Na predlog Mishkoniusa otvaram temu vezanu za ovu igru. Igru prave isti likovi koji su radili na igri Titan Quest. Igra veoma liči na Titan Quest ali priča je drugačija, grafika novija i sve je novo, samo je interfejs donekle isti.
Ja sam se pokidao, ona žena majmun/krmača/pavijan me je oborila sa stolice. Inače nastaviću da dodajem nov sadržaj kad budem mogao i kad budem video nešto novo.
Tacno se vidi da su to isti likovi koji su pravili TQ. izvucen je maximum zivotnosti iz okoline, flora izgleda bas onako kako treba. Interfejs je slica sa onim iz TQ i nema ama bas nikakve potrebe da izmisljaju toplu vodu, bolje od onoga tesko da treba. Definitivno obecava.
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
mene zanima da mi vi mene kazete kad ima ce izadje MaxPayne\Diablo III?
:: Tacno se vidi da su to isti likovi koji su pravili TQ :: izvucen je maximum zivotnosti iz okoline, flora izgleda bas onako kako treba :: Interfejs je slica sa onim iz TQ i nema ama bas nikakve potrebe da izmisljaju toplu vodu, bolje od onoga tesko da treba :: Definitivno obecava :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Svaka im cast. Nadam se da ce da finalni proizvod bude makar istog kvaliteta kao TQ, ali ovo deluje mnogo bolje. Samo da ne naidje neka veca kuca, otkupi projekat i razjebe originalnu zamisao.
Titan Quest je svaki put imao jednu te istu mapu, Grim Dawn neće imati svaki put istu, recimo gde je u jednom igranju bio prolaz, sa sledećim likom će tu biti zid, nešto slično kao Diablo 2 što je imao stim što će okoliš biti daleko lepši, sve je ručno pravljeno, nije nigde korišćena nasumična generacija terena.
Recimo to je u Dablu bilo izuzetno glupavo, teren je ustvari bio jedan veliki pravougaonik, koji se nadovezuje na još jedan, i još jedan i tako u nedogled. Ovde će teren biti unikatan ali opet nasumičan.
likovi nisu imali kesa da nastave projekat (bar ne tom brzinom kojom su hteli) pa su se obratili brojnoj zajednici TQ fanova, koji su za nekoliko dana donirali skoro 200 000$ (140 000$ za samo 4 dana) od potrebnih 280 000$ Nisam jos ovako nesto video.
@JovanZ Imas mail
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Sa tim kickstarteri projektima je prvi poceo, odnosno napravio veci uspeh, Tim Schafer, mada on je skupio za oko nedelju dana valjda 2 miliona ako se secam dobro, a trazio je `samo` 500.000, koje je skupio za manje od jednog dana. A igra na koju ce se potrositi te pare je bila opisana kao `point and click avantura`
trebalo bi za koji mesec da se pojavi valjda. Bilo bi fino da se pojavi neki bas dobar P&C, onako, old school, valjda ce da ga `opravi dobro`, kada ga vec radi za fanove, a ne cistu zaradu.
Brate Diablo izlazi za par dana, ne vidim uopšte poentu posvećivanja pažnje ovoj igri iako će sigurno da bude dobra kao Titan Quest. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Probacu Diabla (samo ako ga krekuju), nisam ga gotivio ni ranije, niti mi se beta nesto svidela a vidim da i drugi slicno misle... Dacu mu sansu, ali samo koliko da premostim do Borderlands 2... Mada daleko je septembar...
:: Brate Diablo izlazi za par dana, ne vidim uopšte poentu posvećivanja pažnje ovoj igri iako će sigurno da bude dobra kao Titan Quest :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
U stvari, ako pogledaš malo bolje kretanje heroja i kripova i animacije generalno, igra deluje potpuno isto kao Titan Quest, samo sa drugim skinom. Što me ne bi ni iznenadilo s obzirom da igru radi ostatak ironlore studija i da koristi isti endžin, sasvim moguće da su iskoristili malo više od endžina.
Mislim da su animacije drugacije (ne nesto mnogo, ali jesu) a primetio sam da kripovi ispustaje iste/slicne krike kad ih ubije kao TQ. Igra obecava ali tek treba da udje u alpha fazu testiranja, mnogo jos vode ima da protece dok to ne zavrse...
:: U stvari, ako pogledaš malo bolje kretanje heroja i kripova i animacije generalno, igra deluje potpuno isto kao Titan Quest, samo sa drugim skinom. Što me ne bi ni iznenadilo s obzirom da igru radi ostatak ironlore studija i da koristi isti endžin, sasvim moguće da su iskoristili malo više od endžina :: ::
Da, da videh pre neki dan...vrlo lepo... Fora je sto postoji dinamicka promena vremena tako da isti deo mape moze jednom da bude sav u magli i jeziv a neki drugi put skroz osuncan
@Gligo Cekaj avgust 2013.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.