Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Insufficient space, please free up an additional space
STRANA 1 OD 1
operator Insufficient space, please free up an additional space 27.04.2012. 23:10 T45448

status: user
broj poruka: 4262
Pojavila se dotična poruka u WoW Cataclysm.
Vidim da se niko ne snalazi sa dotičnim problemom. Kako da ga riješim?
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 27.04.2012. 23:14 #414866

broj poruka: 9121
Igra zauzima 30GB.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 27.04.2012. 23:26 #414871

Igra zauzima 36.86 GB kad se sve podesi. Sve je radilo do sada besprijekorno. Da li neko zna, kako update-ovati, a da radi ?

Navodno, na netu sam našao da se problem pojavio prije 4 dana, a bitno mi je za igraonice, pošto ima dosta likova koji se sada pripremaju za takmičenja u Los Angelisu :D
Od formalnog obrazovanja plaćaćeš račune. Od samoobrazovanja ćeš se obogatiti, ali ne u Srbiji. :D

Srdjanc ... 28.04.2012. 11:00 #414903

broj poruka: 3106
C:\World Of Warcraft...
\Cache
\Error
\Logs
\WTF
delete

Takodje pogledaj da li ima fajlova sa duplom extenzijom tipa *.mpq.temp, njih prvo sloni iz foldera, pa ako igra radi mozes i da ih obrises.
philaemos ... 28.04.2012. 19:29 #414983

broj poruka: 2743
Kada je WoW u pitanju uvek se prvo odradi ovo sto je napisao Srdjanc, pa onda probas dalje.
Mada kada obrises WTF folder onda izgubis podesavanje za svaki ACC koji se logovao sa tog racunara.
Nisam palio WoW vec par meseci, pa ne znam o cemu je rec, da li je to samo kod tebe, ili je neki globalni bug...

operator re 28.04.2012. 21:10 #414995

Bug je globalni, nisam riješio ni na jednoj mašini, mada sam do detalja slijedio uputstva na 6 mašina. Za sada sam samo obrisao ikonicu za korisnike u Antamediji, tako da ću se pozabaviti time, izgleda sam. Tehnička podrška, ponovo, lupeta gluposti i nema blage veze sa stvarnošću. Ako riješim problem sa Cataclysm, onda mi ne radi LichKing, koji je u drugom folderu.
Pošto većina klinaca igra Lichof King, onda sam ovo ostavio za kasnije da sew zezam.
Probao sam i reinstalaciju na 10 mašina , čak i instalaciju na nov HDD, ali problem je isti i nerešiv.

Miskonius Tjah 28.04.2012. 21:18 #414997

broj poruka: 4420
Ja cuo da je to neki Blizardov update od pre neki mesec pojeo govna.
Ali nista vise ne bi znao da ti kazem...

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs