Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FPS
STRANA 1 OD 1
dbqp FPS 08.05.2012. 20:12 T45616

status: user
broj poruka: 1368
Koji FPS na foru Painkillera, znaci da je starija igra a da je u tom fazonu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Serious Sam 08.05.2012. 21:55 #416660

broj poruka: 6101
The First i The Socond Encounter, kao i SS2. Trojku, tj. Before The First Encounter nisam igrao.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

dbqp bez veze 08.05.2012. 22:17 #416664

broj poruka: 1368
Igrao sva tri ustaška sranja, bez veze skroz, ružna oružja ružna stvorenja sve ružno, Painkiller za klasu bolji

ICEsd re: 08.05.2012. 22:51 #416668

broj poruka: 2157

quake, doom.Usustini svi su ti na isti kalup samo negde moras da koristis 1% mozga a negde 30%.
imarkovic Re: bez veze 08.05.2012. 23:48 #416679

broj poruka: 18996
painkiller je igra za neizivljene

:: Igrao sva tri ustaška sranja, bez veze skroz, ružna oružja ružna stvorenja sve ružno, Painkiller za klasu bolj
::
djokosrb Prvo nisu ustaska 09.05.2012. 00:06 #416681

broj poruka: 6875
Nego hrvatska,drugo ako je serious sam sranje onda nzm,dal cesh naci neshto sto ti valja,po meni je miljama ispred painkillera.Posebno mi se svidela dvojka.

imarkovic Re: Prvo nisu ustaska 09.05.2012. 09:10 #416696

nisu ustaska nego purgerska:)
hehe, ne zna se sta je gluplje, dal painkiller ili SeriousSam, igre u prazno, ides i pucas na sve sto ti izadje i skaces i skupljas neke nebuloze, zanimljivo do yaya

:: Nego hrvatska,drugo ako je serious sam sranje onda nzm,dal cesh naci neshto sto ti valja,po meni je miljama ispred painkillera.Posebno mi se svidela dvojka
Milunka Re: Prvo nisu ustaska 10.05.2012. 04:59 #416835

broj poruka: 1624
Polako... naicices na hrvate ili muslimane iz bosne...Pa kad opale po tebi ili grupi srba kao cetnicima,da vidim kakvo ces onda misljenje imati...

Da ne spominjem da bi napravili verbalni sukob sa nama bilo gde u svetu da se nadjemo ...
Toliko da se neko prosto tera na mrznju,je neverovatno...
Anti srbi do kraja i uvek...
A sto su izvedena misao naroda od nas nikom nista... Samo da su drugaciji i da se zovu Hrvatska...

asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.

:: Nego hrvatska,drugo ako je serious sam sranje onda nzm,dal cesh naci neshto sto ti valja,po meni je miljama ispred painkillera.Posebno mi se svidela dvojka
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Prvo nisu ustaska 10.05.2012. 08:58 #416845

odakle ti to zivota ti? ja sam se sad samo nasalio na njihov racun, sigurno ne bih izneo to uzivo pred nekim hrvatom jer ne vredjam na nacionalnoj osnovi, svaki danasnji normalni hrvat(uslovno) ce to ispostovati, mislim i oni su ljudi kao i mi. A ti sto si ih nabrojao verovatno necu nikad u zivotu ni da vidim, ne zalazim u te krajeve nikad niti imam razloga

:: Polako... naicices na hrvate ili muslimane iz bosne...Pa kad opale po tebi ili grupi srba kao cetnicima,da vidim kakvo ces onda misljenje imati..
:: Da ne spominjem da bi napravili verbalni sukob sa nama bilo gde u svetu da se nadjemo ..
:: Toliko da se neko prosto tera na mrznju,je neverovatno..
:: Anti srbi do kraja i uvek..
:: A sto su izvedena misao naroda od nas nikom nista... Samo da su drugaciji i da se zovu Hrvatska..
:: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb
:: :: Nego hrvatska,drugo ako je serious sam sranje onda nzm,dal cesh naci neshto sto ti valja,po meni je miljama ispred painkillera.Posebno mi se svidela dvojka
:: ::
ICEsd Re: Re: Prvo nisu ustaska 10.05.2012. 12:06 #416871

broj poruka: 2157

Nemoj tako o braci Hrvatima, imam vise priljatelja preko neta tamo nego ovde i sve su ok ljudi, bio kod njih, bili kod mene i nikakve frke nismo imali ni oni ni ja.

Imaju i oni izrode ko i mi koji rade navedeno ali ih je toliko malo da ih i njihovi sugradjani ignorisu.

E sad ako su oni divljaci nemoras da budes i ti, osim ako bas nisi licno pogodjen, politickoj situacijom od pre 15 god.

Inace Serious Sam je napravljen iz zajebnacije i svrha mu je bila da proda engine igre i pokaze njegove mogucnosti, a to sto je napravio uspeh pokazuje da ljudi ne vole da misle mnogo vec da ponavljaju jedno te isto u nedogled.

:: Polako... naicices na hrvate ili muslimane iz bosne...Pa kad opale po tebi ili grupi srba kao cetnicima,da vidim kakvo ces onda misljenje imati..
:: Da ne spominjem da bi napravili verbalni sukob sa nama bilo gde u svetu da se nadjemo ..
:: Toliko da se neko prosto tera na mrznju,je neverovatno..
:: Anti srbi do kraja i uvek..
:: A sto su izvedena misao naroda od nas nikom nista... Samo da su drugaciji i da se zovu Hrvatska..
:: asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb
:: :: Nego hrvatska,drugo ako je serious sam sranje onda nzm,dal cesh naci neshto sto ti valja,po meni je miljama ispred painkillera.Posebno mi se svidela dvojka
Dexter013 Ok 10.05.2012. 12:12 #416873

broj poruka: 17093
Painkiller je cista zabava
komadas ih sachmarom
zakucavas za zidove i plafone sa kolcem
dizes njih 10 u vazduh sa Roket lancerom itd...

Po meni krajsis i bilo sta slicno je isti djavo kao painkiller samo manje protivnika i fensi oruzija, cucanje iza kutije kad te pogodi 200 metkova ali ako te ubrzo ne pogodi 201 metak, onda sledi magicno lecenje samo od sebe posle 5 sekundi to mu dodje pametni fps?! :)

Zar nije bitan faktor zabave?

Inace jedino na tu foru a da stvarno valja je BulletStorm , e sad nije starije ali ako tera masina uzivaj.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs