gde mogu naci iste da li neko moze da mi kaze posto se ne bavim time nesto mnogo pa se shodno tome i ne razumem , imam instaliran emulator i biose... Znaci verovatno mi trebaju samo igrice , gde to da potrazim
hvala momci , a sto se tice PS3 SIMULATORA IMA LI DA RADE I DA POSTOJE UOPSTE ,A STO SE TICE USER-A 2M4Y SVAKA CAST UVEK NADJES VREMENA , IMAO SAM TEMU ZA EMULATOR ZA PS2 I SKINUO SAM SA TVOG LINKA I TO I BIOS , HVALA MNOGO , ZNACI SADA SAMO SKINEM IGRICU I IGRAM
Ne postoji još emulator za ps3 i xbox360. Black Wolf
:: :: :: :: hvala momci , a sto se tice PS3 SIMULATORA IMA LI DA RADE I DA POSTOJE UOPSTE ,A STO SE TICE USER-A 2M4Y SVAKA CAST UVEK NADJES VREMENA , IMAO SAM TEMU ZA EMULATOR ZA PS2 I SKINUO SAM SA TVOG LINKA I TO I BIOS , HVALA MNOGO , ZNACI SADA SAMO SKINEM IGRICU I IGRAM
...pa znas kako... nije bas tako lako igrati igrice na PS2 emu. Idi na forum pcsx2.net sitea... pa pogledaj kako i sta treba da podesis za odredjenu igru... takodje tamo imas listu igara koje su podrzane, igrive itd.
I kad pokreces igru ides na ono Boot DVD (fast)
Pozz...
:: Kobe, izvinjavam se za offtopic :: :: @2m4Y, tebra da li bi mogao da mi posaljes na mail te neophodne fajlove za Live For Speed ? Drugara bih da oderem u LAN-u :: :: giguligu@yahoo.com ili gilopile@gmail.co :: :: Unapred hvala i pozz :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.