Odlicna vest.Informacija je sigurno tacna zato sto je tako procureo i prvi deo na Steamu. Steta sto rece Jovan pa je ovaj nastavak losiji od originala ali ce moci da se igra. U ovom delu se dosta pojavljuje i Mr Scratch,glavni negativac pored Barbare Jagger. Secate ga se iz prvog dela kao Alanovo drugo ja. Ostalo je nejasno zasto ga je Tomas Zejn stvorio a onaj psihijatar podrzao.
Igra kao igra nije nista posebno, najobicnija pucacina iz treceg lica jako lepo upakovana u napetu atmosferu i mracno okruzenje, pa je upala u horor kategoriju.
Najvise mi se svidja kada je napeto iako se nista ne desava, to mi je najveci plus u igri.
U principu saberi sve oduzmi sve uspeli su obicnu pucacinu da jako lepo zamaskiraju i upakuju u horor okruzenje.
Rado cu odigrati taj nastavak.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Bas tako,falilo je malo nelinearnosti a ne da drze igraca za rucicu da se ne izgubi u sumi.... Blizu je bila nekog odlicnog trilera-horor-survivor-a ali opet fali doza hrabrosti da se napravi remek-delo. Kao da developeri idu na zicer-zaradu. Niko ne sme da zagazi dublje i hrabrije i zaista napravi nesto vanserijski.
dobro izgleda ali nije jeziv kjao prvi cim imas brdo oruzija i nemoze da ti nestane municije nije toliko zanimljivo, mada ne znam dok ne odigram samo da nepredje u serious sam
Mene je igra iskreno razocarala. Ne kazem da ne valja, ali licno meni se ne svidja ovakav tip igre. Konzolasko blejeci tip sa totalno linearnim gejmplejem. Sto bi neko reko `Sranje`. Po meni totalno ne zanimljivo i naduveno.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.