u podesavanjima za defending na legacy defending, a ne ovaj novi, meni nikako ne lezi novi nacin igranja odbrane, nekako ih previse prate a slabo su agresivni, ovako ih sadzgam :D
Ne stvarno kako mozes da igras fifu ? Kapiram ukusi su razliciti ali Pes je zakon.. Ja igram fifu 12 na iphonu i mogu ti reci zestoko sranje.Ortaci do duse hvale za ps3 ali za pc sam isto probao ..nemam zivaca
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
PES 5 je bio zakon, kao i PES 6.. Od tada svi sledeci nastavci su bili arkada, bzvz.. Poslednja FIFA koju sam igrao je bila 2001 i do 2011 nisu nista napravili. FIFA 11 je extra, cak mi se vise svidja od 12. U novom PES-u mi se ne svidja kako se lopta bukvalno lepi za nogu igraca,driblinzi su lose odradjeni, losa je i grafika.. Sada je FIFA zakon i PES nema sta da trazi.. Nadamo se boljem.. Probaj da napravis faul sa X,a drzi L2 ili R2.. Naravno, uvek postoji klizeci. :) I vidi da promenis sudiju, ima u opcijama!
ja sam drugacije skontao njegovo pitanje, ne mogu namerni fauli da se prave u fifi 12, osim sa klizecim s ledja ili kad se ne zakaci lopta.
p.s. dejzan pises bzvz, ocene govore sve, ova fifa 12 je ista kao na konzolama sto je bila, gameplay je odlican, driblinzi, pasevi, itd..... mana je sto su nekako ocene sugave za igrace, recimo imaju 3 4 devetke a ostale su boze sacuvaj ocene, mlade talentovane igrace koje traze skauti su uzasno NEtalentovani, ne mogu recimo da se nadju mladi igraci sa prosekom 70 pa da napreduju, virtual pro je debilno uradjen, ne mozes da ga premestis u druge timove(ili da se kupi)
:: PES 5 je bio zakon, kao i PES 6. :: Od tada svi sledeci nastavci su bili arkada, bzvz. :: Poslednja FIFA koju sam igrao je bila 2001 i do 2011 nisu nista napravili :: FIFA 11 je extra, cak mi se vise svidja od 12 :: U novom PES-u mi se ne svidja kako se lopta bukvalno lepi za nogu igraca,driblinzi su lose odradjeni, losa je i grafika. :: Sada je FIFA zakon i PES nema sta da trazi. :: Nadamo se boljem. :: Probaj da napravis faul sa X,a drzi L2 ili R2. :: Naravno, uvek postoji klizeci. : :: I vidi da promenis sudiju, ima u opcijama :: :: Pozdra :: :: :: AMD Phenom II X4 94 :: Xigmatek Balder SD128 :: Gigabyte GA-990XA-UD :: Exceleram 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ripple :: Samsung 2 TB SpinPoint F :: Gainward GTX 460 1 GB GS GL :: Dell U2412 :: Seasonic SS-750H :: ::
Prva: `Kapiram ukusi su razliciti ali Pes je zakon` xD
Druga: ` Ja igram fifu 12 na iphonu..` xDD
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: Ne stvarno kako mozes da igras fifu ? Kapiram ukusi su razliciti ali Pes je zakon. :: Ja igram fifu 12 na iphonu i mogu ti reci zestoko sranje.Ortaci do duse hvale za ps3 ali za pc sam isto probao ..nemam zivaca :: :: ::
Tj gleda fifu na ono malo ekrana što ostane od prstiju... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: Znaci dve pobednicke izjave! xD :: :: Prva: `Kapiram ukusi su razliciti ali Pes je zakon` x :: :: Druga: ` Ja igram fifu 12 na iphonu..` xD :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: Ne stvarno kako mozes da igras fifu ? Kapiram ukusi su razliciti ali Pes je zakon. :: :: Ja igram fifu 12 na iphonu i mogu ti reci zestoko sranje.Ortaci do duse hvale za ps3 ali za pc sam isto probao ..nemam zivaca :: :: :: :: :: ::
Ovako nemoj da ti se neko smeje prijatelju Prvo sportske simulacije za konzulu su 10 puta bolje uradjene .Znam jedno 10 slucajeva de su uzeli sony 3 zbog Pesa ,Basketa,hokeja ostalo ih ne zanima.Poerdio sam pes 2010 na sony 2 i za ps znaci pc nema sta da trazi tu osim graficki. Drugo Fifa za 10 godina promenila grafiku i malo unapredila igru dok Pes svaka verzija donosi poboljsanje..To sto se lopta lepi za noge je nista od poredjenja suta sa malte ne pola terena i go u fifi tako da molim te uzmi ti barselonu odvalicu te sa malagom sa pola terena izem ti igru i bagove golmana. Iphon za razliku od drugih telefona nema problema sa igrama ne koci kao na andoridu i ne izbacuje iz igre e da svi koji imate android brzo u shop po antivirus :)
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: ja sam drugacije skontao njegovo pitanje, ne mogu namerni fauli da se prave u fifi 12, osim sa klizecim s ledja ili kad se ne zakaci lopta :: :: p.s. dejzan pises bzvz, ocene govore sve, ova fifa 12 je ista kao na konzolama sto je bila, gameplay je odlican, driblinzi, pasevi, itd..... mana je sto su nekako ocene sugave za igrace, recimo imaju 3 4 devetke a ostale su boze sacuvaj ocene, mlade talentovane igrace koje traze skauti su uzasno NEtalentovani, ne mogu recimo da se nadju mladi igraci sa prosekom 70 pa da napreduju, virtual pro je debilno uradjen, ne mozes da ga premestis u druge timove(ili da se kupi :: :: Eto objasnio sa :: :: :: :: :: :: AMD Phenom 2 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAK :: WD10EAR :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: PES 5 je bio zakon, kao i PES 6. :: :: Od tada svi sledeci nastavci su bili arkada, bzvz. :: :: Poslednja FIFA koju sam igrao je bila 2001 i do 2011 nisu nista napravili :: :: FIFA 11 je extra, cak mi se vise svidja od 12 :: :: U novom PES-u mi se ne svidja kako se lopta bukvalno lepi za nogu igraca,driblinzi su lose odradjeni, losa je i grafika. :: :: Sada je FIFA zakon i PES nema sta da trazi. :: :: Nadamo se boljem. :: :: Probaj da napravis faul sa X,a drzi L2 ili R2. :: :: Naravno, uvek postoji klizeci. : :: :: I vidi da promenis sudiju, ima u opcijama :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II X4 94 :: :: Xigmatek Balder SD128 :: :: Gigabyte GA-990XA-UD :: :: Exceleram 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ripple :: :: Samsung 2 TB SpinPoint F :: :: Gainward GTX 460 1 GB GS GL :: :: Dell U2412 :: :: Seasonic SS-750H :: :: :: ::
Jesi li ovo dao gol sa Zvezdom na world class? :) Meni se cini da protivnicka odbrana u novoj fifi cita misli plus su protivnicki igraci sa loptom i bez nje uvek brzi od mojih.
Netachno, da si uporedjivao i citao najavljivanje Fifa 12, video bi da su napravili da bude ista kao na konzoli jer su se igraci zalili kako je bolji gameplay na konzoli nego za PC, pa su to i uradili.
Drugo netacno je da nema sanse da das gol sa pola terena u Fifi 12 ako je to neki igrac koji ima sut iz daljine ispod 70(osim ako te usere), davao sam iz daljine dosta golova i to preko 30 metara ali to su igraci koji imaju preko 85 i preko 90 za sut iz daljine, i dosta puta golman odbrani ili ode pored gola. Kom smeta nacin na koji igraju igraci mogu da im smanje skill ispod 50(default vrednost) ili na CPU......
:: Ovako nemoj da ti se neko smeje prijatelj :: Prvo sportske simulacije za konzulu su 10 puta bolje uradjene .Znam jedno 10 slucajeva de su uzeli sony 3 zbog Pesa ,Basketa,hokeja ostalo ih ne zanima.Poerdio sam pes 2010 na sony 2 i za ps znaci pc nema sta da trazi tu osim graficki :: Drugo Fifa za 10 godina promenila grafiku i malo unapredila igru dok Pes svaka verzija donosi poboljsanje..To sto se lopta lepi za noge je nista od poredjenja suta sa malte ne pola terena i go u fifi tako da molim te uzmi ti barselonu odvalicu te sa malagom sa pola terena izem ti igru i bagove golmana :: Iphon za razliku od drugih telefona nema problema sa igrama ne koci kao na andoridu i ne izbacuje iz igre e da svi koji imate android brzo u shop po antivirus : :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: :: :: ja sam drugacije skontao njegovo pitanje, ne mogu namerni fauli da se prave u fifi 12, osim sa klizecim s ledja ili kad se ne zakaci lopta :: :: :: :: p.s. dejzan pises bzvz, ocene govore sve, ova fifa 12 je ista kao na konzolama sto je bila, gameplay je odlican, driblinzi, pasevi, itd..... mana je sto su nekako ocene sugave za igrace, recimo imaju 3 4 devetke a ostale su boze sacuvaj ocene, mlade talentovane igrace koje traze skauti su uzasno NEtalentovani, ne mogu recimo da se nadju mladi igraci sa prosekom 70 pa da napreduju, virtual pro je debilno uradjen, ne mozes da ga premestis u druge timove(ili da se kupi :: :: :: :: Eto objasnio sa :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom 2 960T 3.5Gh :: :: MSI 870S-C4 :: :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: :: WD3200AAK :: :: WD10EAR :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: :: :: PES 5 je bio zakon, kao i PES 6. :: :: :: Od tada svi sledeci nastavci su bili arkada, bzvz. :: :: :: Poslednja FIFA koju sam igrao je bila 2001 i do 2011 nisu nista napravili :: :: :: FIFA 11 je extra, cak mi se vise svidja od 12 :: :: :: U novom PES-u mi se ne svidja kako se lopta bukvalno lepi za nogu igraca,driblinzi su lose odradjeni, losa je i grafika. :: :: :: Sada je FIFA zakon i PES nema sta da trazi. :: :: :: Nadamo se boljem. :: :: :: Probaj da napravis faul sa X,a drzi L2 ili R2. :: :: :: Naravno, uvek postoji klizeci. : :: :: :: I vidi da promenis sudiju, ima u opcijama :: :: :: :: :: :: Pozdra :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II X4 94 :: :: :: Xigmatek Balder SD128 :: :: :: Gigabyte GA-990XA-UD :: :: :: Exceleram 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ripple :: :: :: Samsung 2 TB SpinPoint F :: :: :: Gainward GTX 460 1 GB GS GL :: :: :: Dell U2412 :: :: :: Seasonic SS-750H :: :: :: :: :: ::
sta mu dodje to l2 r2 ? recimo odigram 5 istih utakmica : na prvoj bude recimo 3 zuta 1 crveni , na drugoj nista ! ,na trecoj recimo 2 zuta ,4 opet 3 zuta 1 crveni i peta opet nista ! ili sam ja tantus ili su nesto zeznuli u igri ...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.