Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Neke zabavne igre Pecko :)
STRANA 1 OD 1
skadenergy Neke zabavne igre Pecko :) 28.04.2012. 02:33 T45452

status: user
broj poruka: 47
Evo bas sam se danas zasitio posle 40 igre skinute na kompu i nesto sam se uzeleo starih dobrih igara,pa sam pored starog dobrog komsije iz pakla 1 i 2 skinuo i igru Pecko 1.2 :) mozda vam je poznat taj program igra u kojem je u tekstualnom formatu dosrupno da pitate Pecka sve sto vas zanima i on vam odgovori.Elem trazio sam i Pisko ali nema ga nigde,a i gde nadjem link za download link je nevazeci pa ako ima jos dobrih starih gejmera i obozavatelja zabavnih programa koji znaju link za download Piska nek mi javi.Inace trebalo je da izadje Pecko 2.0 verzija.Bila bi bolja od ove,pecko bi ucio od vas sirio svoju memoriju i resirs znanja i vise bi se druzio,izvodio bi neke grimase na maloj ikonici u startup meniju itd bas zabavno ali nazalost taj program je dovrsen nekih 70% pa ako nadje neko Pisko link nek javi :) ili neki slicni program...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs