Baš sam prešao tekken 5 pre neki dan uglavnom radio je ok kad postaviš emulation settings na aggressive jedino mi je užasno usporen bio kod zadnjeg bossa jinpachija mada imaj u vidu da sam ga igrao na 1090t i integrisanoj grafici tako da ako imaš neku pristojnu grafiku verovatno će ok da radi. Black Wolf
:: najbolji :: Jel probao skoro neko Tekken5, jel su uspeli da ispeglaju emulator da moze da se iggra :: :: :: :: PCSX :: :: :: :: :: ::
Mene zezaju biosi. Elem skinem program, instaliram uz svu pratecu opremu i pokrenem da bi mi otvorio konfiguraciju.
Dobro, prvi prozor ostavim na engleski. Drugi prozor imam izbore koje vec cega i tu je prvi problem. Nece da mi prihvati GS GSdx 4600 nego sam morao da prebacim na GSnull driver i tu mi je prihvatilo next. Sad sam dosao do prozora kad trebam da odaberem bios rom. Prozorce je prazno. Kopiram ja iz Crash bandicot kojeg sam skinuo u My documants\ PSX2 \ Bios stisnem tamo refresh i opet prazno. Ok ja ugasim program pokrenem ponovo, opet ona greska i resim zarad nexta i opet bios lista prazna i refresh ne deluje. Nadjem ja sa neta Bios, ali ni njega ne detektuje.
Pitanje je, da li sam negde pogresio ili ovo nece kod mene raditi u opste?
brate kupis PS2 sad su dzabe :) realno :) ja sam uzeo za 2500din sa jednim dzojstikom pre godinu dana i radi ubija do duse laser ne :)
sad znam coveka koji prodaje PS2 fat sa 2 pad-a sve radi cipovan - 40e znaci dzabe :) al nista bolje nego drustvo kad dodje i opalite pes na sony :) to nemoze pc da odmeni :)
Re: Koja je najslabija makina na kojoj ste probali a da radi `normalno`?
28.04.2012. 17:49
status: user broj poruka: 1197
Grafika ne igra veliku ulogu kod PCSX2. Ja sam igrao WWE Smackdown vs raw 2006 normalno. Def Jam mi je radio usporeno, ali uz pomoć nekoliko podešavanja u emulatoru, speedhackova, proradila je na koliko toliko igrivih 25fps. Sve to na i5 760 3,2ghz i GTS 450 512MB. Veliku razliku pravi procesor ovde i bitno je imati (ako je uopšte moguće) proc sa poslednjim SSE instrukcijama, bar dva jezgra i što je moguće većim klokom. Naravno da se više isplati kupiti PS2, ali ako već imaš komp koji je sposoban da `trči` emulator, i ako su igre koje želite igrati podržane, onda se može i uštedeti koji dinar.
:: Imama lap sa X4/4GB i jebenom 4250 integrusom, pa me interesuje jel se neko igrao sa slicnom makinom :: :: Akcenat na rec IGRAO :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: ::
Samo moras da imas cetiri Logitech f710 i keva... naravno kad prikljucis racunar na TV... (bar je tako kod mene)
Radi ne samo PES nego i masa drugih portova sa kozola na PC...
Ono kao razni SW i tako to...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: brate kupis PS2 sad su dzabe :) realno :) ja sam uzeo za 2500din sa jednim dzojstikom pre godinu dana i radi ubija do duse laser ne : :: :: sad znam coveka koji prodaje PS2 fat sa 2 pad-a sve radi cipovan - 40e znaci dzabe :) al nista bolje nego drustvo kad dodje i opalite pes na sony :) to nemoze pc da odmeni : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.