Dosao u prodavnicu WBB U toku dana sigurno dolazi i u druge. Nije firmirana ali potvrdjeno je da je full i da radi. P.S. Za DLC [ Likvidacija Hitlera ce morati da se saceka ]
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Lepo, lepo... Još jedan razlog više da me odgovori od raščišćavanja garaže i sređivanja dvorišta.Ipak je borba protiv državnih neprijatelja važnija! :)
u svemu je bolja igra ! ALI ima dosta nelogicnosti, najvise me nervira spavnovanje protivnika tek kad dodjes do neke tacke ! A i onaj deo kad moram biti Rambo (na krovu bunkera) me nervira, ipak sam ja Snajperista. Igram na najtezem nivou, i nije toliko tesko !
Lepo je uradjeno kad metak prolazi kroz telo, mada je moglo to biti i sa lepsim teksturama al sta sad ! Jednom sam Nemcu otkinuo butnu kost i testis ! :-)
Phenom II & Antec H2O 620 M5A99X EVO 4x2GB 2000MHz GV-R685D5-1GD U2312HM HD103SJ CM 690 II Adv & SST-ST85F-P Creative Titanium SteelSeries 5Hv2 Lycosa Sphex
Igra je jako dobra. Za sad, jedan od kandidata za igru godine, a ruku na srce nema ni konkurencije! Jel moze nekako multi da se igra? Nigde ne nalazim odgovor.
Za sada sam rekao, i daj mi nekog konkurenta? Djoko, to svi znamo... a znamo i na sta sam mislio... EDIT: a znam napamet da ce igra godine biti diablo3. Iako nisam igrao prethodnike necu ni ovu, ali eto... razliciti su ukusi.
:: Ali daleko od igre godine :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Vi ili ne citate, ili ne znam! Za sada znaci da mi date konkurenta koji je izasao. Znaci igra koja je izasla... Zato sam i rekao po ovome sto je izaslo do sada konkurent za naj. igru god.
Jedna stvar su stari RE, a totalno drug stvar ovi novi... Evo ovih dana pored WOT-a pikam Crysis2, S.E v2 i Deus Ex. Trazim nesto na netu, nesto sto nisam igrao ali nista me ne privlaci...
:: Ja sam ljubitelj i bio sam uz rezident od davne 96 kao i uz sve delove, :: nadam se da nece biti krsh, nadam se.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
300 i nešto metara za sada najdalji hitac...u lobanju
16.05.2012. 14:21
status: user broj poruka: 3241
Dvojicu snajperista sam skinuo sa oko 286m kroz okular, pravo u oko, i jednom nesretniku sam hicem sa preko 200m otkinuo `family jewels`.I mene je zabolelo kad sam video bullet cam. :O Jedan od gorih je pogodak u noge snajperiste koji je stajao na zgradi preko puta.Metak je prošao kroz obe noge i razneo mu oba skočna zgloba...
Re: 300 i nešto metara za sada najdalji hitac...u lobanju
16.05.2012. 14:24
status: user broj poruka: 4187
Taj shot u noge je valjda na pocetku negde... Posto sam i ja u prvoj misiji razneo liku oba kolena... ~380m.
:: Dvojicu snajperista sam skinuo sa oko 286m kroz okular, pravo u oko, i jednom nesretniku sam hicem sa preko 200m otkinuo `family jewels`.I mene je zabolelo kad sam video bullet cam. : :: Jedan od gorih je pogodak u noge snajperiste koji je stajao na zgradi preko puta.Metak je prošao kroz obe noge i razneo mu oba skočna zgloba... :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: :: :: :: :: Koja vam je maximalna razdaljenost da nekog dignete? Meni 407m... :: ::
pošto kasnije ima sve više skrivenih snajperista.Ja obožavam da ih nalazim pre nego što oni mene vide.A švabe koji trče ispred zgrade na kojoj stojim, jurim da se skupe za 2 for 1 kill. :)
Mozete bez problema odraditi 3 kill-a u glavu iz jednog metka, kad je na onoj trecoj misiji gde dizete onaj most u vazduh, prije mosta onaj stroj, dodjete im s ledja preko onih izbombardovanih kuca,samo je bitno da vas onaj vodja cete ne primijeti, tj da vam je uvek okrenut ledjima kad dodjete kod cete, sa strane vas ne primecuje...
Imam malo glup problemcic sa igrom. Kada je startujem monitor mi se zacrni i pise da je prevelika rezolucija. E sad ja bih to promenio u igri, ali ne znam kako obzirom da nemam sliku dok je aplikacija aktivna
možeš da klikneš na ikonicu igre desni klik, pa properties, pa onda tab COMPATIBILITY.Tu štikliraš opciju RUN IN 640x480 screen resolution.Onda uđeš u igru i podesiš željenu rezoluciju, pa izađeš iz igre.Onda opet desni klik i odštikliraš tu opciju za 640x480.
:: možeš da klikneš na ikonicu igre desni klik, pa properties, pa onda tab COMPATIBILITY.Tu štikliraš opciju RUN IN 640x480 screen resolution.Onda uđeš u igru i podesiš željenu rezoluciju, pa izađeš iz igre.Onda opet desni klik i odštikliraš tu opciju za 640x480 :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.