Дакле још само недељу дана је остало до Battle.net цунамија. Геј класе попут паладина и друида из претходног наставка су избачене (вероватно до expansion-a) те ме занима за кога сте се одлучили. Мој фаворит је Barbarian за сад а тик иза њега Wizard-ица.
Igrao sam betu sa wizardom i super je, ali u odnosu na Diablo, Hellfire, Diablo 2 + Exp. po meni nije vise to to (moje misljenje). Mislim zaludjen sam bio za svim delovima, ali ovaj me nije pogodio toliko :(. Jednostavno nije Diablo vise sto je nekada bio.. pozz
Ja znam samo da mi se mnogo svideo Wizard (naravno u zenskom izadnju - brusevi i suknjice od armora) i sigurno ce prvi karakter da mi bude Wizard. Nego ja kupio preorder to znaci da onih silnih 5 GB sto sam skinuo i igrao betu svo ovo vreme cu morati ponovo da svlacim ili ne, ako neko zna bio bih mu zahvalan na informaciji. (ovo pricam jer ce sigurno da se vuce prvih nekoliko dana zbog B.neta)
Pozdrav svima
i5-2500k Costa Rica @ 4.2Ghz ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
:: Дакле још само недељу дана је остало до Battle.net цунамија. Геј класе попут паладина и друида из претходног наставка су избачене (вероватно до expansion-a) те ме занима за кога сте се одлучили. Мој фаворит је Barbarian за сад а тик иза њега Wizard-ица ::
Extra tek sada sam provalio sta si stavio. Ovo ce mozda da bude lokalizovana expanzija sigurno u neko dogledno vreme.
i5-2500k Costa Rica @ Stock for now ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 X-Fi XtremeGamer Corsair 750W Windows 7 Ultimate 64 Samsung BX24
To sto smo skidali je beta, moraces opet, medjutim imas da skines preload verziju ful igre na piratebayu sto bi trebalo malo brze da ide, kad izadje igra samo odradis apdejt, ulogujes se i lemas.
Ne mislim da kupujem ali cini mi se da su od klasa najbolje odradili barbariana, nisam ga nesto osobito voleo ranije ali sad bas ima dobar jebacki osecaj a la kraljevic marko, ili grmi il se zemlja trese. Witch doctor je isto zanimljiva klasa, monka su malo zasrali s onim forama da nosi oruzje za ukras a demon hunter je recimo prilican smor.
Ono sto me malo kopka je koje do boga klase misle da ubace u expansionu (ili vise njih) kad ga bude, nekako su izmiksovali tako da ne znas kojeg bi od starih trazio da ubace. Monk vec ima holy warrior vibe pa bez veze da trazis paladina (a i nikad mi nije bio osobito simpatican), witch doctor je umiksovan druid i necro pa ni njih nema smisla da ubacuju. Assassina ima malo u monku, malo u demon hunteru, a rogue i amazonka otpadaju jer ne bi mogao da imas musku verziju.
:: Ja znam samo da mi se mnogo svideo Wizard (naravno u zenskom izadnju - brusevi i suknjice od armora) i sigurno ce prvi karakter da mi bude Wizard. Nego ja kupio preorder to znaci da onih silnih 5 GB sto sam skinuo i igrao betu svo ovo vreme cu morati ponovo da svlacim ili ne, ako neko zna bio bih mu zahvalan na informaciji. (ovo pricam jer ce sigurno da se vice prvih nekoliko dana zbog B.neta :: :: Pozdrav svim :: :: i5-2500k Costa Rica @ 4.2Gh :: ASUS Sabertooth P6 :: 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz :: MSI N570GTX Twin Frozr III PowerEdition/OC :: 2x500GB WD Blue Sata3 at RAID 0 :: X-Fi XtremeGame :: Corsair 750W :: Windows 7 Ultimate 6 :: Samsung BX2 ::
Ja ne planiram da kupujem jer me ne insteresuje princip mikro transakcija, nije moj fah. Sačekaću da vidim da li će neko da je crackuje kako treba jer volim singpleplay da igram Diablo, ali ako ne bude bilo moguće 100% kupujem igru onda.
Nisam pogledao do detalja sve klase, ali odvikao sam se od Barbariana. Više mi leži možda Monk ili Witch Doctor. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
tice zavisi da li si uzeo kljuc ili igru sa store.battle.rs ako je kljuc onda morash ponovo da gulisg jedno 10 gb a ako je vec sa store a onda dobijash dvd tj barem ja dobijam posto sam narucio preko store a. Shto se tice prve klase dvoumim se izmedju barbariana i daemonhunter a ( naravno daeomn u zenskom izdanju ) ali taj most cu preci za nekih 7 dana. Cim bude izasla igra otvoricu temu o tome ko je koja klasa i koji mu je nik pa ako bude hteo da ide co op mocice. POZZ Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.