)Na pocetku moze samo normal tezina,kad se predje ona idu sledece,u sledecim,bolji je loot shodno tezini.
2)Sve gorepomenuto ima smisla,jer ce ubaciti (u nekom nadolazecem update-y)arenu.

Nzm meni je odlicna,sadrzaja za prelazenje je mozda moglo biti vishe,al opet tek je izasla,bice kroz update ai najavljene su dve expanzije.
Ko ce da igra hack and slash samo da bi presao,nek igra titan quest(igra je bolesno dobra,sigurno u rangu diabla).Moja konstatacija se odnosi na njenu duzinu,posto je to sigurno najduza hack and slash igra.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

imarkovic Re: 6-8 SATI? 18.05.2012. 11:25 #418312

obicno igre u tom zanru su bas dugacke, cudi me da se zale na njenu duzinu, ako moze da se predje za 8h igranja, znaci da je bas kratka za taj zanr.. a ni ja ne volim to, igram igru radi zadovoljstva, uzivanja a ne samo sa razmisljanjem da je predjem sto pre, a znam dosta ljudi koji prelaze u najkracem mogucem roku i ne-odvajanja od pc-a.. to je po meni glupo, znam jednog klinca koji veze nema sa zivotom i pravilnim razmisljanjem, nije ni srednju skolu zavrsio, zivka me na nedelju dana da dodjem da mu instaliram po 3,4 igre.. juce sam mu bas prodao SideWinder X6 za 5k

:: Mozda za onog koji igra samo da predje,ja licno obozavam hack and slash igre,i cilj mi je sve da istrazim i otkrijem.Evo ostao mi jedan quest prvog(najkraceg)akta,a ima ih 4,a igrao sam 3 sata.Ocekivao sam i ja da bude malo duze,al te price 5,6,7,8 sati su mi debilne,fora sa diablom 3 je
:: 1)Na pocetku moze samo normal tezina,kad se predje ona idu sledece,u sledecim,bolji je loot shodno tezini
:: 2)Sve gorepomenuto ima smisla,jer ce ubaciti (u nekom nadolazecem update-y)arenu
:: Nzm meni je odlicna,sadrzaja za prelazenje je mozda moglo biti vishe,al opet tek je izasla,bice kroz update ai najavljene su dve expanzije
:: Ko ce da igra hack and slash samo da bi presao,nek igra titan quest(igra je bolesno dobra,sigurno u rangu diabla).Moja konstatacija se odnosi na njenu duzinu,posto je to sigurno najduza hack and slash igra
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Tristram Re: 18.05.2012. 11:37 #418314

broj poruka: 1872
Ovakve igre se igraju na malo drugi način, pređeš jednom s jednim likom, pa na nightmare pa na hell, pa igraš s drugim, pa probaš neki drugi build jer je dvojka recimo bila drugačije iskustvo ako je igraš sa javelin ili bow amazonkom. Pa onda igraš egzotiku, melee sorceress ili caster paladina, igraš sam, igraš s drugima...

Ni dvojka realno nije bila duža ali kad se sve sabere, svako ko je nije odigrao samo da pređe i skine s kurca nakupio je sigurno 100+ sati kad se sve sabere. Međutim, ova trojka ima dosta smanjen replay value jer svaki lik može očes da postane bilo koji drugi samo drugom konfiguracijom skilova, nema planiranja i nema investicije, nema razloga da s nekim likom igraš ponovo i probaš nešto drugo.

ilicstefan Po nekoj logici 18.05.2012. 11:38 #418315

broj poruka: 1577
Na igru se čekalo oko 12-ak godina, za to vreme su stvarno mogli da naprave nešto zaista specijalno. Sad ćemo videti da li je zaista tako ili važi ona: Tresla se gora, rodio se miš.

Mada mislim da će biti isto kao i Starcraft 2. Dobra je igra ali mislim da ima daleko boljih igara u žanru, to je samo zagriženi obožavaoci kuju u zvezde iz čiste nostalgije.

Probaj da se ne nasmeješ

http://www.youtube.com/watch?v=p32OC97aNqc

djokosrb Imarkovic i Tristram su sve objasnili 18.05.2012. 11:46 #418317

Sto ce tice gornje konstatacije,msm da su komentari suvisni?
Isto ko SC 2?pa sc 2 bi u top 3 igre prosle godine,na mnogim sajtovima igra godine,fenomenlana igra za multi,kampanja ok.

Generalno je nas problem je sto svi idemo u dobro poznate prodavnice,kupimo crackovanu(hackovanu)igru,predjemo kampanju i onda:
IGRA JE OK,al...
ili IGRA JE SRANJE...

Po tome bf 3 je onako,posto kampanja je napravljena cisto da se predje,a multi??Sc 2 ista prica,trenutno najbolji rts sigurno.
Isto ocekujem i za diablo kad ubace arenu.
Sto se tice tih ocena usera na netu,te GREMLINE i HRCKE koji nazivaju userima i igracima necu da komentarishem,posto mi pokidashe zivce u doti 2.

Tristram Re: 18.05.2012. 11:55 #418320

Međutim, ovakve stvari ne bi trebalo podržavati, ako se ovo dobro proda svi će početi da teraju always-online politiku a to je jako loše po korisnika, bio on pirat ili ne, slično kao cloud gaming čemu samo idiot može da se raduje. Jedno je da ti ponudiš opciju onlajn pogodnosti kao što je friend lista a drugo je da ljude na to obavežeš. Da gejmeri imaju muda i bojkotuju igru ko što bi bilo dobro da se uradi, sledeći bi dvaput razmislio da li će to da uvede ili ne.

Uprošćen character development je druga stvar, možda je dobro za neke ali se meni lično ne sviđa, zato, opet lično, i ne žalim preterano što neću da kupim igru.
djokosrb Sto se tice kupovine igre,msm da ocu 18.05.2012. 12:06 #418321

Posto ce dota 2 biti dzabe.A ne vidim u dogledno vreme sta bi moglo da me odusevi,bf 3 imam,mozda nabavim back to karkhad,wot je dzabe.

Sto se character development-a nzm zasto ti se ne svidja,i msm da to nije tacno sto kazesh da od svakog mozesh da napravish bilo kog drugog?
Igram witcha,drug(ciji je account barbariana)i sve je kao i pre,msm i druge klase su totalno na svoj fazon,sto se tice ovih magija i runa,meni je ovo licno bolje nego u dvojci ili kecu,ako gledamo skilove.

Naravno svi se razlikujemo.

Tristram Re: Sto se tice kupovine igre,msm da ocu 18.05.2012. 12:25 #418323

Jebiga, ja sam malo old-school pa volim prvo dva-tri dana samo da razmišljam šta ću s tim likom i kako ću, kao recimo u sacred2 pa se opet desi da ga doteraš u niobium difficulty i vidiš da to što si zamislio jednostano ne radi, i onda back to the drawing board.
E to volim, a ovo `par klikova i druga oprema i od svog ofanzivnog varvarina razbijača napravim tenka` mi dira neke žile unutra koje se ne diraju. Akcenat je na ovo `druga oprema` jer blizard ubira kolko čujem masan procenat od item transakcija. Sve je to lepo al meni se lično ne sviđa, ježim se malo, što reče gligorije pecikoza hajduk u jednoj od omiljenih knjiga naše mladosti: `sve je bilo sređeno, od silnih sređenosti zabole me glava`.

Nisi probavao Torchlight 2?

:: Posto ce dota 2 biti dzabe.A ne vidim u dogledno vreme sta bi moglo da me odusevi,bf 3 imam,mozda nabavim back to karkhad,wot je dzabe
:: Sto se character development-a nzm zasto ti se ne svidja,i msm da to nije tacno sto kazesh da od svakog mozesh da napravish bilo kog drugog
:: Igram witcha,drug(ciji je account barbariana)i sve je kao i pre,msm i druge klase su totalno na svoj fazon,sto se tice ovih magija i runa,meni je ovo licno bolje nego u dvojci ili kecu,ako gledamo skilove
:: Naravno svi se razlikujemo
djokosrb Sto se tice transakcija 18.05.2012. 12:46 #418329

To je eto,jedina stvar koja me iritra kod blizzarda i diablo III igre.
Trenutno u auction house-u moze samo sa goldom iz igre da su kupuju itemi.
Od 23 maja ubacuju i real money,tada(lopuze)od svake transakcije uzimaju 10%,djubra lopovska :)

Sto se tice Torchlight-a,to je igra koja me je odusevila kad sam prvi deo instalirao pre dve godine.Skinem ja tad tih 450mb reko ajde da vidim ko zna,mada bice sranje,kad ono ODUSEVJENJE :)
Torchlight II izlazi za mesec-dva,nije tacno precizirano,nisam igrao betu,al opet deluje odlicno,ubacuju co op sto nije bilo u kecu.Sve u svemu bice super.

Imash na steamu preorder za 19e,sto je ok.

Dejzan Re: He... 18.05.2012. 12:51 #418330

broj poruka: 3730
Ovako igra ne traje 8 sati ja vec igram preko 15 sati a ni na pola nisam doso.To sto vi svi prolecete kroz igre ne radite SVE sta se nudi to je druga prica.Ja sam igru kupio prvog dana kad je izasla i zakljucak je sledeci.
VREDI svaki dinar jer ce tek da je filuju sa raznim opcijama poput pvp i tako dalje.To sto ne volite hack and slah vas izbor.Opste je poznato da sve sto blizard izbaci MORA da se ima jer u suprotnom ostacete na dva znara pucacine i sport.
Kad sam krenuo da je igram bez problema 3 sata otiso na rucak vratio se serveri pali??? Zasto saopstenje prosto PREOPTERECENJE isti slucaj kao sa wow-m i star craftom 2 .Ocenu ce te dobiti kroz mesec dana minimum ako je neko preleti a 3 ako se sve obuhvati to mislim na gamere a ne na redakcije koje dobiju gotovo iz blizarda
Pozz svima ko voli nek uzme ili ceka pirata ja jednostavno nisam mogao da cekam pirata jer vec sam se nacekoa 12 godina :)

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sappiher
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
LOGITECH G400

:: Ja sam samo zinuo kada sam shvatio da ljudi govore ovo treba kupiti, a igra traje 6-8h, za nekoga ko nije bas skilovan za taj zanr.
:: Dobra reklama ili daj sta das, kada smo toliko cekali, nisam siguran, evo citaj sta kazu ljudi, da ne bude klasicna forumska prepirka, te ljude niko ne zna, a pisali su svakakve detalje, kao da si igrao igricu ce ti docarati..
:: http://www.gamespot.com/diablo-iii/user-reviews/platform/pc
:: Meni je jako zao sto je tako ispalo, ali nisam se nicemu ni nadao iskreno..
:: Go Go Go !!
Adzem ... 18.05.2012. 13:01 #418333

broj poruka: 3797
Sta se smaras druze, ja krenem sa igrom i kada vidim retardirane likove u svom timu posle 5min odem afk i cekam drugu igru, a za to vreme radim nesto drugo na kompu i sve tako...
Nekada i bindujem da heroj stalno odlazi na mid i onda budzim protivnike, a ovi moji pljuju krv :D hahaha, sve debili u doti2! Rusa pun kurac, smrdljivi, pijani i primitivni... Uostalom, takvi su kao nacija :)

:: Sto se tice tih ocena usera na netu,te GREMLINE i HRCKE koji nazivaju userima i igracima necu da komentarishem,posto mi pokidashe zivce u doti 2
andrejnp Sve zavisi! 18.05.2012. 13:06 #418335

broj poruka: 486

Imam igricu! Dobio sam je posto igram WoW dobio sam je free anulal pass! OStavis kraticu kao garant da ces da igras 1 godinu World of Warcraft.
Grafika je vrh! Kretnja meni licno se ne svidja! Ljudi su je presli za 5 sati na NM! Ali tek prava igra pocinje na 4 lvl tezine! Tako da je nezahvalno komentarisati oko toga! Normal je isuvise lak! Poceo sam nightmare daleko je zanimljiviji nego Nm teze moras malo vise da se trudis nego na NM! Ali u sustini prelazis jedno te isto! Ima 6 oblika tezine igre! Mene iskreno malo smorio bio normal nightmare je daleko zanimljivje! Tako da tek pravu ocenu mozemo dati na 5 lvl tezine igre sto do sad niko nije stigao!
Tristram Re: Sto se tice transakcija 18.05.2012. 13:13 #418337

Dobih kljuc za betu s nekog sajta pa sam temeljno probao i mogu slobodno da kazem da je bar duplo bolje od prvog dela, nema sta nisu ispolirali i doterali, igra je mnogo robusnija i raznovrsnija. Smesno je uopste potezati pitanje da li vredi tih 1500din koliko kosta, dobijes odlican akcioni rpg u fulu sa sve onlajn podrskom po ceni Zume deluxe.
Mogu da ti uzajmim kljuc ako hoces da probas, iako, sad ce open beta vikend da istestiraju sistem na opterecenje poslednji put pa lagano privode igru kraju.

Kupujem sigurno iako ne moram, ako nista onda zato sto su likovi i stavljaju u igru LAN podrsku, to vise nigde nema ali ljudi na forumu trazili i oni stavise, e to je postovanje korisnika.

:: To je eto,jedina stvar koja me iritra kod blizzarda i diablo III igre
:: Trenutno u auction house-u moze samo sa goldom iz igre da su kupuju itemi
:: Od 23 maja ubacuju i real money,tada(lopuze)od svake transakcije uzimaju 10%,djubra lopovska :
:: Sto se tice Torchlight-a,to je igra koja me je odusevila kad sam prvi deo instalirao pre dve godine.Skinem ja tad tih 450mb reko ajde da vidim ko zna,mada bice sranje,kad ono ODUSEVJENJE :
:: Torchlight II izlazi za mesec-dva,nije tacno precizirano,nisam igrao betu,al opet deluje odlicno,ubacuju co op sto nije bilo u kecu.Sve u svemu bice super
:: Imash na steamu preorder za 19e,sto je ok
djokosrb Runic radi dobar posao 18.05.2012. 13:43 #418338

Napravishe od niskobudzetne igre,mozemo reci hit.
Nego samo nzm sta im bi da naprave,ono sranje od league of legends-a :)Mada tu mlate ogromne pare sisanjem ovaca(igraca).

SkyFire ... 18.05.2012. 13:49 #418339

broj poruka: 18472
Iz koje perspektive se igra igrica?
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs