Kao shto naslov teme kaze molim rodbinu sa PCBerze da ovde postave svoje nikove u igri ,koja su klasa i kontakt mailove da mozemo da se dogovaramo za neki CO OP i slicno.
My nick : Death Trenutno igram sa Varvarinom pod nazivom Deathsteam Kontakti GTalk/MSN colak.aleksandar@gmail.com/colak.aleksandar@hotmail.com
Pozz i vidimo se u igri. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Mislim da je bolje da dajemo samo Battle Tagove na primer evo mog: IxTro#1379 ovo je iz igre same. Nije vezano za karaktera,i sa ovim cesh moci da me nadjesh bez obzira na ime karaktera. Klasa sam Wizard
P.S
Juce sam poludeo nikako da se nakacim na server bili su preotereceni, a Blizzard se ustekao za broj konekcija.
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: Kao shto naslov teme kaze molim rodbinu sa PCBerze da ovde postave svoje nikove u igri ,koja su klasa i kontakt mailove da mozemo da se dogovaramo za neki CO OP i slicno :: :: My nick : Deat :: Trenutno igram sa Varvarinom pod nazivom Deathsteam :: Kontakti GTalk/MSN colak.aleksandar@gmail.com/colak.aleksandar@hotmail.co :: :: Pozz i vidimo se u igri :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your computer
:: Ako pricamo o originalu a ne o piratu. Moze da se igra kao single ALI uvek ti treba net jer ti oni generisu iteme i kripove :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: :: :: jel ova nova verzija od 8gb moze da se igra u single ili je online :: :: :: :: :: ::
Moraš uvek da budeš onlajn i ne samo to već i da imaš dobru konekciju, ako je deliš s nekim ko mnogo visi na youtube skakutaće zombiji oko tebe ko zekani a na torent i igranje zaboravi, ako ti pukne veza moraš od zadnjeg waypointa. Pa baš kao da igraš MMO samo bez MM, serem im se za vrat alavi.
:: original me ne zanim :: :: Made in Costa Rica: :: :: :: :: Ako pricamo o originalu a ne o piratu. Moze da se igra kao single ALI uvek ti treba net jer ti oni generisu iteme i kripove :: :: :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: :: ASUS Sabertooth P6 :: :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: :: X-Fi XtremeGame :: :: Corsair 750W :: :: Windows 7 Ultimate 6 :: :: :: :: :: jel ova nova verzija od 8gb moze da se igra u single ili je online :: :: :: :: :: :: :: :: ::
hehe mislish da je Overkill - skinucu kada me ne bude mrzelo :)
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64
:: original me ne zanim :: :: Made in Costa Rica: :: :: :: :: Ako pricamo o originalu a ne o piratu. Moze da se igra kao single ALI uvek ti treba net jer ti oni generisu iteme i kripove :: :: :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: :: ASUS Sabertooth P6 :: :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: :: X-Fi XtremeGame :: :: Corsair 750W :: :: Windows 7 Ultimate 6 :: :: :: :: :: jel ova nova verzija od 8gb moze da se igra u single ili je online :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Barb - Fluffy ... ko hoce nek doda, samo neka kaze da je sa berze **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.