Nabavih ga juce+back to karkhad dlc,sve radi ok,al kad iskljucim igru pc ne moze da se povata,sad mi se cak i zakucao.Procitah na netu da ne bi bilo loshe imati 8gb rama,ja imam 4gb+phenom 955+hd 6870. Vasa iskustva?
desni klik na bf3 ikonu->properties/compatibility i chekiraj :run this program in compatibility mode for Windows 7, disable visual themes, disable desktop composition. i run as an Administrator
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
nemoguce da imas tolko fps na high sa 955 i 6870,ja sa istom kombinacijom plus8gb ram-a na high imam 40-65 fps otprilike edit:ja igram na full hd,nisam obratio paznju na tvoju rezoluciju. ps. koja je trenutno cena za back to karkand,i moze li ona da se uzme zasebno,ili da se npr.iz limited edition izvuce i iskoristi na drugom acount-u Phenom IIx4 955BE 3.8GHz Gemin II Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 NZXT Lexa S Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
kolega juri da uzme 6870 i bf3 pa da krene pa roka,a ja reko da mu kupim bf 3 sa karkandom pa da mu platim ekspanziju i da bude ekstra i njemu i meni al znaci nece,misko objasnices mi kako da je kupim preko origina. jos nesto ova nova ekspanzija sto se ocekuje,dali ce u sebi sadrzati i karkand ili ce biti sama za sebe Phenom IIx4 955BE 3.8GHz Gemin II Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 NZXT Lexa S Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://alturl.com/jrvku
Ja sam kupovao ovde http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/ trebace ti devizni racun u banci (sa kesom, fala bogu) i kartica za on line placanje za taj racun. Vidi u Intesi cuo sam da je kod njih otvaranje racuna i kartica dzabaka, ali proveri.
PS Battlefield 3 Limited RU nije LIMiTED EDITION i uz njega ne doalzi B2K
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Ja sa i7 860 i 560Ti nisam mogao da je igram na ultra niti na high u 1920x1080 dok sam imao 4GB memorije. Kako sam udenuo 4x4GB HyperX Red prodisala igra. Zauzeće mi je bilo maximalno, 4GB na ultra, dok je sad 6.5GB. U svakom slučaju preporučujem barem još 4GB da ubaciš, memorija košta smejurija danas. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Resih da pazarim u Kooperaciji sa drugarom :) koj nema net. E sad me zanima koju verziju uzeti,kolko sam video ima neka najjeftinija na ruskom koja se prebacuje na engleski,dal vredi uzeti ovu sa dodatkom Back to Karkand koja je 2700 din najpovoljnije sto sam mogao videti,ako neko ima ili zna gde ima jeftinije neka javi svakako, I za kraj me samo interesuje dal uz ovu skuplju verziju ide besplatno ovaj novi dodatak Close Quarters
Rusku verziju samo ako ćeš da se smaraš da ručno patchuješ igru pošto kako izadje novi patch moraš da čekaš da neko izbaci custom patch za rusku. Meni iskreno je to nepotrebno drkanje zbog 10 evra manje cene.
Imaš regularnu verziju uz koju kasnije dokupiš Back to Karkand ako budeš hteo, ili uzmeš odmah Limited Edition (koja nije nikakva limitirana serija, proseravanje) i tu dobiješ igru + DLC.
Ne dobija se ni uz jednu verziju Close Quarters, on će se posebno dokupljivati, ali nemam preciznu informaciju koliko će koštati.
Da si se setio pre nedelju dana, preko G2playa je bio Limited Edition za 30 evra.
Sad regularna verzija košta 30 evra, ruska 16 , Limited Ruska 27 evra, a DLC 15 evra.
Sve to imaš preko G2Play. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Naime desava mi se ovo http://www.youtube.com/watch?v=nJt_9CbQ80E&feature=youtu.be uzeo sam snimak od nekog lika koji je imao isti problem, pa me zanima da li se jos neko susretao sa ovim i kako je to resio... ja sam nakon sto se to prvi put pojavilo(od tad se ne sklanja), probao sledece: da udjem na drugi server, da restartujem komp pa opet, da uradim repair install, da brisem fajlove iz my documents, da restorujem staro podesavanje sa clouda, a i zadnje sto sam uradio je da upalim cloude i nista ne pomaze... ako neko zna bilo sta nek` pomazeeeeee.... jedino sto nisam jos probao da je skroz izbrisem pa ponovo skinem, nanu li joj...
vidis dextere ja sam jedan tezak bolid, posto mi je ukljucen i gamepad u bf3 meni se isti prevrnuo tj bacio sam ga na krevet pored i ona palica na njemu je bila pritisnuta na gore i kad sam krenuo da spavam cim sam uzo gamepad u ruke setio sam se sta je problem... degencina, morao sam da se pohvalim koliki sam pacijent! :D
Aj da ne otvaram novu temu nego da pitam ovde.Drugar ima graficku karticu sapphire hd5850 referentnu i ima problem od skora kad igra igrice online zabada mu komp.Pojavi se plavi ekran i komp se restartuje.Igrica je original i to battlefield 3 i jos neke dve koje su takodje originali ali ne znam kako se zovu.Instaliran je win 7 64 bit koji u sebi ima sp1.Internet provajder mu je ikom i ima odlicnu brzinu mislim da je 16/1 i dobar mu je ping.Ovo mu se desava samo dok igra online igrice.Kad igra igrice koje nisu online sve normalno radi.Direct x je instaliran takodje.Skinuo je najnoviji driver za graficku.Ne znam da li on pravi problem ili nesto drugo?Da li je mozda bolje da skine neki stariji driver za grafu ili ne?I ako je bolji neki stariji driver kazite koja verzija da mu kazem da skine i instalira.Od antivirusa ima instaliran norton ali mislim da on ne pravi problem. Eto ako neko ima ideju sta bi moglo praviti problem cekam neki savet.
Evo uzeh i ja taj BF3 accounter da probam MP, ali mi sa Origina skida cirka 16 GB. Da li je moguce da je toliko, da nisam pogresio igru :) Bratska ruska verzija je u pitanju.
:: :: Evo uzeh i ja taj BF3 accounter da probam MP, ali mi sa Origina skida cirka 16 GB :: Da li je moguce da je toliko, da nisam pogresio igru : :: Bratska ruska verzija je u pitanju :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.