Bilo sta, od zezalice tipa Split Second do neke ozbiljne simulacije, samo da moze sa narodnom verzijom u multipleju za dz. Ima li bar nesto, sta, i kako (koji server)?
A to je free i to legalno? Nisam ni znao. Hvala. Reci mi samo jel` i sama igra fraj, da je skidam sa zvanicnog sajta, ili da je ipak kupim negde drugde?
mislim da sam video da na tungle-u (tj. uz pomoc njega) ljudi igraju Dirt3 i F1, ali ne znam kako to rade, Instaliraj ga, napravi account pa se raspitaj...
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Na koju mislis, NFS World ili Flatout 2? Ili moze obe?
:: javi se ako `kupis` igru ovde pa se dodamo na neki messinger da se dogovorimo kad gde it :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=37189&forid=26&katid= :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.